Henrik Lindstrand & Halvcirkel spiller koncert i Køge Kirke
Foto fra facebook.com/henriklindstrandofficial
LUK X
08. september 2023
kl. 20.00
KØB BILLET HER
Fredag 08. september 2023
kl. 20.00
Forsalg: 175 kr.
• Køge Kirke Sankt Nicolai
Kirkestræde 26
4600 Køge
Foto fra facebook.com/henriklindstrandofficial

Henrik Lindstrand & Halvcirkel spiller koncert i Køge Kirke

Efter en kritikerrost klavertrilogi vender Henrik Lindstrand tilbage med et nyt album.

 

Albummet fører lytteren ind i en suggestiv klangverden med et strygeorkester som bagtæppe til tolv melodiske fortællinger. I forbindelsen med albummet annoncerer Henrik Lindstrand syv danske sensommerkoncerter ledsaget af strygekvartetten Halvcirkel – heriblandt koncerten i Køge Kirke.

 

Den anerkendte komponist og pianist Henrik Lindstrand, kendt fra bandet Kashmir som multiinstrumentalist og lydtroldmand, og med en sideløbende succesfuld karriere som film- og spilkomponist, har de seneste år udgivet en solotrilogi med et kreativt benspænd om kun at bruge klaver.

 

Et stadigt voksende publikum har siden trilogiens debutplade "Leken" (2017) taget Lindstrands minimalistiske solokompositioner til sig; de bliver ofte brugt som lydspor i folks hverdag til fordybelse og ro, men også i livets vendepunkter som bryllupper, skilsmisser og sågar fødsler.

 

Nu er tiden moden til at udvide den klanglige pallette og det suggestive spektrum, som lytterne kan træde ind i. Lindstrand udgiver således sit fjerde soloalbum "Klangland" på One Little Independent (Björk, Asgeír, Tusks) ...

 

Læs meget mere om koncerten i Køge Kirke på Tapperiets hjemmeside her >

 

 

Koncerten med Henrik Lindstrand & Halvcirkel i Køge Kirke er del af samarbejdet mellem spillestedet Tapperiet og Køge Kirke. Vi henviser til at Køge Kirke er en middelalderkirke, hvilket betyder at vi ikke kan garantere fuldt udsyn til optrædende på alle publikumspladser til koncerten, og at lydoplevelsen til koncerten vil være anderledes end i en koncertsal.

 

Yderligere gør vi opmærksom på at koncerten afholdes med unummererede siddepladser til publikum og at det derfor anbefales at komme i god tid.

 

 

Se video med 'Enghave Lys' spillet af Henrik Lindstrand her:

 

Video thumbnail

TAPPERIET ER KØGES UNGEKULTURHUS OG SPILLESTED

Tapperiet er et kendt spillested og samtidig ramme for ungekultur i Køge kommune.
LÆS MERE >

 

Brug Tapperiet til at spille musik i øvecontaineren, deltag i aktiviteter og arrangementer og vær med til at skabe nye tiltag og projekter i huset ... eller kom bare og vær i caféen.

 

Tapperiet har gennem årene lagt hus til en masse aktiviteter for og med unge, blandt andet inden for film, skate, kunst og musik.

 

Spillested

Tapperiet har siden 2006 afholdt koncerter i den tidligere rå-industrielle tappehal, der er omdannet til en moderne koncertsal for rytmisk musik.

 

Tapperiets årlige koncertprogram består af omkring 50 koncerter fordelt på en forårs- og en efterårssæson.

 

Koncertprogrammet lægges ud fra et ønske om at præsentere store, samlende koncertoplevelser: Nye navne på den danske livemusikscene og bands og artister inden for en bred vifte af musikgenrer.

 

Fra andet halvår af 2021 er Tapperiet, sammen med Musikforeningen Bygningen og Teaterbygningen, udnævnt som Netværks- og genrespillested af Statens Kunstfond.

 

Udnævnelsen betyder blandt andet et tættere og stærkere samarbejde mellem Køge kommunes spillesteder, et større fokus på et alsidigt og bredt favnende koncertprogram og en indsats for at styrke snævre musikgenrer og musikalske vækstlag.

 

SE ÅBNINGSTIDER >

Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge
T: 56 56 56 94

FLERE ARRANGEMENTER I Tapperiet:

koege nu skate i gule hal indendoers skatepark i koege
22. marts 2023 kl. 15.00

Skate i Gule Hal – indendørs skatepark i Køge

Velkommen til Køge Ungdomsskoles indendørs skatepark i Gule Hal ...
koege nu folkekoekken og koncert med kalaha paa tapperiet i koege
23. marts 2023 kl. 19.00

Folkekøkken & Koncert med Kalaha på Tapperiet

Kom til fællesspisning og livekoncert på Tapperiet ...
SE ALLE ARRANGEMENTER >


Partnere på Køgenu.dk: