Popkorn Nordic 2021 – Køge-egnens talenter spiller på Tapperiet
Foto: Sif Mikkelsen
KØB BILLET HER
Fredag 05. november 2021
kl. 19.30
Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge
Foto: Sif Mikkelsen

Popkorn Nordic 2021 – Køge-egnens talenter spiller på Tapperiet

PopKorn Nordic - Et dansk/svensk talentudviklingsprogram for upcoming artister og bands på Sjælland og i Skåne i 2021.

 

Kom og oplev de bedste musikacts på Sjælland til PopKorn Nordic. Fem nøje udvalgte bands og artister står klar til at overbevise både publikum og jury om, at de er regionens bedste liveact i det nye talentprojekt PopKorn Nordic.

 

Om fem år står du måske og tænker tilbage på denne aften, hvor du var en af de første, der opdagede de nye stjerner på musikscenen.

 

Talentudviklingsforløbet PopKorn Nordic er Sjællands og Skånes dansk/svenske band- og artistplatform, hvor regionale bands hjælpes til at tage skridtet videre i deres musikalske karriere.

 

Kvartfinale på Tapperiet

Den ene af to kvartfinaler, med de bedste fem bands/artister fra indledende runder, afholdes på Tapperiet fredag den 5. november 2021.

 

Læs mere om POPCORN NORDIC på Facebook her >

 

 

POPCORN NORDIC er et samarbejde mellem Mejeriet i Lund (SE), Skånsk Live (SE), Gimle Roskilde, Tapperiet Køge, Loppen Kbh, Helsingør Festival, HX Festival (SE), Stars Vordingborg, Slagelse Musikhus, Helsingborg/Helsingør samarbejdet, Studiefrämjandets 9 skånske satellitenheder.

 

Video thumbnail

ARRANGERET AF Tapperiet

Tapperiet
Tapperiet er Køges ungekulturhus og spillested.
LÆS MERE >

 

Ungekultur

Tapperiet er ramme for ungekultur i Køge kommune. Brug Tapperiet til at spille musik i øvecontaineren, deltag i aktiviteter og arrangementer og vær med til at skabe nye tiltag og projekter i huset ... eller kom bare og vær i caféen.

 

Tapperiet har gennem årene lagt hus til en masse aktiviteter for og med unge, blandt andet inden for film, skate, kunst og musik.

 

Spillested

Tapperiet har siden 2006 afholdt koncerter i den tidligere rå-industrielle tappehal, der er omdannet til en moderne koncertsal for rytmisk musik.

 

Tapperiets årlige koncertprogram består af omkring 50 koncerter fordelt på en forårs- og en efterårssæson.

 

Koncertprogrammet lægges ud fra et ønske om at præsentere store, samlende koncertoplevelser: Nye navne på den danske livemusikscene og bands og artister inden for en bred vifte af musikgenrer.

 

Fra andet halvår af 2021 er Tapperiet, sammen med Musikforeningen Bygningen og Teaterbygningen, udnævnt som Netværks- og genrespillested af Statens Kunstfond.

 

Udnævnelsen betyder blandt andet et tættere og stærkere samarbejde mellem Køge kommunes spillesteder, et større fokus på et alsidigt og bredt favnende koncertprogram og en indsats for at styrke snævre musikgenrer og musikalske vækstlag.

 

Besøg hjemmeside >
Se åbningstider og priser >
 

 

Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge

FLERE ARRANGEMENTER I Tapperiet:

koege nu barselona paa tapperiet i koege
06. november 2021 kl. 21.00

Barselona på Tapperiet i Køge

1 Dag Er Vi 1 Minde-Tour
koege nu caroline henderson julekoncert i koege kirke i koege
04. december 2021 kl. 20.00

Caroline Henderson: Julekoncert 2021 i Køge Kirke

Traditionen tro vender Caroline Henderson tilbage
SE ALLE ARRANGEMENTER >køgenu erhverv erhvervsnyheder fra køge-området