Stort ombygnings-udsalg på Køge Museum med 50 % på alt
Pressefoto fra Køge Museum
Onsdag 20. oktober 2021
kl. 10.00
Køge Museum
Nørregade 4
4600 Køge
Pressefoto fra Køge Museum

Stort ombygnings-udsalg på Køge Museum med 50 % på alt

Som forberedelse til åbningen af den kommende udstilling Vølver, Guld og Guder, skal butikken på Køge Museum tømmes, og du kan derfor spare 50% på alt i uge 41 og 42.

 

Du har formentlig allerede hørt om udstillingen Vølver, Guld og Guder, der åbner på Køge Museum 2. december. Den er skabt i samarbejde med tidens mest omtalte designer Jim Lyngvild og har vakt stor debat i medierne, fordi kultur- og kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen optræder på et af udstillingens portrætter forklædt som vølve.

 

Efter efterårsferien går Køge Museum for alvor i gang med nedtagningen af den tidligere udstilling og etablering af den nye, og derfor skal museumsbutikken tømmes, så der kan blive plads til et helt nyt varesortiment.

 

Halv pris på alt!
Du kan derfor spare 50 % rabat på alt i butikken i uge 41 og 42 (efterårsferien). Der er bl.a. legetøj i alle prisklasser, flettede kurve, bakker med print, toilettasker, postkort, søde sager, uldne får, strikkede ponchoer, emaljekrus, ravsmykker, servietter, julepynt, lys og meget meget mere.

 

Du kan med fordel købe din julepynt og alt det, du skal bruge til julegaver, pakke- og adventskalendre, værtindegaver etc. allerede nu. Der er mange penge at spare.

 

Praktisk info
Udsalget varer 11.-23. okt. Køge Museum holder ekstraordinært lukket i perioden 24. okt.-2. dec., hvor Vølver, Guld og Guder åbner.

 

Åbningstiderne i uge 41 og 42 er mandag-fredag kl. 10-16 og lørdag kl. 10-15.

 

ARRANGERET AF Køge Museum

Køge Museum
Køge Museum er historieoplevelser for hele familien med de mest fascinerende formidlingsteknologier, du kan forestille dig. 
LÆS MERE >

 

Museet ligger i et af byens smukke gamle renæssancehuse fra 1600-tallet, og en hær af dygtige håndværkere og designere har restaureret og moderniseret det, uden at det er gået ud over hverken husets charme eller karakter.

 

I den ene afdeling af museet kan du fra 2. december 2021 se udstillingen 'Vølver, Guld og Guder'.
 

Det er en debatudstilling, der skal vække til diskussion og skabe en større forståelse af den forskning, der foregår i Danmark om vikinger og den mytologiske verden. I selskab med Danmarks førende forskere på området kommer du helt tæt på fortællingerne om Thor, Odin og vølverne, og du får et indblik i vikingernes unikke motivverden.

 

Til udstillingen skaber designer Jim Lyngvild bl.a. 10 kvindeportrætter af vølver.

 

I museets anden afdeling kommer du helt tæt på fortidens gaver – helt fra massegrave i jægerstenalderen til de brudekjoler som dine tip-tip-oldemødre bar.

 

Også udenfor er der gang i den: Nogle af landets bedste legepladsbyggere har nemlig opført et eksploderet krigsskib, som børn og barnlige sjæle ganske gratis kan gå på opdagelse i.

 

Besøg hjemmeside >

Se åbningstider og priser >

 

 

Køge Museum
Nørregade 4
4600 Køge

T: 70 70 12 36

 

FLERE ARRANGEMENTER I Køge Museum:

koege nu koege museum historiske oplevelser for hele familien i koege
21. april 2021 kl. 10.00

Køge Museum er historieoplevelser for hele familien

Vølver, Guld og Guder er en debatudstilling
SE ALLE ARRANGEMENTER >køgenu erhverv erhvervsnyheder fra køge-området