Danmarks flotteste fugleudstilling 2021 i Ejby Hallerne
Foto: Jens Wollesen / sn.dk
Fredag 22. oktober 2021
kl. 15.00
Entré Entre er kr. 50,- inkl. 2 børn under 12 år. Partoutkort til alle tre dage er kr. 100,-.
Udstillingen er åben fredag kl. 15 - 20, lørdag kl. 9 - 19 og søndag kl. 10 - 16.
Ejby Hallerne
Skovvang 4
4623 Lille Skensved
Foto: Jens Wollesen / sn.dk

Danmarks flotteste fugleudstilling 2021 i Ejby Hallerne

Efter to års Corona-pause slår vi igen dørene op for Danmarks største og flotteste fugleudstilling.
 
Udstillingen løber af stablen d. 22. – 23. og 24. oktober 2021 og i år har vi valgt at afholde den i Ejby Hallerne. Køge Fugleforening er landets største af sin slags, og vi også gjort os umage og laver en flot og bemærkelsesværdig udstilling.
 
Hallen er pyntet med alt godt fra skoven. Vi har hentet buske og træer, som vi har pyntet hallen op med – man føler næsten at man går ude i junglen og hører fuglefløjt ...
 
Der vil både være tombola med spændende præmier og tegneværksted for de mindste, hvor de heldige kan vinde billetter til bl.a. Københavns Zoo og Krokodille Zoo.
 
Bliver man sulten eller tørstig, er der salg af lagkage, håndmadder og pølser med brød. Kaffe, te, øl og vand kan der også købes. Endvidere er der en stor salgsafdeling med salg af medlemmernes overskudsfugle.
 
Køge Fugleforenings hovedsponsor Køge Korn er til stede hele weekenden, og byder på salg af alskens frø fra hele verden. Sædvanen tro er der selvfølgelig også gæsteudstillere.
 
Fredag kommer Østsjællands Biavlerforening med en spændende stand. Lørdag kommer Rob Webber og sælger frosne melorm som levende foderdyr. Og om søndagen får vi besøg af Vallø Pil, som vil vise hvordan man fletter.
 
Mon ikke der både er salg af honning og pileflet også, når gæsteudstillerne kommer? Skulle man føle sig fristet til at komme flere af dagene, kan man købe et partoutkort.

Har man lyst til at blive medlem af Køge Fugleforening, kan man i løbet af udstillingen melde sig ind i foreningen – der er et godt tilbud til alle nye medlemmer.
 
Entre er kr. 50,- inkl. 2 børn under 12 år. Partoutkort til alle tre dage er kr. 100,-.
 
Udstillingen er åben fredag kl. 15 - 20, lørdag kl. 9 - 19 og søndag kl. 10 - 16.

 

LÆS MERE >
$organiserDescriptionkøgenu erhverv erhvervsnyheder fra køge-området