Feel Good Tour – Copenhagen Drummers' nye store show
Pressefoto fra Copenhagen Drummers.
KØB BILLET HER
Lørdag 01. oktober 2022
kl. 20.00
Entré Entré fra kr. 354,- + gebyr.
Teaterbygningen
Bag Haverne 1
4600 Køge
Pressefoto fra Copenhagen Drummers.

Feel Good Tour – Copenhagen Drummers' nye store show

Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers brager igennem med deres spritnye show!

 

Der er lagt op til et brag af en fest i selskab med drengene fra det energiske og kreative trommeband Copenhagen Drummers.

 

Du får serveret et trommeshow, hvor utraditionelle instrumenter, alternative genre-clash’, tunge beats og melodiske passager bryder rammerne for, hvad du kan forvente af en koncert.

 

Med både koreografi, interaktion og humor krydret med et enestående og særpræget lysshow, tager drengene dig med ind i et fantasifuldt univers, der uden tvivl vil tryllebinde og få dig til at længes efter mere.

 

Feel Good Tour er Copenhagen Drummers første show efter deres jubilæumssucces i 2020. Denne gang er perspektivet fremadskuende og stærkt fokuseret på glæde, begejstring og højt humør. Endnu en gang tager drengene trommespil og den gængse koncertoplevelse til helt nye højder!

 

Gennem de seneste 7 år har drengene turneret Danmark tyndt med egne shows og udgivet flere tracks, blandt andet EM-hittet Et Yndigt Land.

 

De har desuden optrådt i forbindelse med flere store tv-begivenheder, såsom DR’s Store Juleshow, Hjertegalla og HKH Kronpris Frederiks’s 50-års fødselsdag, som fandt sted i et fyldt Royal Arena.
 

...

 
Copenhagen Drummers blev for alvor sat på verdenskortet, da de for mere end 10 år siden vandt Talent 2010 på DR1. Siden dengang har de spillet mere end tusind shows i både ind- og udland, og i 2013 kulminerede det, da de sammen med Emmelie De Forest vandt Det Internationale Melodi Grand Prix. 


Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. I en verden bygget op om traditioner og historie, og en firkantet hverdag fyldt med regler for, hvordan trommespil skulle udføres, opstod et kreativt behov – og her blev Copenhagen Drummers et fristed for skæve idéer og tanker omkring, hvordan trommespil også kunne udføres.

 

/files/$youtube/noLF4J1a3vI_maxres.jpg?can=eLtwnd5UGzzZwNDIAhL85kZoEVCUBzTDwsXM1cjCydnJ2MTV0MgFjUtUhsFtA3IUlxbl2Crpp2XmpBbrq1Tml5aUJqXq5_X7uJl4GSYal3nG5yZWFKUW62UVpEPSQ0lRKfk5jKxIAwDCI36_
Video thumbnail

ARRANGERET AF Teaterbygningen

Teaterbygningen
Teaterbygningen er Køge Kommunes kulturhus.
LÆS MERE >

 

Fremtidens Teaterbygning arbejder sammen med kommunens mange kulturproducerende foreninger, institutioner om private aktører om at skabe en kulturprofil, som er vedkommende, relevant og publikumsrettet for flest mulige borgere.

 

Oplevelser der bygger bro mellem generationer eller samlet på tværs af kommunen prioriteres, ligesom fokus på særlige satsninger indenfor kulturområdet og tværgående indsatser i kommunen generelt.

 

Lokaleleje

Det er muligt at leje lokaler i Teaterbygningen – dog ikke til private arrangementer. Der er i alt syv lokaler med plads til mellem 12 og 600 personer og vores medarbejdere gør lokalet klar til brug.

 

Foreninger og organisationer med folkeoplysende formål i Køge Kommune kan låne lokaler uden beregning. Dog skal arrangementet vedrøre foreningens primære formål.

 

Besøg hjemmeside >
 

 

Teaterbygningen
Bag Haverne 1
4600 Køge
T: 56 67 67 00

 

 
Teaterbygningen arbejder sammen med:
Glade Toner Køge >

KøgeBibliotekerne >
Køge Spillemandsforening >
Musikforeningen Bygningen >

Tapperiet >

FLERE ARRANGEMENTER I Teaterbygningen:

koege nu plademesse for vinyl folk paa teaterbygningen i koege
03. april 2022 kl. 11.00

Plademesse for 'vinylfolk' på Teaterbygningen i Køge

Messe for musikinteresserede
koege nu faellesspisning saesonens mad ved langborde paa teaterbygningen i koege
13. december 2021 kl. 18.00

Fællesspisning i december på Teaterbygningen

Kom og spis sæsonens mad ved langborde på Teaterbygningen
SE ALLE ARRANGEMENTER >køgenu erhverv erhvervsnyheder fra køge-området