Oplev Lydmor i en anderledes udgave på Tapperiet
Foto: Malene Nelting / facebook.com/lydmor
LUK X
22. april 2023
kl. 21.00
KØB BILLET HER
Lørdag 22. april 2023
kl. 21.00
Forsalg: 225,-.
Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge
Foto: Malene Nelting / facebook.com/lydmor

Oplev Lydmor i en anderledes udgave på Tapperiet

Lydmor har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropop-show.

 

Nu drager Lydmor på tour i en anderledes og mere afdæmpet udgave. Den anmelderroste musiker skifter neon-malingen, lysproduktionen og de pulserende elektrobeats ud med den blottede sang. 

 

Med dette greb ønsker multikunstneren Lydmor med det borgerlige navn Jenny Rossander, at vække et anderledes liv i sine maleriske sange. Oplev Lydmor live på Tapperiet lørdag den 22. april 2023.

 
Lydmor har altid flirtet med formatet, at optræde alene med sit klaver. I 2018 inviterede ROSA hende til at være en del af deres ”Naked Sessions” under SPOT Festival og her viste Jenny Rossander at hendes sange, i dette simple format kunne noget helt unikt.

 
Kombineret med Lydmors ligefremme historiefortællinger om sin karrieres op- og nedture som artist, sit ophold i Shanghai, og det hektiske liv i kunst-orkanens øje, får publikum et indblik i en unik musiker og kunstners krøllede verden.

 
“Hendes fortællinger fra scenekanten skaber en fortrolig intimitet med publikum og Lydmor viser et ægte, uforceret nærvær.” Information, marts 2020.

 
“Uanset om det stod på skarpskåren electro-pop eller stille sange på flygelet, brillerede Lydmor i DR Koncerthuset. Det var storladent og bjergtagende, men det forblev altid menneskeligt og nærværende…” Soundvenue, marts 2019

 

 

Se video med Lydmor:

 

Video thumbnail

TAPPERIET ER KØGES UNGEKULTURHUS OG SPILLESTED

Tapperiet er et kendt spillested og samtidig ramme for ungekultur i Køge kommune.
LÆS MERE >

 

Brug Tapperiet til at spille musik i øvecontaineren, deltag i aktiviteter og arrangementer og vær med til at skabe nye tiltag og projekter i huset ... eller kom bare og vær i caféen.

 

Tapperiet har gennem årene lagt hus til en masse aktiviteter for og med unge, blandt andet inden for film, skate, kunst og musik.

 

Spillested

Tapperiet har siden 2006 afholdt koncerter i den tidligere rå-industrielle tappehal, der er omdannet til en moderne koncertsal for rytmisk musik.

 

Tapperiets årlige koncertprogram består af omkring 50 koncerter fordelt på en forårs- og en efterårssæson.

 

Koncertprogrammet lægges ud fra et ønske om at præsentere store, samlende koncertoplevelser: Nye navne på den danske livemusikscene og bands og artister inden for en bred vifte af musikgenrer.

 

Fra andet halvår af 2021 er Tapperiet, sammen med Musikforeningen Bygningen og Teaterbygningen, udnævnt som Netværks- og genrespillested af Statens Kunstfond.

 

Udnævnelsen betyder blandt andet et tættere og stærkere samarbejde mellem Køge kommunes spillesteder, et større fokus på et alsidigt og bredt favnende koncertprogram og en indsats for at styrke snævre musikgenrer og musikalske vækstlag.

 

SE ÅBNINGSTIDER >

Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge
T: 56 56 56 94

FLERE ARRANGEMENTER I Tapperiet:

koege nu skate i gule hal indendoers skatepark i koege
22. marts 2023 kl. 15.00

Skate i Gule Hal – indendørs skatepark i Køge

Velkommen til Køge Ungdomsskoles indendørs skatepark i Gule Hal ...
koege nu folkekoekken og koncert med kalaha paa tapperiet i koege
23. marts 2023 kl. 19.00

Folkekøkken & Koncert med Kalaha på Tapperiet

Kom til fællesspisning og livekoncert på Tapperiet ...
SE ALLE ARRANGEMENTER >


Partnere på Køgenu.dk: