'Kaffe & Kærlighed' – teater i Ølsemagle Sognegård
Pressefoto fra Det Interaktive Teater.
LUK X
Tirsdag 07. februar 2023
kl. 19.00 - kl. 21.00
Arrangementet åbent og kræver ikke tilmelding.
• Ølsemagle Sognegård
Rishøjvej 1A
4600 Køge
Pressefoto fra Det Interaktive Teater.

'Kaffe & Kærlighed' – teater i Ølsemagle Sognegård

35% af alle parforhold ender i dag i skilsmisse ...

 

Ølsemagle Sognegård ønsker at sætte fokus på parforholdets mange dilemmaer på en uformel, sjov og inspirerende måde, som skal skabe eftertænksomhed og refleksion hos publikum. Derfor har vi inviteret forumteateret ”Kaffe & Kærlighed”.

 

Forumteater går kort og godt ud på, at skuespillere laver scener, hvor man afspejler virkeligheden mest muligt for at skabe bedre kommunikation.

Hvem har ikke prøvet at stå i en situation, hvor man misforstår eller ”går skævt af hinanden” og endda på trods af gode hensigter fra begge parter. Hvem har ikke prøvet at reflektere over en hændelse og ønsket, at man havde gjort eller sagt noget andet.

 

Ved at skuespillere spiller selve situationen, så er man ikke direkte følelsesmæssigt involveret, og det er lettere som tilskuer at se, hvor kommunikationen fejler. Som publikum byder man derfor ind med løsningsforslag, som skuespillerne bruger til at skabe nye scener med. Man er derfor selv en del af løsningen.

 

Det er befriende at kunne grine af sig selv og hinanden. Forumteater kan være en øjenåbner, for det har teatrets spontanitet og kan virke forløsende, især i de tilfælde, hvor man måske har svært ved at se, hvor kommunikationen fejler.

 

To professionelle skuespillere og en vært, stiller op og spiller scener fra et parforhold i Ølsemagle Sognegård tirsdag d. 7. februar kl. 19.00-21.00.

 

Om teaterstykket

'Et parforhold er tit en gåde og kan være fyldt med dilemmaer,' siger Louise Koch Miranti, som er uddannet skuespiller og foruminstruktør.

 

Hun har virksomheden Det Interaktive Teater, som netop nu har forpremiere på det nye koncept 'Kaffe & Kærlighed', som lige nu inviterer publikum ind til en åben visning, inden de går i luften med det fuldendte arrangement.

 
'Kaffe & Kærlighed' ønsker at sætte fokus på parforholdets mange dilemmaer på en uformel, sjov og inspirerende måde og at skabe eftertænksomhed og refleksion hos publikum.

 
Forumteater afspejler virkeligheden
Forumteater, som det hedder, går kort og godt ud på, at skuespillere laver scener, hvor man afspejler virkeligheden mest muligt for at skabe bedre kommunikation. I dette tilfælde er det med scener fra et parforhold.

 
Hvem har ikke prøvet at stå i en situation, hvor man misforstår eller 'går skævt af hinanden' og endda på trods af gode hensigter fra begge parter. Hvem har ikke prøvet at reflektere over en hændelse og ønsket, at man havde gjort eller sagt noget andet.


'Ved at skuespillere spiller selve situationen, så er man ikke direkte følelsesmæssigt involveret, og det er lettere som tilskuer at se, hvor kommunikationen fejler. Som publikum byder man derfor ind med løsningsforslag, som skuespillerne bruger til at skabe nye scener med', forklarer Louise.

 
Grin – af dig selv og hinanden

Man er derfor selv en del af løsningen, og det kan ifølge Louise være ganske underholdende. ”Det er befriende at kunne grine af sig selv og hinanden.

 

Forumteater kan være en øjenåbner, for det har teatrets spontanitet og kan virke forløsende, især i de tilfælde, hvor man måske har svært ved at se, hvor kommunikationen fejler”, siger hun.

 

Hvis man vil vide mere om Det Interaktive Teater, så kan man læse mere på teatrets hjemmeside her >

 

 

ARRANGERET AF • Ølsemagle Kirke

• Ølsemagle Kirke
Ølsemagle Kirkevej 64B
4600 Køge
T: 40 33 82 17

FLERE ARRANGEMENTER I • Ølsemagle Kirke:

koege nu meditation i oelsemagle kirke med sabrina jacobsen og david winsloew koege
20. februar 2023 kl. 19.00

Meditation i Ølsemagle Kirke med Sabrina Jacobsen og David Winsløw

Ølsemagle Kirke tilbyder et meditationsforløb ...


Partnere på Køgenu.dk: