Niclas Knudsen Trio feat. Anders Christensen & Kresten Osgood i Borup Kino
Foto fra facebook.com/niclas-knudsen-trio-feat-osgood-og-ac
KØB BILLET HER
Søndag 24. oktober 2021
kl. 15.00
Entré Entré: 125,- kr.
• Borup Kino
Lindevej 3
4140 Borup
Foto fra facebook.com/niclas-knudsen-trio-feat-osgood-og-ac

Niclas Knudsen Trio feat. Anders Christensen & Kresten Osgood i Borup Kino

Der står jazz på koncertprogrammet i Borup Kino, og det er stærke navne fra den danske jazzscene der kan opleves live til koncert i den legendariske biografs intime rammer.

 

Søndag den 24. oktober 2021 byder programmet på koncert med Niclas Knudsen Trio - Go North feat. Anders Christensen og Kresten Osgood:

 

Guitarist og komponist Niclas Knudsen er et velkendt ansigt på den danske musikscene og har blandt andet spillet med folk som Ray Anderson, Billy Preston og Tom Jones. Ibrahim Electric, som han leverer størstedelen af det kompositoriske materiale til, har han turneret intensivt med i ind og udland igennem de sidste 12 år.

 

Niclas seneste CD projekt ”Niclas Knudsen – Guitar Inferno” modtog i december 2016 en DMA for ”Årets bedste World Track” med nummeret ”Niafunke”.

 

Anders Christensen stærke rytmik og helt unikke melodiske bas linjer har gjort ham til en af de mest eftertragtede bassister både herhjemme og i international sammenhæng. Han er en meget alsidig musiker og har spillet med jazz koryfæer som Paul Motian og Lee Koonitz, men også med rockorkestre som Sort Sol og Savage Rose.

 

Kresten Osgood er en trommeslager og improvisator, der med fuld respekt for traditionen udfordrer den på ethvert givet tidspunkt. Han medvirker på omkring 100 albums og har turneret over det meste af kloden med bla andet Dr. Lonnie Smith, Sam Rivers og Yusef Lateef og mange, mange andre.

 

Denne nye trio tager udgangspunkt i jazzen, men bevæger sig nordpå i sin søgen efter nye musikalske jagtmarker. Undervejs dukker reminiscenser af gamle folkeviser, hymner og ballader op og leder musikken hen til noget man kunne kalde den nordiske blues. Historier om fortidens trængsler, længsler og glæder blander sig med jazzens frie toner og en på en gang ny og meget gammel musik søger ud i rummet.

 

Trioen er: Niclas Knudsen Guitar; Anders Christensen: Bas; Kresten Osgood: Trommer.

 

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Tapperiet i Køge.

 

ARRANGERET AF • Borup Kino

• Borup Kino
LÆS MERE >

FLERE ARRANGEMENTER I • Borup Kino:

 7 TxLbc9Jk maxres
23. oktober 2021 kl. 12.00

'Ron – virker næsten altid': Børnefilm i Borup Kino

'Ron Virker Næsten Altid' følger den socialt akavede skoledreng Barney og Ron – Barneys nye elektroniske bedste ven
RubZfeopTKM standard
19. oktober 2021 kl. 15.00

'Ternet Ninja 2': Film for hele familien i Borup Kino

Ternet Ninja vender tilbage – i et nyt hylster
SE ALLE ARRANGEMENTER >køgenu erhverv erhvervsnyheder fra køge-området