KØS Klub holder stor sommerfest
Pressefoto fra KØS Museum for kunst i det offentlige rum.
LUK X
10. juni 2023
kl. 14.00 - kl. 16.00
Reserver gratis billet
Lørdag 10. juni 2023
kl. 14.00 - kl. 16.00
Sommerfesten er gratis for KØS Klub-medlemmer, men husk at reservere billet.

Er du endnu ikke medlem så reserver også din billet her og kom på dagen og køb dit medlemsskab til halv pris og få et gavekort til KØS Café oveni hatten!
KØS Museum
Nørregade 29
4600 Køge
Pressefoto fra KØS Museum for kunst i det offentlige rum.

KØS Klub holder stor sommerfest

Nu sker det igen!

 

KØS inviterer museets trofaste KØS Klub medlemmer samt en ledsager til årets store gratis sommerfest. Det sker lørdag 10. juni 2023 kl. 14-16, hvor vi samles om lækker CLIMAVORE-mad, bobler og en hypnotiserende kunstnerisk klangoplevelse.

 

Årets kunstoplevelse står den internationalt anerkendte lydkunstner Jacob Kirkegaard for. Kirkegaards imponerende lyd- og videoværker tager lytteren med ud i verden, hvor han gennem lyd udforsker ubemærkede, oversete og udfordrende aspekter af tilværelsen. Han har bl.a. optaget lyden af den smeltende indlandsis og radioaktivitet i Tjernobyl.

 

Til KØS Klub sommerfest skal vi opleve det intense lydværk LANDET fra 2022, som består af mekaniske lyde optaget i det danske landbrug over halvandet år. Med detaljerede sensoreroptagelser af vibrationer fra landbrugets brusende maskineri, inviteres lytteren ud på landet og ind i et uophørligt, nærmest hypnotiserende klangunivers; en mekanisk tilstand som fødevareindustriens endeløse pulseren genererer. Et inddragende værk, der er overraskende dansevenligt.

 
Landbruget og fødevareindustrien er generelt et fokuspunkt for KØS netop nu. I december 2022 blev KØS en del af kunstnerduoen Cooking Sections’ projekt Becoming CLIMAVORE, som handler om at ændre vores madvaner som svar på de menneskeskabte klimaforandringer, miljøkonsekvenserne af konventionelt landbrug og masseproduktion af fødevarer.

 

I den forbindelse har KØS Café udviklet en velsmagende, klimabevidst menu i samarbejde med Cooking Sections og kok Mads Hermansen. En menu, der ændres i takt med årstiderne, og baseres på lokale ingredienser fra bæredygtige fødevareproducenter.

 

Becoming CLIMAVORE projektet kommer den kommende tid også til at forgrene sig og indtage forskellige formater her på KØS, så det kan I godt glæde jer til at høre mere om til forårsfesten. Her får I naturligvis også en smagsprøve på vores lækre CLIMAVORE-menu, når vi serverer en let CLIMAVORE-buffet.

 

Sommerfesten er gratis for KØS Klub-medlemmer og er du endnu ikke medlem, så kom på dagen og køb dit medlemsskab til halvpris og få et gavekort til KØS Café oveni hatten.

 

Læs også mere på KØS Museums hjemmeside her >

 

 

DANMARKS ENESTE MUSEUM FOR KUNST I DET OFFENTLIGE RUM

KØS er Danmarks eneste museum for kunst i det offentlige rum – den kunst vi møder i byrum, på gader, hospitaler, skoler, kirker og andre offentlige steder.
LÆS MERE >

  

KØS museum for kunst i det offentlige rum er dedikeret til at kvalificere, formidle og debattere kunst i offentlige rum nationalt og internationalt.

 

Museet udstiller, producerer og formidler kunstprojekter af nationale og internationale kunstnere, iværksætter forskning, der kunstfagligt styrker feltet og indsamler og registrerer offentlige kunstprojekters materielle og digitale spor, så de bevares for eftertiden og stilles til rådighed for nutiden.

 

KØS udstiller både ude og inde og inviterer til artist talks, aktuelle foredrag og seminarer, livlige debataftener, gadefest og workshops for børn.

 

Øverst på museets smukke tagetage kan du se Bjørn Nørgaards skitser til Dronningens gobeliner på Christiansborg Slot.
LÆS MERE OM SKITSERNE >

 

Museet har eksisteret siden 1977 og ændrede i 2009 navn fra Kunstmuseet Køge Skitsesamling til KØS Museum for kunst i det offentlige rum.

 

SE ÅBNINGSTIDER OG PRISER >

KØS Museum
Nørregade 29
4600 Køge
T: 56 67 60 20

FLERE ARRANGEMENTER I KØS Museum:

koege nu realistic utopias an archive of the future paa koes museum i koege
28. maj 2023 kl. 11.00

'Realistic Utopias. An Archive of the Future' på KØS Museum

Forestil dig fremtiden som en tilgængelig dimension, du kan udforske lige nu ...
koege nu koes museum for kunst i det offentlige rum med skulptur paa forplads i koege
28. maj 2023 kl. 11.00

KØS Museum for kunst i det offentlige rum

– et af verdens eneste museer for kunst i det offentlige rum ...
koege nu kom med paa gratis familieomvisning paa koes museum i koege
04. juni 2023 kl. 11.00

Kom med på gratis familieomvisning på KØS Museum

Tag på søndagstur til KØS med hele familien og lad kunsten være rammen om en spændende dag ...


Partnere på Køgenu.dk: