Festlig og musikalsk Julehalløj i Borup Kulturhus
Pressefoto fra Ejbykoret / Borup Brass Band.
LUK X
08. december 2021
kl. 19.00
Onsdag 08. december 2021
kl. 19.00
Der er gratis adgang. Husk corona-pas.
• Borup Kulturhus
Møllevej 2
4140 Borup
Pressefoto fra Ejbykoret / Borup Brass Band.

Festlig og musikalsk Julehalløj i Borup Kulturhus

Borup Kulturhus lukker dørene op for den festlige og musikalske Julehalløj onsdag den 8. december 2021 kl. 19.00.

 

Med duften af gran, æbleskiver og gløgg i en festlig og stemningsfuld juleudsmykket hal i Borup Kulturhus, afholdes det traditionsrige julearrangement, ”Julehalløj i Borup Kulturhus”.

 

Det store juletræ vil være tændt, og iført røde nissehuer vil julenisserne indtage hallen. Der vil blive sunget og gøglet og spillet julemelodier og hygget i 2-3 timer.

 

Borup Brass Band under ledelse af Alex Nielsen underholder med julemelodier, og de vil spille til flere af fællessangene. Ejbykoret under ledelse af Tatiana Kisselova Gudnæs vil synge julen ind med smukke og dejlige julemelodier.

 
Som traditionen foreskriver, er der inviteret gæsteoptræden. I år kommer det Københavnske kor ”Verdens Sangfugle”, der synger på 36 sprog. I denne juletid er det selvfølgelig julemusik fra hele verden, vi skal høre. Koret ledes af Tatiana Kisselova Gudnæs.

 
Som de andre år er der jule-lotteri, hvor man kan vinde et juletræ og flere spændende gaver til jul, så den gode julestemning kan brede sig blandt publikum inden aftnen er omme, og julen er helt over os.

 

Der kan købes æbleskiver og gløgg.

 
For arrangementet står Ejbykoret og Borup Brass Band.

 

koege nu alle de hyggelige juleoplevelser frontbanner(1)


køgenu erhverv erhvervsnyheder fra køge-området