Salon Køge Spiller Igen – hos Lars og Dorthe i Ølby
Foto af Nille Nyc: Julie Montauk / Pressefoto fra Salon Køge Spiller Igen.
LUK X
01. juni 2023
kl. 19.00 - kl. 22.00
KØB BILLET HER
Torsdag 01. juni 2023
kl. 19.00 - kl. 22.00
Entré fra kr. 50,- købes på nettet her.
Salon Køge Spiller Igen – hos Lars og Dorthe i Ølby
Lyngvej 30
4600 Køge
Foto af Nille Nyc: Julie Montauk / Pressefoto fra Salon Køge Spiller Igen.

Salon Køge Spiller Igen – hos Lars og Dorthe i Ølby

Så er det snart sommer og denne Salon er taget ud i det danske sommerland.

 

Vi har fået lov til at låne en lade hos Lars og Dorthe i Ølby inden den bliver fyldt med korn fra markerne.

 

Programmet er som altid varieret og denne gang skal vi høre både spritny og ældre musik fremført med spilleglæde, stolthed og generøsitet (som altid!)

 

Kim Burmeister skriver sange om skæbner, store spørgsmål og holdninger til samtiden. Teksterne er på engelsk og musikken bevæger sig i rock-folk-indie området, med masser af energi, kant og melodi.

 

Nille Nyc er et Køge-baseret projekt, om en kvinde, der har oplevet modgang og længsel og deler ud af sine refleksioner i form af ørehængende popsange på engelsk. Nille’s musik bevæger sig indenfor pop-genren med referencer til den mere kantede electro-pop og den klassiske singer-songwriter stil. 

 

Kammermusik fra Køge Byorkester - det er nærhed og samspil mellem instrumenter som vi sjældent hører til Salon'erne. Der er 2 ensembler - det ene er fløjte/trompet/bariton og det andet er en såkaldt Low Brass Kvartet som består af 2 barytoner og 2 tubaer.

 

Rock'n Roll Preachers - med rødder i Køge har bandet netop haft 10 års jubilæum. Bandet har en forkærlighed for 60'ernes rock/pop/soul musik og spiller generelt kun numre med mindst 25 år på bagen.

 

Som altid er det 5 typer billetter til salg - de gælder alle til hele aftenen, men du kan som billetkøber vælge hvem som skal have dine billetpenge (de går nemlig direkte og ubeskåret til dem som spiller).

 

Da koncerten er i en lade som det meste af året er fyldt med korn, så er det nok en god idé at være lidt generøs med sine allergipiller hvis man er plaget af den slags :-)

 

Det bliver endnu en fantastisk aften hvor der er garanti for én på opleveren og gode snakke om inspiration og det vi sammen oplever.

 

Billetter
Som altid kan man købe 5 typer billetter og på den måde kan du som billetkøber være med til at bestemme hvilken artist som skal have dine billetpenge. Alle billetter gælder naturligvis til hele aftenen og indtægterne fra Fællesbilletten vil blive fordelt mellem alle de optrædende.

 

 

Mere om der forskellige artister:

 

Kim Burmeister

Melodiøs rock, folk med en alternativ kant, der giver lytterne en oplevelse af nerve og nærvær. Musikken er fokuseret omkring vokalen, som bakkes op af akustisk guitar med enkelte effekter - et simpelt og tydeligt udtryk, der balancerer mellem det pæne og det skæve. 

 

Tekstuniverset er på engelsk og handler om skæbner, store spørgsmål og holdninger til samtiden.

 

Nille Nyc

Nille Nyc er et Køge-baseret projekt, om en kvinde, der har oplevet modgang og længsel og deler ud af sine refleksioner i form af ørehængende popsange på engelsk

Nille’s musik bevæger sig indenfor pop-genren med referencer til den mere kantede electro-pop og den klassiske singer-songwriter stil.

 

Hvem er kvinden bag? Inden Nille udgav sin debutsingle i 2018, har hun arbejdet mere end 10 år som civilingeniør. Hun mixer stadig sin musik med sit virke som ingeniør og tror på at mixet giver energien til en bæredygtig karriere.

 

Nille er et udtryk for en nødvendig diversitet i musikkens verden, og viser andre artister og fans at alder ikke er en hindring, men derimod en styrke. 

 

Når Nille spiller sine sange live, foregår det ofte i et mix af upbeat tracks kombineret med sårbare klaver-versioner, som indfanger lytteren i Nille’s fængende fortællinger.

 

Kammermusik fra Køge Byorkester

Samspil i den form, som bliver præsenteret ved Salonerne – Køge spiller igen, er jo af meget forskellig musikalsk indhold. 

 

De 2 grupper fra Køge Byorkesters midte er helt forskellige i forhold til benævnelsen ”Bands”. Den ene gruppe er 1 fløjte, 1 trompet og 1 baryton. De valgte musikstykker er præcis instrumenteret til denne sammensætning. Glæd jer til at høre små værker af G.F.Händel, 1 sydamerikansk stykke og den franske folkemelodi Mester Jakob. 

 

Den anden gruppe er en såkaldt – Low Brass Kvartet – 2 barytoner og 2 tubaer. Ikke mange personer kender denne sammensætning, men alle bliver overrasket over den fantastiske klang og tydelighed i dette dybe register.

 

 

Rock'n Roll Preachers

Rock 'n Roll Preachers er Linda Taylor - sang, Lotte Rytter - Trommer, sang, Kim Wilken - Guitar, sang og Per Niemann - Bas, sang.

 

Bandet har rødder i Køge og omegn og har netop haft 10 års jubilæum. Oprindeligt som trio, men efter velkomsten af sangerinde Linda er Rock'n'Roll Preachers for alvor klar til at indtage de danske scener.

 

Bandet har en forkærlighed for 60'ernes rock/pop/soul musik og spiller generelt kun numre med mindst 25 år på bagen.

 
 
Salon Køge Spiller Igen er støttet af Nordeafonden og Mandrup & Rye's Familiefond.

 

 

ARRANGERET AF • Salon Køge Spiller Igen

• Salon Køge Spiller Igen
T: 31 62 02 11


Partnere på Køgenu.dk: