Zirkus Nemo Classic 2023 – zirkus for voksne med festforestilling i Køge
Pressefoto: Steen Brogaard / zirkus-nemo.dk
LUK X
25. juli 2023
kl. 19.30
26. juli 2023
kl. 19.30
27. juli 2023
kl. 19.30
28. juli 2023
kl. 19.30
29. juli 2023
kl. 16.00
KØB BILLET HER
Tirsdag 25. juli 2023
kl. 19.30
SE ALLE DATOER >
Priser fra kr. 195,- kr.
Cirkuspladsen
Strandpromenaden 22-24
4600 Køge
Pressefoto: Steen Brogaard / zirkus-nemo.dk

Zirkus Nemo Classic 2023 – zirkus for voksne med festforestilling i Køge

I år slår Zirkus Nemo pløkkerne i jorden i Køge for første gang med den vildeste underholdningseksplosion af et show.

 

Når Zirkusdirektør Søren Østergaard rammer Køge med det store Zirkus Nemo Classic show, bliver det med flere af de kendte og elskede karakterer på programmet samtidig end nogensinde før.

 
For publikum kommer det til at betyde, at hver aften vil føles som et rekordforsøg i latterkrampe, gys og kostumeskift, og direktøren overvejer at få installeret en svingdør i sin garderobe.

 

Mød alle de gamle kendinge
Der vil bl.a. blive mulighed for at stifte bekendtskab med gamle kendinge som Målermanden, Marianne, Baglænsmanden, Bager Jørgen, Manden der ikke kan fløjte, Kim Tim, Smadremanden og mange flere!

 
- Hvert år skal jeg træffe en beslutning om, hvem af karaktererne der skal være en del af forestillingen, og hvert år er der nogen, jeg desværre må vælge fra. I år har jeg taget konsekvensen, så stort set alle, med nogle få undtagelser, er med, fortæller Zirkusdirektør Søren Østergaard.

 
Derudover har direktøren selvfølgelig igen i år været ude og hyre nogle af verdens dygtigste artister, heriblandt halsbrækkende akrobatik fra Duo Stauberti, tempojongløren Claudius Specht og akrobaterne Duo Flash. Zoré España er klar til at fortrylle publikum i sit hjul, og sidst, men absolut ikke mindst optræder akrobaten Hector, kendt af inkarnerede Nemo fans som den stærke mand fra Duo Solys.

 
Der er lagt i ovnen til en aften i virkelig godt selskab i Danmarks eneste Zirkus for voksne, og alle i Zirkus Nemo glæder sig mere end nogensinde til at se jer!

 

 
Zirkus Nemo er Danmarks eneste Zirkus for voksne og anbefales ikke for børn under 10 år.

 

 

Mød Bager Jørgen fra Zirkus Nemo i videoen her:

 

Video thumbnail
$organiserDescription


Partnere på Køgenu.dk: