Cirkus Arena med Bubber og Julie besøger Køge
Pressefoto fra arena.dk
LUK X
09. juli 2022
kl. 14.00
KØB BILLET HER
Lørdag 09. juli 2022
kl. 14.00
Entré fra kr. 210,-.
Cirkus Arena
– ved Ravnsborghallen
Ravnsborgvej 3
4600 Køge
Pressefoto fra arena.dk

Cirkus Arena med Bubber og Julie besøger Køge

Bubber & Julie præsenterer Cirkus Arenas jubilæumsshow i 2022.

 

Cirkus Arena fejrer 65 års jubilæum med storslået show i 2022. Jubilæet skydes i gang med Bubber og Julie Berthelsen i spidsen for en festforestilling, som er rig på cirkusartister og gøgl i verdensklasse. Cirkus Arenas nye forestilling ’Cirkus ifølge Bubber 2’ er spækket med numre i verdensklasse, og billetsalget er startet i hele Danmark.

 

Cirkus Arena fejrer 65 års jubilæum i 2022 med Bubber og Julie Berthelsen i spidsen. Med sig har de smukke heste, duftende savsmuld og prisbelønnede verdensartister – dét er rigtig cirkus!

 

Publikums favoritduo Duo Costache vender tilbage til manegen med nye vilde luftnumre, når de demonstrerer ekstrem muskelkraft og balancerer i luften på deres perch-stang.

 

Glæd dig også til at opleve de dygtige trapezartister Flying Wulber, når de optræder med deres hæsblæsende nummer, hvor de svinger højt oppe under teltdugen og flyver i luften fra trapez til trapez. Flying Wulber er altid klar til at gribe hinanden og deres elegante samspil i luften er et imponerende syn.

 

Oplev også de sødeste hunde, vild robot-breakdance, stigernes balancemester, en jonglør i verdensklasse og musikalske lækkerier i manegen.

 

Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien til en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til din by i 2022. 

 

 

Få en lille forsmag på jubilæumsshowet her:

 

Video thumbnail


Partnere på Køgenu.dk:køgenu erhverv erhvervsnyheder fra køge-området