Køge Kommunes Nytårskoncert 2022 med Alberte Winding Duo og mange flere ...
Pressefoto fra Køge Kommune
LUK X
23. januar 2022
kl. 16.00 - kl. 17.50
KØB BILLET HER
Søndag 23. januar 2022
kl. 16.00 - kl. 17.50
Entré: 125,- kr. + billetgebyr købes på nettet her eller hos VisitKøge, Vestergade 1 i Køge.
Teaterbygningen
Bag Haverne 1
4600 Køge
Pressefoto fra Køge Kommune

Køge Kommunes Nytårskoncert 2022 med Alberte Winding Duo og mange flere ...

En hyldest til sangen med Alberte Winding Duo, Mette Frobenius, Tatiana Kisselova og Nikolai Skaaning med flere ...

 

Køge Kommune inviterer til en stemningsfyldt Nytårskoncert med en af dansk musiks mest nærværende stemmer, Alberte Winding, og den forfriskende modne standupkomiker Mette Frobenius som konferencier.

 

I godt halvandet år har det ikke været muligt for befolkningen at samles omkring musik, korsang og fællessang på grund af covid-19 situationen. Med nytårskoncerten 2022 ønsker Køge Kommune at fejre sangen, og ikke mindst være en hyldest til sangere, til sangstemmer og til vores kærlighed for at synge sammen.

 

Med sin varme og sensitivitet har Alberte rørt generationer af voksne og børn. Til nytårskoncerten optræder Alberte sammen med sin mand, guitarist Andreas Fuglebæk, i en poetisk intimkoncert med sange om barndom, ungdom og det voksne hjertes vildveje bundet sammen af sjove anekdoter.

 

"En duo-koncert skal helst mærkes som en fortrolig samtale, eller som gamle venner i en velkendt stue, et sted at blive set og holdt af”… fortæller Alberte.

 

Programmet byder desuden på den musikalske Køgeduo Tatiana Kisselova og Nikolai Skaaning, unge talenter fra MGK Sjælland samt Køges nye kvindekor Kvinderne! som synger det nye år ind med klassiske kompositioner, nytårssalmer og moderne klassikere fra bl.a. Mozart, Højskolesangbogen, Sound of Music og Stevie Wonder.

 

Køge Prisen, som består af 25.000 kroner samt en Køgehøne, uddeles i år for 33. gang af borgmesteren i forbindelse med nytårskoncerten.

 

koege nu alle de hyggelige juleoplevelser frontbanner(1)


køgenu erhverv erhvervsnyheder fra køge-området