temaer
VALSEMØLLEN I KØGE har brødet til tiden

VALSEMØLLEN I KØGE har brødet til tiden

 

Af Torben Thorsø  /  Foto: Jørgen Jørgensen

 

Hos Valsemøllen har man fokus på alle slags løsninger, der gør det til en fornøjelse at gå i køkkenet og lave bagværk.
Mel er ikke bare mel. Det er tydeligt, når man besøger Valsemøllen i Køge, hvor de har mel til alt, hvad man kan finde på i et køkken, fra grovboller og kager til brød og pizzabunde - samt alt det andet, der smager.

 

Når man kommer ind ad døren, bliver man blandt andet mødt af en plakat med ordene »Brød til tiden«, der signalerer, at det ikke kun handler om mel, som mølleren lavede det i gamle dage. Valsemøllen har nemlig også mange andre produkter på hylden, til de der gerne vil skyde genvej til det gode bagværk.

 

- Vi har en lang række produkter, hvor der både er noget til de, der har travlt i hverdagene, og til de, der har lyst til at lave en flot kage fra bunden i weekenden. For os handler det om at have nogle produkter, der
giver dig succes i køkkenet og dermed stor bageglæde, siger Lisbeth Wassmann, der er Marketing og Innovationschef hos Valsemøllen.

 

Møllerens hummus
Et af de nyeste produkter er umiddelbart lidt anderledes end resten af sortimentet, men det passer alligevel godt ind og har allerede vist sig at vække interesse hos kunderne. Valsemøllen har nemlig lanceret en Green Life-serie, der med hummus og linsesuppe, med smag af tomat eller karry, blandt andet gør sig godt til vegetarer.

 

- Ideen til den nye hummus kom fra vores klassiske »Møllerens gule ærter«, som mange kender. Den har vi brugt som udgangspunkt til at udvikle en økologisk hummus, der er nem at lave, forklarer hun, og Eske Kofoed, chef for detailsalg, fortsætter:

 

- Det her produkt imødekommer samtidig den veganske bølge, der er hos forbrugerne i øjeblikket. Vi vil selvfølgelig gerne tappe ind i den trend og tilbyde et spændende produkt, ingen andre har - og der er blevet taget rigtig godt imod produktet.

 

Han fortæller videre, at der er flere spændende produkter på vej til de forbrugere, der gerne vil erstatte en del af kødet med andre alternativer.

 

120 års erfaring
For hele tiden at have nye og spændende produkter klar til forbrugerne har Valsemøllen ikke bare en af Danmarks sidste ægte møllere i huset, men også andre fagfolk som bagere og konditorer, der arbejder med at udvikle nye opskrifter og produkter.

 

- Vi prøver hele tiden at tilføre vores produkter værdi i form at nye tiltag, færdige blandinger eller opskrifter, der gør det nemt at lave noget lækkert derhjemme, siger Eske Kofoed, som pointerer, at Valsemøllen både har løsninger til private og til større industrikøkkener.

 

Målet er det samme; nemlig at levere lige præcis den løsning, forbrugeren efterspørger. Her kan Valsemøllen faktisk trække på næsten 120 års erfaring.

 

- Det gør, at vi har rigtig meget viden om de produkter, vi beskæftiger os med, siger han og fortæller, at selvom forbrugeren gerne vil have nye ting på hylderne, så er der dog en sikker sællert, som stadig findes i mange hjem.

 

- Havregryn er faktisk stadig meget populært, og salget er større end nogensinde, siger han og fortæller, at Valsemøllen, bare som en lille del af produktionen, sender 10 millioner pakker havregryn ud af huset om året.

Foto: Hos Valsemøllen i Køge har de alt til det gode bagværk og andet, man kan trylle frem i køkkenet. Her er det Marketing & Innovationschef Lisbeth Wassmann på det store lager.
frise forsideligenu 5425
VÆR DEN VIGTIGSTE AGENT i dit eget arbejdsliv
Rigtig mange mennesker arbejder reelt med ledelse uden rigtig at være det bevidst.
Læs mere >
TRÆK VEJRET FRIT – et kursusforløb til dig, der er stressramt eller tæt på
Er du presset, så skuldrene sidder lige det længere oppe under ørerne end hvad godt er?
Læs mere >
KØGE KYST SÆTTER UNDERFØRINGEN I GANG mellem Kulturtorvet og Havnepladsen
Køge Kysts bestyrelse har nu besluttet en plan for den underføring under jernbanen, som skal binde Køges bymidte og havnen bedre sammen.
Læs mere >
GENERATIONSSKIFTE HOS GULDBAGEREN i Wika Meny på Gymnasievej i Køge
Et længe ventet generationsskifte sætter nu en ny retning for GuldBageren.
Læs mere >
DISSE REGLER SKAL DIN HJEMMESIDE OVERHOLDE for at være lovlig
I en tid hvor nethandel aldrig har været vigtigere, skal den erhvervsdrivende holde sig for øje, at denne overholder reglerne, og derigennem undgår tabt omsætning og bøder
Læs mere >
GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR fra Køges borgmester Marie Stærke
Min yndlingsjulesang og den jeg altid ønsker, når vi danser om juletræet er "Julen har bragt velsignet bud".
Læs mere >
FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DINE NYE MEDARBEJDERE – helt uden omkostninger
Vi hjælper dig gerne med at rekruttere nye medarbejdere i 2021
Læs mere >
ER UDBYTTET LOVLIGT?
Erhvervsstyrelsen påbegyndte i foråret 2020 en øget kontrolindsats over for ordinære udbytteudlodninger.
Læs mere >
ER UDBYTTET LOVLIGT?
Erhvervsstyrelsen påbegyndte i foråret 2020 en øget kontrolindsats over for ordinære udbytteudlodninger.
Læs mere >
VIRTUEL ERGONOMISK VEJLEDNING: Hjælp til dig der arbejder hjemme ved pc'en
Fysioterapeut Marianne Sørensen, der er indehaver af FYSerhverv, har i mere end 20 år vejledt om ergonomi.
Læs mere >
DANA LIM HOLDER PÅ DE BLØDE VÆRDIER med ny certificering
Fysioterapeut Marianne Sørensen, der er indehaver af FYSerhverv, har i mere end 20 år vejledt om ergonomi.
Læs mere >
KØGES ÆLDSTE BEGRAVELSESFIRMA er flyttet til Søndre Allé
Gennem fire generationer har Per Jensens familie drevet begravelsesforretning på Allégade, men nu er det slut ...
Læs mere >
GIVING TUESDAY SATTE NY REKORD med hjælp fra erhvervsfolk og politikere i Køge
Spar Nord Køge Bugt gik igen i år sammen med organisationerne Familiestøtten og Broen Køge for at gentage sidste års succesfulde premiere på Giving Tuesday i Køge
Læs mere >
nyhedsbrev
uge 17      19. - 25. april 2021
tirsdag 20. april kl. 16:00
JURIDISK RÅDGIVNING for iværksættere >
uge 18      26. april - 2. maj 2021
tirsdag 27. april kl. 16:00
JURIDISK RÅDGIVNING for iværksættere >
uge 19      3. - 9. maj 2021
uge 20      10. - 16. maj 2021
tirsdag 11. maj kl. 16:00
JURIDISK RÅDGIVNING for iværksættere >
uge 21      17. - 23. maj 2021
tirsdag 18. maj kl. 16:00
JURIDISK RÅDGIVNING for iværksættere >
uge 22      24. - 30. maj 2021
tirsdag 25. maj kl. 16:00
JURIDISK RÅDGIVNING for iværksættere >
uge 23      31. maj - 6. juni 2021
tirsdag 1. juni kl. 16:00
JURIDISK RÅDGIVNING for iværksættere >
uge 24      7. - 13. juni 2021
tirsdag 8. juni kl. 16:00
JURIDISK RÅDGIVNING for iværksættere >
uge 25      14. - 20. juni 2021
tirsdag 15. juni kl. 16:00
JURIDISK RÅDGIVNING for iværksættere >
uge 26      21. - 27. juni 2021
tirsdag 22. juni kl. 16:00
JURIDISK RÅDGIVNING for iværksættere >
kn logo e frise arkiv II

Køgenu.dk/e

erhvervspartnere:

koegenu erhverv glb revision
kne partneradvokater farve
Jobcenter hvid bagg eps
koegenu erhverv hotel niels juel(1)
ErhvervsAvisen logo

Køgenu.dk

kalenderpartnere:

koegenu koege svoemmeland logo front
Find os på Facebook
kn partner logo koegekyst
koegenu erhverv dagbladet koege avisrulle
kne partneradvokater farve
koegenu aogj dk andersson og jantzen reklamebureau
EVENTS
HAVNEBADET ved Køge Marina Havnebadet på Køge Marina er for dygtige svømmere
UDSTILLINGER
KJØGE MINI-BY – for store og små Kom og oplev hvordan Køge så ud i 1865
MUSIK
MICHAEL FALCH & DÉT BAND – Forår i Brystet – tour 2021 Peter Sommers nye album får flotte anmeldelser
EVENTS:
LINDA P.'S sabotagehunger
MUSIK:
BO KASPERS ORKESTER – skarpere end nogensinde før!
EVENTS:
KRIGEN HAR IKKE et kvindeligt ansigt
EVENTS:
TUREN GÅR TIL Nikolaj Stokholm
MUSIK:
NORTHERN ASSEMBLY i Køge Kirke
MUSIK:
CAMILLE JONES PÅ DANSK: ’Inde i en tåre’
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK

Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01

LEDELSE

Martin Foss
T: 56 65 82 00

WEBMASTER

Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01

BOGHOLDERI

Sjællandske Medier

OM KØGENU.DK