Nashville Nights på udendørsscenen ved Braunstein
Foto fra facebook.com/NashvilleNightsDenmark
LUK X
28. maj 2023
kl. 16.00
KØB BILLET HER
Søndag 28. maj 2023
kl. 16.00
Forsalg: 225,-.
Pakhuset Braunstein
Carlsensvej 5
4600 Køge
Foto fra facebook.com/NashvilleNightsDenmark

Nashville Nights på udendørsscenen ved Braunstein

Oplev nogle af de bedste internationale sangskrivere fra country-genren live på udendørsscenen ved Braunstein.

 
Nashville Nights er musikalske oplevelser af høj klasse, og giver publikum mulighed for at møde sangskrivere og sangere, der ellers aldrig er mulighed for at opleve live i Danmark.

 
Nashville Nights konceptet kom for første gang til Danmark i efteråret 2020, og blev en stor succes med en række udsolgte aftener, og udelt begejstring hos publikum og anmeldere.

 
I 2023 vender de internationalt anerkendte sangskrivere tilbage med en række 'Writers Rounds', hvor de præsenterer og spiller sange, de har skrevet til sig selv eller andre. ’Writers Round’ konceptet stammer fra Nashville - og det gør langt de fleste optrædende også - og er en elsket og integreret del af countryscenen i USA, hvor sangskrivere går på scenen i en intim, akustisk opsætning og underholder publikum og hinanden med at spille og fortælle historier om deres sange. Et nært selskab med levende musikere og deres sange og fortællinger.

 
De optrædende navne til Nashville Nights 2023 annonceres løbende:

 
Dan Smalley
Dan kommer fra Nashville med sit eget take på country. Han kombinerer sin fascination af genrens traditioner med de bløde, passionerede sangtraditioner, han er vokset op med: kirkens gospel og storladne R&B. Karrieren tog for alvor fart, da han rykkede til Nashville og startede sit samarbejde med den prisvindende producer Keith Stegall. I foråret 2021 udgav han debut-EP’en ’If I’m Being Honest’ og har allerede delt plakat med stjerner som Ashley McBryde og Willie Nelson.

 
Dan Smalley kommer med sjælfulde sange og ærlige bekendelser fra et allerede meget prøvet liv og åbnede Nashville Nights International Songwriters Festival i Odense med et brag i både 2021 og 2022.
Læs mere om Dan Smalley her >

 
Kinsey Rose
Kinsey Rose er en eminent singer/songwriter fra Nashville, hvis kraftfulde vokal og gribende tekster har vundet publikum over hele verden, og sikret hende en plads på Kelly Clarksons team på The Voice i USA.

 
Kinsey optrådte sidste år på en af countrymusikkens største festivaler i Frankrig, Festival Country Rendez Vous, og har tourneret flittigt i Storbritannien, Skotland, Danmark, Frankrig og Norge de seneste år. I 2022 har hun spillet fra Alaska til Californien, Texas, Pennsylvania og overalt derimellem og vi glæder os som små cowgirls and -boys til at velkomme Kinsey til Nashville Nights Spring Tour 2023.
Læs mere om Kinsey Rose her >
 
Adgang til området fra kl. 14.00.

 

 

Se video med Dan Smalley:

 

Video thumbnail

TAPPERIET ER KØGES UNGEKULTURHUS OG SPILLESTED

Tapperiet er et kendt spillested og samtidig ramme for ungekultur i Køge kommune.
LÆS MERE >

 

Brug Tapperiet til at spille musik i øvecontaineren, deltag i aktiviteter og arrangementer og vær med til at skabe nye tiltag og projekter i huset ... eller kom bare og vær i caféen.

 

Tapperiet har gennem årene lagt hus til en masse aktiviteter for og med unge, blandt andet inden for film, skate, kunst og musik.

 

Spillested

Tapperiet har siden 2006 afholdt koncerter i den tidligere rå-industrielle tappehal, der er omdannet til en moderne koncertsal for rytmisk musik.

 

Tapperiets årlige koncertprogram består af omkring 50 koncerter fordelt på en forårs- og en efterårssæson.

 

Koncertprogrammet lægges ud fra et ønske om at præsentere store, samlende koncertoplevelser: Nye navne på den danske livemusikscene og bands og artister inden for en bred vifte af musikgenrer.

 

Fra andet halvår af 2021 er Tapperiet, sammen med Musikforeningen Bygningen og Teaterbygningen, udnævnt som Netværks- og genrespillested af Statens Kunstfond.

 

Udnævnelsen betyder blandt andet et tættere og stærkere samarbejde mellem Køge kommunes spillesteder, et større fokus på et alsidigt og bredt favnende koncertprogram og en indsats for at styrke snævre musikgenrer og musikalske vækstlag.

 

SE ÅBNINGSTIDER >

Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge
T: 56 56 56 94

FLERE ARRANGEMENTER I Tapperiet:

koege nu skate i gule hal indendoers skatepark i koege
22. marts 2023 kl. 15.00

Skate i Gule Hal – indendørs skatepark i Køge

Velkommen til Køge Ungdomsskoles indendørs skatepark i Gule Hal ...
koege nu folkekoekken og koncert med kalaha paa tapperiet i koege
23. marts 2023 kl. 19.00

Folkekøkken & Koncert med Kalaha på Tapperiet

Kom til fællesspisning og livekoncert på Tapperiet ...
SE ALLE ARRANGEMENTER >


Partnere på Køgenu.dk: