Pernilla Andersson – svensk musik i Musikforeningen Bygningen
Pressefoto fra pernillaandersson.com
LUK X
06. oktober 2023
kl. 20.00
Fredag 06. oktober 2023
kl. 20.00
Teaterbygningen
Bag Haverne 1
4600 Køge
Pressefoto fra pernillaandersson.com

Pernilla Andersson – svensk musik i Musikforeningen Bygningen

Arrangementet er desværre aflyst.

 

Mød Pernilla Andersson – en af Sveriges stærkeste kvindelige artister.

 

I august 2021 udgav Pernilla Andersson sit tiende studiealbum ”Samma dag som Elvis”. Herfra er sangen “Weatherman” første singleudspil og selvom titlen antyder noget andet så synges den på svensk.

 

Som sædvanlig skriver, producerer og arrangerer Pernilla på egen hånd og spiller klaver og guitar sammen med sine favoritmusikere. På denne turné i Danmark har hun følgeskab af guitaristen Fredrik Rönnkvist.

 

“Sangen Weatherman er en hyldest til dem som arbejder med de kunstneriske erhverv. Idéen til nummeret kom en dag, da jeg sad i bilen med JJ Cales “Anyway The Wind Blows” på anlægget.

 

Med to aflyste turnéer i bagagen tænkte jeg på alle grinene, ofrene, trængselsårene og følelsen af at ville trække tingene lidt længere for at se, hvor livet kan lande” siger Pernilla Andersson og fortsætter: “Jeg tænkte også, at visse erhverv bliver mere et kald end et aktivt valg, uanset om det gælder at blive præst eller musiker”.

 

Pernilla Andersson er et relativt ubeskrevet blad i Danmark, men i sit hjemland Sverige trækker hun store publikummer til sine koncerter.

 

Hendes to første albums var på engelsk og i 2008 debuterede hun på svensk med albummet ”Gör Dig Till Hund” (Metronome/Warner Music). Albummet blev meget rost og gennem årene har Pernilla flere gange været Grammy nomineret – både som komponist og artist.

 

 

Video thumbnail

KØGES STØRSTE UDBYDER AF MUSIKARRANGEMENTER

Musikforeningen Bygningen er Køges største udbyder af musikarrangementer og en vigtig aktør i Køges musikliv.
LÆS MERE >

 

Foreningen drives udelukkende af frivillige borgere. Du kan støtte foreningen ved at melde dig ind – så får du også konkrete, kontante fordele som medlem!

 

Et medlemskab af Musikforeningen Bygningen gælder fra 1. januar til 31. december og dækker forårs- og efterårssæson. Prisen for et års medlemsskab er 150,- kr. 
BLIV MEDLEM HER >

 

Mange medlemsfordele
Koncerter vi ved hurtig bliver udsolgt, vil du som medlem få forkøbsret til køb inden billetterne bliver sat i offentligt salg.
 
To gange i hver sæson står der desuden Cajun musik på programmet. Disse aftener, som vi kalder Cajun Kaffebar, kan du deltage i helt gratis som medlem. Du møder blot op og viser dit medlemsbevis.
 
Endelig vil vi ind imellem give tilbud om køb af koncertbilletter til en speciel medlemspris. Og sidst – men ikke mindst – vil du med jævne mellemrum modtage et nyhedsbrev, der fortæller dig om kommende koncerter, tilbud m.m.
 
Som medlem bliver du selvfølgelig også inviteret til foreningens årlige generalforsamling, der ligger i april måned.

 

Musikforeningen Bygningen
4600 Køge
T: 28 79 27 04

FLERE ARRANGEMENTER I Musikforeningen Bygningen:

koege nu best of bowie i musikforeningen bygningen i koege
29. september 2023 kl. 20.00

Best of Bowie i Musikforeningen Bygningen

Tag med en tur i David Bowies mangefacetterede univers ...
koege nu rocazino 80er band med lokal forankring i musikforeningen bygningen i koege
13. oktober 2023 kl. 20.00

Rocazino – 80'er band med lokal forankring i Musikforeningen Bygningen

Rocazino er et af de største danske 80’er bands med lokale Ulla Cold i front ...
SE ALLE ARRANGEMENTER >


Partnere på Køgenu.dk: