Folkekøkken & koncert: Guiding Star Orchestra på Tapperiet i Køge
Foto: Alex Archimbaud / facebook.com
KØB BILLET HER
Torsdag 28. oktober 2021
kl. 18.30
Entré Entré: 150,- kr.
Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge
Foto: Alex Archimbaud / facebook.com

Folkekøkken & koncert: Guiding Star Orchestra på Tapperiet i Køge

Fællesspisning og livekoncert.

 

Tapperiet inviterer til vegansk fællesspisning i bedste folkekøkken stil, og til efterfølgende koncert med Guiding Star Orchestra:

 

Guiding Star Orchestra er et kollektiv af musikere som brænder for at spille instrumental roots-reggae musik med en dyb, meditativ og samtidig udadvendt vibration.

 

Deres første single "Upfull Melody" er blevet spillet af flere af de største europæiske soundsystems heriblandt King Shiloh og Blackboard Jungle, dertil har den legendariske, engelske DJ David Rodigan gentagende gange spillet Guiding Star i sit radioprogram på BBC Radio 1Xtra.

 

Alle Guiding Stars releases er indspillet 100 % analogt uden mulighed for at redigere i de musikalske præstationer. Dette skaber et rum for at man kan fokusere på det vigtigste i musikken - nemlig helheden!

 

GAFFA gav Guiding Star Orchestra's EP "Natural Heights" (2019) fire stjerner og rosende ord med på vejen:

 

"Som lytter får man for alvor masseret både hjerte, krop og sind ved de næsten meditative og melodiøse instrumentalnumre, der resonerer som musikalske ekkoer fra en svunden tid i reggaehistorien ... old school – præcis sådan som reggaemusikken blev til op gennem 1970erne og med stor respekt for reggaerødderne."

 

Læs mere om Guiding Star Orchestra på Tapperiets hjemmeside her >

 

Video thumbnail

ARRANGERET AF Tapperiet

Tapperiet
Tapperiet er Køges ungekulturhus og spillested.
LÆS MERE >

 

Ungekultur

Tapperiet er ramme for ungekultur i Køge kommune. Brug Tapperiet til at spille musik i øvecontaineren, deltag i aktiviteter og arrangementer og vær med til at skabe nye tiltag og projekter i huset ... eller kom bare og vær i caféen.

 

Tapperiet har gennem årene lagt hus til en masse aktiviteter for og med unge, blandt andet inden for film, skate, kunst og musik.

 

Spillested

Tapperiet har siden 2006 afholdt koncerter i den tidligere rå-industrielle tappehal, der er omdannet til en moderne koncertsal for rytmisk musik.

 

Tapperiets årlige koncertprogram består af omkring 50 koncerter fordelt på en forårs- og en efterårssæson.

 

Koncertprogrammet lægges ud fra et ønske om at præsentere store, samlende koncertoplevelser: Nye navne på den danske livemusikscene og bands og artister inden for en bred vifte af musikgenrer.

 

Fra andet halvår af 2021 er Tapperiet, sammen med Musikforeningen Bygningen og Teaterbygningen, udnævnt som Netværks- og genrespillested af Statens Kunstfond.

 

Udnævnelsen betyder blandt andet et tættere og stærkere samarbejde mellem Køge kommunes spillesteder, et større fokus på et alsidigt og bredt favnende koncertprogram og en indsats for at styrke snævre musikgenrer og musikalske vækstlag.

 

Besøg hjemmeside >
Se åbningstider og priser >
 

 

Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge

FLERE ARRANGEMENTER I Tapperiet:

koege nu caroline henderson julekoncert i koege kirke i koege
04. december 2021 kl. 20.00

Caroline Henderson: Julekoncert 2021 i Køge Kirke

Traditionen tro vender Caroline Henderson tilbage
koege nu northern assembly paa tapperiet i koege
04. marts 2022 kl. 20.00

Northern Assembly i Køge Kirke

Hvad udgør en nordisk forsamling
SE ALLE ARRANGEMENTER >køgenu erhverv erhvervsnyheder fra køge-området