Hugo’s går op i en højere enhed

Når øl og omgivelser går op i en højere enhed. Sådan er oplevelsen i Hugo’s Kælder. Det er for alle – unge som ældre – på en stille tirsdag, en festglad fredag og en afslappende søndag.

Hvis du påskønner øl – smagen af malt, duften af humle – vil du uden tvivl føle dig hensat til himmerige, når du besøger Hugo’s Kælder. Her er et overordentligt bredt sortiment af alle typer specialøl – 20 forskellige på fad og mere end 200 forskellige slags på flasker.

Det er ofte sæsonen, som dikterer, hvilken type øl der netop nu er mest efterspurgt. Om vinteren og ved juletid er det især juleøllen, som er i høj kurs.

”Vi har vores egen Hugo’s Jule Ale på 6,5 %, som vi selv har udviklet og ’smagt os frem til’. Smagen er sød med en bitter klang, som går godt til de kolde dage.

Om sommeren er den største sællert vores Citra IPA – en sommerlig sag på 5,5 % – let og frisk og perfekt til de lune sommerdage”, siger Rasmus, der er daglig leder af Hugo’s Kælder.

Hele verden rundt

På Hugo’s kan du rejse det meste af verden rundt, når det gælder øl. Her er mange typer specialøl fra vores egne breddegrader – Danmark – men også fra USA og Belgien.

Du vil også finde en del specialøl fra Tyskland, Sverige og England – ligesom her også er gyldne dråber fra USA, Estland og Norge”. 

Selv om det er en ølbar, serveres der også vin, drinks og sodavand til de knap så ølglade gæster.


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *