Eyes – uforudsigeligt, groft rockende og catchy hardcore-orkester på Tapperiet
Foto fra facebook.com/eyesbandcph
LUK X
29. april 2023
kl. 21.00
KØB BILLET HER
Lørdag 29. april 2023
kl. 21.00
Forsalg: 150,-.
Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge
Foto fra facebook.com/eyesbandcph

Eyes – uforudsigeligt, groft rockende og catchy hardcore-orkester på Tapperiet

Det københavnske hardcore-orkester Eyes udgiver sit andet album ‘Congratulations’ den 3. februar 2023 via Indisciplinarian.

 

Bandets to foregående udgivelser, den selvbetitlede debut-EP fra 2018 og debutalbummet ‘Underperformer’ fra 2020, gjorde det klart, at Eyes er et band med sin egen vej og med noget på hjerte og i hovedet. ‘Underperformer’ var med sin genre-foragtende musikalske tilgang og introspektive generationslyrik et nybrud på hardcore-scenen.

 
Trods benspænd fra en verdens-pandemi efterlod bandet sig et uudsletteligt indtryk med optrædener på festivaler som Copenhell og by:Larm, ligesom remix-udgivelsen ‘Reperformer’ fra 2021 gjorde sit for at bidrage til uforudsigeligheden.
Eyes’ nye album hedder ‘Congratulations’, selvom der pt. ikke er så meget at råbe hurra for her på planeten.

 

Albummet er en videreudvikling og raffinering af Eyes' lyd og stil, hvor bandet i endnu højere grad end før fokuserer på melodi, mærkelige hooks og dybe grooves gennem de ti sange, der samlet set udgør en uforudsigelig, groft rockende og catchy hardcore-plade, knivskarpt produceret af Jacob Bredahl.

 

Den præcise sangskrivning og musikkens umiddelbarhed sker dog uden at give afkald på det evigt lurende kaos, som er et grundelement i bandets lyd, stil og tilgang. Et kaos, som er en grundfølelse i selve bandets væsen; en eksistentiel uro, som slår ud og slår fra sig i forsanger Victor Kaas’s lyrik og levering af samme.

 
 

Se video med Eyes:

 

Video thumbnail

TAPPERIET ER KØGES UNGEKULTURHUS OG SPILLESTED

Tapperiet er et kendt spillested og samtidig ramme for ungekultur i Køge kommune.
LÆS MERE >

 

Brug Tapperiet til at spille musik i øvecontaineren, deltag i aktiviteter og arrangementer og vær med til at skabe nye tiltag og projekter i huset ... eller kom bare og vær i caféen.

 

Tapperiet har gennem årene lagt hus til en masse aktiviteter for og med unge, blandt andet inden for film, skate, kunst og musik.

 

Spillested

Tapperiet har siden 2006 afholdt koncerter i den tidligere rå-industrielle tappehal, der er omdannet til en moderne koncertsal for rytmisk musik.

 

Tapperiets årlige koncertprogram består af omkring 50 koncerter fordelt på en forårs- og en efterårssæson.

 

Koncertprogrammet lægges ud fra et ønske om at præsentere store, samlende koncertoplevelser: Nye navne på den danske livemusikscene og bands og artister inden for en bred vifte af musikgenrer.

 

Fra andet halvår af 2021 er Tapperiet, sammen med Musikforeningen Bygningen og Teaterbygningen, udnævnt som Netværks- og genrespillested af Statens Kunstfond.

 

Udnævnelsen betyder blandt andet et tættere og stærkere samarbejde mellem Køge kommunes spillesteder, et større fokus på et alsidigt og bredt favnende koncertprogram og en indsats for at styrke snævre musikgenrer og musikalske vækstlag.

 

SE ÅBNINGSTIDER >

Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge
T: 56 56 56 94

FLERE ARRANGEMENTER I Tapperiet:

koege nu skate i gule hal indendoers skatepark i koege
22. marts 2023 kl. 15.00

Skate i Gule Hal – indendørs skatepark i Køge

Velkommen til Køge Ungdomsskoles indendørs skatepark i Gule Hal ...
koege nu folkekoekken og koncert med kalaha paa tapperiet i koege
23. marts 2023 kl. 19.00

Folkekøkken & Koncert med Kalaha på Tapperiet

Kom til fællesspisning og livekoncert på Tapperiet ...
SE ALLE ARRANGEMENTER >


Partnere på Køgenu.dk: