Køge Metal Festival 2023 på Tapperiet
Foto: Tommy Hammarsten / pixabay.com
LUK X
07. oktober 2023
kl. 18.00
KØB BILLET HER
Lørdag 07. oktober 2023
kl. 18.00
Pris: 275 kr. pr. billet.
Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge
Foto: Tommy Hammarsten / pixabay.com

Køge Metal Festival 2023 på Tapperiet

Kom med til Køge Metal Festival som holdes på Tapperiet den 7. oktober 2023.

 
Der vil være koncerter med musik fra tungeste genreskuffe, når Køge Metal Festival igen afholdes på Tapperiet og således følger op på sidste års festivalsucces.

 

Endagsfestivalens er et helaftensarrangement, hvor programmet byder på koncerter med en håndfuld bands fra metalgenren, og programindslag i Tapperiets café, salg af lækker mad, kølige drikke og merchandise sørger for at rammesætte den helt rigtige festivalstemning.

 

Første navne offentliggjort
De første tre navne til festivalprogrammet er netop blevet offentliggjorte, og tæller svenske Scar Symmetry, der spiller melodisk dødsmetal; HateSphere, der garanterer en heftig og medrivende koncertoplevelse; og Angstskríg, hvis mantra ”no comfort zone” ligger til grund for duoens tilgang til black metal-genren.

 

Flere navne vil blive tilføjet, og programmet til Køge Metal Festival 2023 offentliggøres løbende.

 
- Jeg har glædet mig rigtig meget til at vi kunne løfte sløret for de første navne til dette års metalfestival på Tapperiet, og synes da også at det er noget af et scoop at kunne skyde programoffentliggørelsen i gang med to så store navne indenfor genren, som Scar Symmetry og HateSphere, og så Angstskríg, der er en spændende, nyere duokonstellation på den danske metalscene, fortæller Tapperiets kunstneriske leder og booker Karen Gudiksen.

 

Tapperiet har fokus på metalgenren

- Vi har de senere år haft særligt fokus på metalgenren i arbejdet med programlægningen af koncertprogrammet på Tapperiet, og metalfestivalen er ligesom kronjuvelen i dette arbejde. Sidste års Køge Metal Festival var en stor succes, hvor vi endte med at kunne melde alt udsolgt, og jeg håber at vores metalglade publikum vil tage lige så godt imod festivalkonceptet igen i år.

 

Vi lægger os i hvert fald i selen for at kræse for metalmusikken og -miljøet, både i forhold til festivalprogrammet, koncertopsætningen, der blandt andet byder på to scener i Tapperiets koncertsal, og i det hele tage skabe den helt særlige stemning og oplevelse omkring Køge Metal Festival.
 

Læs også mere om Køge Metal Festival 2023 på Tapperiets hjemmeside her >

 

 

Se og hør HateSphere med 'Cutthroat' på videoen her:

 

Video thumbnail

TAPPERIET ER KØGES UNGEKULTURHUS OG SPILLESTED

Tapperiet er et kendt spillested og samtidig ramme for ungekultur i Køge kommune.
LÆS MERE >

 

Brug Tapperiet til at spille musik i øvecontaineren, deltag i aktiviteter og arrangementer og vær med til at skabe nye tiltag og projekter i huset ... eller kom bare og vær i caféen.

 

Tapperiet har gennem årene lagt hus til en masse aktiviteter for og med unge, blandt andet inden for film, skate, kunst og musik.

 

Spillested

Tapperiet har siden 2006 afholdt koncerter i den tidligere rå-industrielle tappehal, der er omdannet til en moderne koncertsal for rytmisk musik.

 

Tapperiets årlige koncertprogram består af omkring 50 koncerter fordelt på en forårs- og en efterårssæson.

 

Koncertprogrammet lægges ud fra et ønske om at præsentere store, samlende koncertoplevelser: Nye navne på den danske livemusikscene og bands og artister inden for en bred vifte af musikgenrer.

 

Fra andet halvår af 2021 er Tapperiet, sammen med Musikforeningen Bygningen og Teaterbygningen, udnævnt som Netværks- og genrespillested af Statens Kunstfond.

 

Udnævnelsen betyder blandt andet et tættere og stærkere samarbejde mellem Køge kommunes spillesteder, et større fokus på et alsidigt og bredt favnende koncertprogram og en indsats for at styrke snævre musikgenrer og musikalske vækstlag.

 

SE ÅBNINGSTIDER >

Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge
T: 56 56 56 94

FLERE ARRANGEMENTER I Tapperiet:

koege nu skate i gule hal indendoers skatepark i koege
22. marts 2023 kl. 15.00

Skate i Gule Hal – indendørs skatepark i Køge

Velkommen til Køge Ungdomsskoles indendørs skatepark i Gule Hal ...
koege nu folkekoekken og koncert med kalaha paa tapperiet i koege
23. marts 2023 kl. 19.00

Folkekøkken & Koncert med Kalaha på Tapperiet

Kom til fællesspisning og livekoncert på Tapperiet ...
SE ALLE ARRANGEMENTER >


Partnere på Køgenu.dk: