Jan Krasnig Pedersen udstiller malerier i Galleri Wenneberg
Foto: Martin Rasmussen / sn.dk
Fredag 22. oktober 2021
kl. 12.00
Entré Gratis adgang.
• Galleri Wenneberg
Nørregade 42
4600 Køge
Foto: Martin Rasmussen / sn.dk

Jan Krasnig Pedersen udstiller malerier i Galleri Wenneberg

I løbet af de kommende måneder kan gæsterne i Galleri Wenneberg i Nørregade stifte bekendtskab med kunstneren Jan Krasnig Pedersen.

 

Han udstiller sine udtryks- og stemningsfulde billeder i Køge-galleriet frem til udgangen af oktober.

 

Jan Krasnig Pedersen bor ved Horsens, han er uddannet billedkunstlærer i 2002 på Haderslev Statsseminar og har siden undervist i faget. De seneste 12 år har han arbejdet med sine egne værker, lige som han i øvrigt også giver kurser til både nybegyndere og mere erfarne kunstnere.

 

Han arbejder primært med mennesker som motiv og forklarer selv, at han godt kan lide glade billeder, der afspejler det gode liv.

 

- Inspirationen ligger i de følelser jeg møder på min vej. Kunst er for mig en følelse, en forståelse af livet omkring os alle. Følelserne sætter livet i perspektiv og giver mening, forklarer han.

 

Jan Kragsig Pedersen er en anerkendt kunstner, som blandt andet er udvalgt til bogen ’101 kunstnere’ af Tom Jørgensen, lige som han også er blevet udvalgt til opgaven at lave årets værk til den store street art-festival i Brande, og i den kommende tid kan hans værker altså også opleves i Galleri Wenneberg i Køge.

 

Galleri Wenneberg Kunstapoteket har åbent fredage kl. 12-16, lørdage kl. 10-16 og søndage kl. 12-15.

 

ARRANGERET AF • Galleri Wenneberg

• Galleri Wenneberg
LÆS MERE >køgenu erhverv erhvervsnyheder fra køge-området