Northern Assembly i Køge Kirke
Foto: Christoffer Fryd / pressefoto fra northernassembly.com
KØB BILLET HER
Fredag 04. marts 2022
kl. 20.00
Entré Entré: 150,- kr.
Køge Kirke Sankt Nicolai
Kirkestræde 26
4600 Køge
Foto: Christoffer Fryd / pressefoto fra northernassembly.com

Northern Assembly i Køge Kirke

Hvad udgør en nordisk forsamling?

 

Hvad udgør en nordisk forsamling? Er det nordlige stednavne angivet på nogle fødselsattester? Eller er det i virkeligheden mere en sindsstemning bedst udtrykt gennem lyrik og sang.

 

Dette spørgsmål forsøger folk/pop-kvartetten Northern Assembly at svare på med fængende historier om rodløshed og medrivende, livsbekræftende toner, som måske bedst kan beskrives som rodløs neo-folk.

 

For selvom hjemadressen i øjeblikket siger ”Aarhus” har de to sangere og storytellere i Northern Assembly, Dina Dánialsdóttir og Andreas Bevan, rejst vidt og bredt og tilbragt nogle af de vigtigste barndomsår i lande som England, Norge, Etiopien og Færøerne.

 

Northern Assembly er derfor ikke baseret på nogen bestemt musikalsk tradition, men snarere en længsel efter at finde et sted at kalde ”hjem”. Sammen med trommeslager Jens Hedegaard og kontrabassist Jesper Smalbro, som i øvrigt har deres rødder solidt plantet i den jyske muld, fandt de sammen en måde at give afløb for deres følelser på i Northern Assembly.

 

Læs mere om Northern Assembly på Tapperiets hjemmeside her >

 

Koncerten med Northern Assembly i Køge Kirke er del af samarbejdet mellem spillestedet Tapperiet og Køge Kirke.

 

/files/$youtube/VYWDDvZ0AIw_maxres.jpg?can=eLtwnd5UGzzZwNDIAhL85kZoEVCUBzTDwsXC0cnY2dLN2NXc0NQCjUtUhsFtA3IUlxbl2Crpp2XmpBbrq1Tml5aUJqXqh0WGu7iURRk4epbH5yZWFKUW62UVpEPSQ0lRKfk5jKxIAwDOPX7Y
Video thumbnail

ARRANGERET AF Tapperiet

Tapperiet
Tapperiet er Køges ungekulturhus og spillested.
LÆS MERE >

 

Ungekultur

Tapperiet er ramme for ungekultur i Køge kommune. Brug Tapperiet til at spille musik i øvecontaineren, deltag i aktiviteter og arrangementer og vær med til at skabe nye tiltag og projekter i huset ... eller kom bare og vær i caféen.

 

Tapperiet har gennem årene lagt hus til en masse aktiviteter for og med unge, blandt andet inden for film, skate, kunst og musik.

 

Spillested

Tapperiet har siden 2006 afholdt koncerter i den tidligere rå-industrielle tappehal, der er omdannet til en moderne koncertsal for rytmisk musik.

 

Tapperiets årlige koncertprogram består af omkring 50 koncerter fordelt på en forårs- og en efterårssæson.

 

Koncertprogrammet lægges ud fra et ønske om at præsentere store, samlende koncertoplevelser: Nye navne på den danske livemusikscene og bands og artister inden for en bred vifte af musikgenrer.

 

Fra andet halvår af 2021 er Tapperiet, sammen med Musikforeningen Bygningen og Teaterbygningen, udnævnt som Netværks- og genrespillested af Statens Kunstfond.

 

Udnævnelsen betyder blandt andet et tættere og stærkere samarbejde mellem Køge kommunes spillesteder, et større fokus på et alsidigt og bredt favnende koncertprogram og en indsats for at styrke snævre musikgenrer og musikalske vækstlag.

 

Besøg hjemmeside >
Se åbningstider og priser >
 

 

Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge

FLERE ARRANGEMENTER I Tapperiet:

koege nu ghost iris metalcore live paa tapperiet i koege
12. november 2021 kl. 21.00

Ghost Iris – metalcore live på Tapperiet

Et af de mest lovende og kompromisløse bands
koege nu angaaende mig og foel som to af de saerkeste nye live navne paa tapperiet i koege
19. november 2021 kl. 21.00

Angående Mig & Føl Som: To af de stærkeste nye live-navne

føl som og Angående Mig tager på fællesturné
SE ALLE ARRANGEMENTER >køgenu erhverv erhvervsnyheder fra køge-området