Crazy Ivans. Fra Folk – til Blues – til Rock’n Roll
Pressefoto fra Marsk Music.
KØB BILLET HER
Fredag 12. november 2021
kl. 20.00
Entré Forsalg: 165,- kr. + gebyr.
Teaterbygningen
Bag Haverne 1
4600 Køge
Pressefoto fra Marsk Music.

Crazy Ivans. Fra Folk – til Blues – til Rock’n Roll

På den hjemlige klubscene kan vi topfornøje os ved en ny konstellation – CRAZY IVANS – som tager udgangspunkt i dét, det hele handler om: Glæden ved at spille god musik!

 

Musikerne, der kan trække på en samlet musikalsk erfaring på knap 200 år, er håndplukket over det ganske land.

 

Fra Aalborg kommer OLAV POULSEN, der gennem den seneste snes år har høstet stor anerkendelse som en af landets allerbedste slideguitarister. Han bevæger sig ubesværet inden for genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

 

I Rønde finder vi den mest solide og utrættelige rytmeguitarist ever: IVAN SAND. Ivan har spillet næsten al tid… Det enkle, ærlige, oprigtige og troværdige, har til alle tider kendetegnet hans virke, der bl. a. har taget inspirationen fra Neil Young til egne nye højder.

 

I Borup på Midtsjælland residerer SØREN RISLUND som vel nok vel mest kendt for sit 40 årige humoristiske samarbejde med Jan Monrad, men hallo: Søren var til sin første bluesfestival i 1964 og omtrent samtidigt købte han sin første mundharmonika. Bluesmusikken har aldrig sluppet sit tag i ham siden.

 

MIK SCHACK fra Utterslev Mose favner vidt: Fra kødgryder i TV over et stort tegnetalent til en af landets bedste vaskebrætspillere. Mik tog fingerbøllene på i midt-70’erne, og begyndte at spille med bl. a. Monrad & Rislund. Mik har til dato krattet i et uoverskueligt antal sammenhænge over det meste af verden.

 

Repertoiret er de klassiske rock- og bluessange samt værker af egen tilvirkning, -alt fremført med en kompetent glæde… Og husk: Glæden ved at spille god musik mangedobler glæden ved at høre samme ...

 

Olav Poulsen: Slideguitar

Ivan Sand: Guitar, vokal

Søren Rislund: Mundharmonika, vokal

Mik Schack: Vaskebræt, vokal

 

ARRANGERET AF Musikforeningen Bygningen

Musikforeningen Bygningen
Musikforeningen Bygningen er Køges største udbyder af musikarrangementer og en vigtig aktør i Køges musikliv.
LÆS MERE >

 

Foreningen drives udelukkende af frivillige borgere. Du kan støtte foreningen ved at melde dig ind – så får du også konkrete, kontante fordele som medlem!

 

Et medlemskab af Musikforeningen Bygningen gælder fra 1. januar til 31. december og dækker forårs- og efterårssæson. Prisen for et års medlemsskab er 150,- kr. 
Bliv medlem her >

 

Mange medlemsfordele
Koncerter vi ved hurtig bliver udsolgt, vil du som medlem få forkøbsret til køb inden billetterne bliver sat i offentligt salg.
 
To gange i hver sæson står der desuden Cajun musik på programmet. Disse aftener, som vi kalder Cajun Kaffebar, kan du deltage i helt gratis som medlem. Du møder blot op og viser dit medlemsbevis.
 
Endelig vil vi ind imellem give tilbud om køb af koncertbilletter til en speciel medlemspris. Og sidst – men ikke mindst – vil du med jævne mellemrum modtage et nyhedsbrev, der fortæller dig om kommende koncerter, tilbud m.m.
 
Som medlem bliver du selvfølgelig også inviteret til foreningens årlige generalforsamling, der ligger i april måned.

 

Besøg hjemmeside >
 

 

Musikforeningen Bygningen
Bag Haverne 1
4600 Køge

T: 93 60 09 46

FLERE ARRANGEMENTER I Musikforeningen Bygningen:

koege nu anne dorte michelsen og maria bramsen hos bygningen paa teaterbygningen i koege
12. marts 2022 kl. 20.00

Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen på Bygningen

Hør de største Ray Dee Ohh og Tøsedrengene-hits
koege nu soeren sko vaersko i musikfopreningen bygningen paa teaterbygningen i koege
12. februar 2022 kl. 20.00

Søren Sko – Vær'sko

Søren Sko serverer for første gang sange på dansk
SE ALLE ARRANGEMENTER >køgenu erhverv erhvervsnyheder fra køge-området