Cirkus Arena med Bubber og Julie besøger Haslev
Pressefoto fra arena.dk
LUK X
02. august 2023
kl. 17.00
KØB BILLET HER
Onsdag 02. august 2023
kl. 17.00
Entré fra kr. 210,-.
Cirkus Arena
– på Cirkuspladsen
Sofiendalsvej 40
4690 Haslev
Pressefoto fra arena.dk

Cirkus Arena med Bubber og Julie besøger Haslev

Cirkus Arena præsenterer supercirkus i 2023

 

Succes-duoen Bubber og Julie er tilbage i manegen i 2023, når Cirkus Arena atter hæver niveauet for cirkusartisteri i Danmark og præsenterer supercirkus i verdensklasse med årets mest spektakulære familieforestilling 'Cirkus ifølge Bubber og Julie 3'!

 

Sammen med Bubber og Julie vil publikum opleve prisbelønnede verdensartister, smukke heste og duften af savsmuld – dét er rigtig cirkus! I hele Danmark fra april til august.

 

Se den verdensberømte jonglør Michael Ferrari, som har sat flere verdensrekorder i Guinness World Records for sin evne til at holde mange bolde i luften - selv når lyset går ud. Glæd dig også til at blive imponeret af Steven Ferrari, som er en af de hurtigste til at gå linedans.

 

Højt oppe i teltets kuppel vil du kunne se linedansergruppen Ortiz, som både cykler, springer og går i luften som en 7-mands pyramide på line. Den balancerende troup Ortiz skal også udføre det farefulde artistnummer ‘dødshjulet’, hvor artisterne løber både indeni og udenpå to store roterende hjul.

 

Oplev cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, når de svinger rundt i teltets top og bær hinanden med tænderne, se smuk akrobatik og nyd Julie Berthelsens skønne sangstemme.

 

I 2023 får vi også besøg af Cirkus Arenas husklovn Jimmy Folco, og ikke mindst den nervepirrende knivkaster og den imponerende tryllekunstner, der har et par fantasifulde tricks i ærmet. Der bliver masser at tale om bagefter!

 

Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til Haslev i 2023.

 

 

Få en lille forsmag på jubilæumsshowet her:

 

Video thumbnail
$organiserDescription


Partnere på Køgenu.dk: