Søndagsmatiné i Borup Kulturhus den 16. april, kl. 15.00 med Uffe Steen og Peter Vuust, samt kaffe og kage.
Foto: Flemming Grøn (Foto af Uffe Steen)
LUK X
16. april 2023
kl. 15.00
Søndag 16. april 2023
kl. 15.00
• Borup Kulturhus
Møllevej 2
4140 Borup
Foto: Flemming Grøn (Foto af Uffe Steen)

Søndagsmatiné i Borup Kulturhus den 16. april, kl. 15.00 med Uffe Steen og Peter Vuust, samt kaffe og kage.

Kulturforeningen i Skovbo (KIS) arrangerer igen en søndagsmatiné i Borup Kulturhus. Sidste gang var den 12. februar med en klassisk strygerkvartet, der samlede mange folk til huset. Denne gang får vi 2 store koryfæer indenfor den rytmiske musik til at komme og præsentere deres musik, nemlig Uffe Steen og Peter Vuust. De er begge kendt for hver deres musikgenre. Det bliver en oplevelse at høre dem i en duo i Borup Kulturhus.

De vil spille en række melodiske og velswingende numre, hvor musikken bevæger sig i grænselandet mellem blues og jazz. Tempoet er alt fra hæsblæsende og hurtigt til de mere stille og smukke ballader.

Uffe Steen er en af de bedste guitarister herhjemme. Han er kendt for sin helt unikke teknik, som opstår ved, at han vender guitaren omvendt. Han har i sin lange karriere spillet med et stort antal anerkendte jazz- og bluesnavne. Han er kendt for sin indfølte og medrivende spil, og har med sine CD'er med blandt andre Adam Nussbaum på trommer opnået international anerkendelse. Han er at finde på mange indspilninger på YouTube. Uffe Steen har i øvrigt optrådt i Borup Kulturhus for en del år siden.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium samt leder af Center for Music in the Brain. Han har spillet på mere end 100 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet syv album i eget navn, senest Further to Fly (2022) med familiebandet 5xVuust. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song.

I billetprisen er inkluderet kaffe/the og pandekager med syltetøj. Der kan tilkøbes vin, øl og vand.
Yderligere oplysninger: www.kulturis.dk

Billetter kan købes på Billetto.dk og i Borup Boghandel, senest fredag den 14. april. Prisen er 150 kr. og 100 kr. for medlemmer af Kulturforeningen i Skovbo (KIS).

$organiserDescription


Partnere på Køgenu.dk: