Kids Tour kommer til Køge – Danmarks største cykelløb for børn
Foto: Jens Wollesen / sn.dk
LUK X
06. maj 2023
kl. 10.00 - kl. 15.00
KØB BILLET HER
Lørdag 06. maj 2023
kl. 10.00 - kl. 15.00
Prisen pr. barn: 40,- kr. + gebyr.
• Køge Nord Sport Center
Skolevej 7
4600 Køge
Foto: Jens Wollesen / sn.dk

Kids Tour kommer til Køge – Danmarks største cykelløb for børn

Spænd hjelmen og kom til sjov cykeldag på Køge Nord Sportscenter med hele familien.


Køb billet nu

Allerede nu er der godt gang i billetsalget, så skynd jer ind og køb jeres billet. Sammen skal vi cykle, lege, lære noget om trafik og have det sundt og sjovt imens.

 

Familiepicnic

”Når Kids Tours kommer til kommunen, giver det en fantastisk mulighed for alle børn til at finde cyklen frem og prøve kræfter med det, man kan.

 

Glæden ved at cykle og fokus på trafiksikkerhed er to gode formål, der går godt i spænd. Jeg glæder mig til endnu en festlig dag i cyklens tegn”, siger borgmester Marie Stærke.

 

Alle børn mellem 3 og 10 år kan deltage i løbet på egen cykel. Ruten er 1 kilometer lang og køres 2-6 gange.

 

I år kan I også tage picnickurv med og nyde den i løbet af dagen, som er fyldt med cykelsjov og aktiviteter. Som forælder kan du løbe med på ruten uden billet/startnummer.

 
Eventplads

På Kids Tours eventplads ved Køge Nord Sportscenter er der plads til hele familien! Alt hvad der foregår på Køge Nord Sportscenter er gratis for alle. Allerede fra kl. 10.00 kan både store og små give den gas med masser af spændende aktiviteter.

 

Selve cykelløbet foregår mellem kl. 12 og 14. Og før og efter løbet vil der være trafiklegeplads, cykelsmede, førstehjælpsskole og andet sjov for de unge cykelryttere, deres forældre, familie og venner.
 
Støt en god sag

Billetprisen er 40 kr. per barn. Alle der deltager i cykelløbet får udover oplevelsen, et startnummer, en guldmedalje og en lækker goodiebag.

 
Al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfondens arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af trafikulykker.

 

Læs mere om det praktiske, programmet og de forskellige heats her >

 

 

Arrangeret af Børneulykkesfonden og Køge Kommune

 

 

ARRANGERET AF • Køge Nord Sport Center

• Køge Nord Sport Center
Skolevej 7
4600 Køge
T: 70 60 50 84


Partnere på Køgenu.dk: