< Januar 2020 >
M T O T F L S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
kn kyst kasse blaa
Her kan dit banner stå
kn banner faanyhedsbrev NY
koegenu forborn logo 128x57px
Køgenu   en del af Sjællandske Medier logo(1)
koegenu koege kyst soendre strand i koege VENSTRE
Køge Kyst
Hvis man ikke er inviteret med til Prins Henriks fødselsdag på lørdag den 11. juni er der mulighed for at score gode points på familieregnskabet ...

Ta’ Tråden den 11. juni ...

Hvis man ikke er inviteret med til Prins Henriks fødselsdag på lørdag den 11. juni er der mulighed for at score gode points på familieregnskabet ved at invitere hele familien til en tur på Tråden fra Køge Torv til Søndre Havn, hvor der er masser af aktiviteter for børn og voksne i både Tidsrummet og Udsigten.  

Køge Kyst og KØS inviterer nu til en stor familiedag lørdag den 11. juni. Her er der mellem kl. 11 og 16 lagt op til masser af aktiviteter med udgangspunkt i de to områder på Søndre Havn; Tidsrummet og Udsigten.
Allerede fra kl. 11 går man i gang med de første aktiviteter; Billedkunsteren Karen Land Hansen holder workshoppen ”Skeletdyr”, hvor alle er velkomne, og for de helt små vil der være mulighed for sammen med Tanje (fra KØS?) at arbejde med vandbilleder og sammen lave det længste akvarel på Køge Havn…
Klokken 12 indvies en både hyggelig og tankevækkende vandskulptur udført af kunstnere Gert Daae Funder med titlen ”Den, der søger; den, der arbejder; den, der tænker…”, og alle inviteres til at medbringe en plante eller blomst til Tidsrummet, plante den her og vande den med vandet fra den nye vandskulptur…
 

 

På opdagelse i Tidsrummet
Performeren Kristofer Krarup står bag en uden tvivl yderst underholdende rundtur i Tidsrummet – han er nemlig kendt for bl.a. at gennemføre byture i det alternative København og finder ind bag virkeligheden på en både morsom og tankevækkende facon. Måske… Kristofer Krarup træder ind i Tidsrummet kl. 12.30 på lørdag.
 

 

Vælg selv hvordan Tråden skal betrædes…

Udover en opdagelsesrejse i Tidsrummet byder den 11. juni også på mulighed for at følge Tråden fra stelen med hesten på Køge Torv til Udsigten under kyndig vejledning med to forskellige slags briller på.
Kl. 14 tager Lars Kjær fra Køge-arkiverne det første skridt på Tråden til en tur fra folkeliv og fællesskab til korn, kul og badehuse, og undervejs fortæller han om alle stederne langs Tråden. Regn med en tur på 1,7 km og ca. 90 minutter.
Kl. 14.30 kan man lægge øre, øjne og fødder til en vandring med naturvejlederen Henrik Lerdorf fra Det Gørnne Hus i Køge. Henrik ser Tråden gennem både blå og grønne briller, og leder sikkert sin flok langs Tråden frem til Udsigten, hvor turen slutter kl. 16.
 

 

Lounge i Tidsrummet.

Og kl. 16 er der lagt op til fælles hygge med musik, samvær, grill og lidt at drikke i Tidsrummet – tag selv mad med til fællesgrillen og åbn sanserne til arrangementet, som er elektronisk og planlagt i samarbejde med Tapperiets SNR Crew.

 

koegenu koege kyst soendre strand i koege HOEJRE

SENESTE ARTIKLER:

Køgenu.dk

kalenderpartnere:

kn partner logo svoemmeland II
Find os på Facebook
kn partner logo koegekyst
koegenu erhverv dagbladet koege avisrulle
kne partneradvokater farve
koegenu aogj dk andersson og jantzen reklamebureau
EVENTS
SAUNAGUS i Køge Svømmeland Luksus for krop og sjæl
UDSTILLINGER
KAARE NORGE UDSTILLER i Skovbo Kunstforening 'Naturens Lys' er titen på Kaare Norges udstilling
MUSIK
LINDA P.'S sabotagehunger Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie
EVENTS:
LIS SØRENSEN i samtale om livet og musikken
MUSIK:
SPILLEMANDSBAL med Mads Hansens Kapel
EVENTS:
FOREDRAG: SIG DET med sex!
EVENTS:
JAKOB SVENDSEN giver publikum magten – standup på Værftet
MUSIK:
COPENHAGEN DRUMMERS: The Grand Tour 2020
MUSIK:
OPEN ORCHESTRA – Copenhagen Phil på Teaterbygningen
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK

Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01

LEDELSE

Jan Gløët
T: 21 29 70 88

WEBMASTER

Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01

BOGHOLDERI

Sjællandske Medier

OM KØGENU.DK