Stage, Knudsen & Lissau giver julekoncert med fællessang på Køge Bibliotek
Foto: Maja Damgaard Knudsen
LUK X
10. december 2021
kl. 10.00 - kl. 11.30
Fredag 10. december 2021
kl. 10.00 - kl. 11.30
Ingen tilmelding – bare kom!
Køge Bibliotek
Kirkestræde 18
4600 Køge
Foto: Maja Damgaard Knudsen

Stage, Knudsen & Lissau giver julekoncert med fællessang på Køge Bibliotek

Kom og syng med – og mærk julestemningen brede sig, når den unge kammermusikgruppe "Stage, Knudsen & Lissau" gæster Køge Bibliotek.

 

Den talentfulde klassiske trio spiller op til fællessang med både julesange og julesalmer. Gruppen præsenterer også smukke lydbidder fra deres eget repertoire, hvor publikum ikke skal gøre andet end lukke øjnene og nyde de himmelske toner.

 

Rasmus Thorup, kulturformidler ved KøgeBibliotekerne glæder sig til en formiddag, hvor biblioteket fyldes med musik og fællesskab:

 
"Stage, Knudsen & Lissau er tre unge og superdygtige talenter, som spiller højtiden ind på smukkeste vis. Alle er velkomne til at synge med, og trioen har fortalt, at man gerne må øve sig lidt på 'Det Kimer Nu Til Julefest', 'Dejlig Er Jorden' og 'We Wish You A Merry Christmas'.

 

Hvis stemmebåndet er lidt rustent, kan man jo altid starte med at lytte eller nynne. På et eller andet tidspunkt skal man nok blive ramt af dén der varme og sitrende fornemmelse af JUL”.

 

ARRANGERET AF Køge Bibliotek

På dit bibliotek sker der mange ting

LÆS MERE >

– for både børn og voksne, og alle er velkomne.

 

Vi har masser af kurser, foredrag, workshops, klubber og andre aktiviteter, som du kan læse mere om på KøgeBibliotekernes hjemmeside eller i kalenderen her på køgenu.dk.

 

koege nu alle de hyggelige juleoplevelser frontbanner(1)


køgenu erhverv erhvervsnyheder fra køge-området