Champagnegalop hos Køge Atletik & Motion – Nytårsløb i Køge
Foto fra Køge Atletik.
LUK X
31. december 2022
kl. 11.00
Tilmeld dig her
Lørdag 31. december 2022
kl. 11.00
Deltagelse koster for voksne: kr. 150,-.
Børn kr. 60,-.
Køge Atletik & Motion / Køge Atletikstadion
Ved Stadion 12
4600 Køge
Foto fra Køge Atletik.

Champagnegalop hos Køge Atletik & Motion – Nytårsløb i Køge

Så er tilmeldingen til dette års Champagnegalop skudt i gang og skal du løbe med er det tid at melde sig til.

  

Udover at Køge Atletik glæder sig til at startskuddet skal lyde fra stadion på årets sidste dag, glæder de sig også over at kunne se frem til et 25-års jubilæum for arrangementet.

 

Forventningen er at se så mange løbere som muligt gennemføre enten 5 eller 10 km ruten inden nytåret bliver skudt ind og arrangørerne har gode grunde til at have høje ambitioner om et fuldt tegnet program.

 

En tradition

Champagnegaloppen har indskrevet sig som en tradition i Køge. En tradition hvor garvede løbere, motionister og ikke mindst børnefamilier samles i et folkeligt arrangement for at løbe året af.

 

Og traditionen tro med lodtrækningsgaver, kransekage og champagne efter løbet.

 

Løbet er det eneste større arrangement d. 31. december på Sjælland og Køge Atletik er stolte over at kunne tilbyde et arrangement, der tiltrækker sig opmærksomhed fra andre klubber på Sjælland og altså dermed være en tradition, der strækker sig ud over Køge.

 

Da løbet startede op i 1996, deltog 67 løbere. I 2019 var det tilladte loft på max 750 løbere nået.

 

Gratis træning som optakt til løbet

Selvom løb generelt er forbundet med individualitet er det for Køge Atletik vigtigt at betone dét at løbe i en gruppe. I gruppen støtter man hinanden til at løbe optimalt, varieret og ikke mindst ved socialt samvær.

 

For Køge Atletik er Champagnegaloppen både en mulighed for at demonstrere at alle kan deltage i løb og at det er forbundet med sjov at løbe.

 

Som optakt til jubilæumsløbet tilbyder Køge Atletik derfor gratis træning for tilmeldte hver tirsdag og torsdag kl. 17.30 fra klubhuset ved tennisbanerne i november og december måned.

 

Køge Atletik løber sammen i forskellige grupper alt afhængig af dit niveau. Så vær ikke bekymret for at der ikke er en gruppe der passer til netop dit tempo. Mød op og giv dig til kende så vil du kunne løbe med.

Læs mere om holdene på Køge Atletiks hjemmeside her >

  

Lokal opbakning

Det er ikke mindst støtten fra de mange lokale sponsorer, der gør arrangementet til en fest. Både de kontante bidrag fra guld- og sølvsponsorer, men også de sponsorer, der bidrager til gavebordet.

 

For klubben er det også en mulighed for at kigge ind i det nye år. For arrangementet bidrager økonomisk til uddannelsen af trænere, fælles sociale aktiviteter, deltagelse i konkurrencer for børn og voksne mm.

 

Praktiske informationer

I 2019 var der tidligt fuldtegnet på de max 750 deltagere. Så vær ikke for sen med at tilmelde dig hvis du vil sikre dig en plads.

 

Starten er på Køge Atletikstadion d. 31. december 2022 kl. 11. Ruten går primært på stierne omkring stadion og der er tidtagning med chip.

 

Optakt og løbende information finder du på Køge Atletiks Facebookside her >

 

Se de praktiske detaljer og tilmeld dig her >

 

 

$organiserDescription


Partnere på Køgenu.dk:


Find alle de hyggelige juleoplevelser i Køge-området