Motionstilbud for alle: Gåture i skoven med HG-TRIM
Foto fra Ugeavisen / sn.dk
LUK X
05. juli 2022
kl. 19.00
02. august 2022
kl. 19.00
Tirsdag 05. juli 2022
kl. 19.00
SE ALLE DATOER >
Der er ikke behov for tilmelding - du møder bare op og det er gratis.
P-pladsen på Salbyvej (Køge Ås)
Salbyvej 23
4600 Køge
Foto fra Ugeavisen / sn.dk

Motionstilbud for alle: Gåture i skoven med HG-TRIM

HG-TRIM har et godt sommertilbud til dig, der vil gøre noget godt for dig selv.
 
Du kender sikkert allerede Sundhedsstyrelsen råd: Vær fysisk aktiv mindst 30 minutter om dagen med moderat til høj intensitet. Du må gerne dele de 30 minutter op, men så skal du være fysisk aktiv i mindst 10 minutter sammen-hængende.

 

Men får du gjort det? Får du bevæget dig 30 minutter hver dag?
 
TRIM hjælper dig: Kom med os i skoven og gør no-get godt for dig selv og oplev naturen fra det tidlige forår og indtil slutningen af august.

På Herfølge Gymnastikfor-enings TRIM-aktivitet er der fokus på motion. Der er tale om en gratis sommeraktivitet for alle aldersgrupper, og det er i de måneder, hvor der i de fleste foreninger ikke er andre aktiviteter.

 

Hvor og hvornår?

Fra første tirsdag i april til og med den sidste tirsdag i august. Turen begynder fra P-pladsen på Salbyvej klokken 19 og efter lidt let opvarmning vil erfarne frontgængere føre holdene ad forskellige ruter rundt i det dejlige og smukke terræn ved Køge Ås.
 
Ikke to aftner vil være ens. Alt efter dagens form, kan man deltage på et hold for gangmotionister eller et lidt hurtigere power-walk-hold. Flere deltagere til det selvhjulpne løbehold skal også være meget velkomne!

 

 Partnere på Køgenu.dk:køgenu erhverv erhvervsnyheder fra køge-området