Fælles juleaften for unge og ældre i Lille Syd Forsamlingshus
Foto: Theo Crazzolara / pixabay.com
LUK X
24. december 2021
kl. 18.00
Tilmeld dig her
Fredag 24. december 2021
kl. 18.00
• Lille Syd Forsamlingshus
Bjergvej 8
4681 Herfølge
Foto: Theo Crazzolara / pixabay.com

Fælles juleaften for unge og ældre i Lille Syd Forsamlingshus

Herfølge Kirke arrangerer i samarbejde med erhvervslivet i Herfølge en fælles juleaften for unge som ældre, par eller enlige i Forsamlingshuset Lille Syd.

 
Der er tale om et nyt initiativ, som præsterne i Herfølge Kirke har taget i samarbejde med erhvervslivet i Herfølge.

 
”Dørene bliver åbnet juleaften kl. 18 på Lille Syd,” fortæller Jytte Thuesen Jensen, menighedsrådsmedlem Herfølge Kirke, som tidligere har været med til at arrangere en juleaften i sognet.

 

”Vi starter aftenen med at pynte juletræet og være sammen om at dække julebordet. Køkkenet på Lille Syd serverer traditionel dansk julemad. Der er selvfølgelig også risalamande og mandelgave til den heldige, der finder mandlen. Vi danser også om juletræet, mens vi synger julesange,” slutter Jytte Thuesen Jensen.

 
Der vil være julegaver til alle børnene – takket være samarbejdet med erhvervslivet i Herfølge, vil de ikke gå tomhændede hjem.

 

”Vi er meget glade for, at det også vil være muligt at glæde børnene direkte med en legetøjsgave og måske også forældrene i form af mere praktiske ’bløde pakker’,” siger menighedsrådsformand Mark Jensen med et smil.

 
Aftenen vil blive rundet af med bankospil og julegodter. Det koster 50,- kr. pr. person at deltage i arrangementet, men børn deltager gratis.

 

Der er et deltagerloft på 50 personer. Tilmeldingsfristen er den 15. december, og foregår dels via Herfølge Kirkes hjemmeside her > eller til kirkekontoret på Kirkevej 2 i Herfølge.

 
Sognepræst Lars Ulrik Jensen har dog en tilføjelse med hensyn til deltagerantallet: ”Frivillige, der ønsker at hjælpe til på selve aftenen meget velkomne til at melde sig,” siger han.

 

”Vi ved, at der er mange både enlige og par, der af den ene eller den anden grund fejrer jul alene. Måske fordi den øvrige familie er i en anden del af landet. Til dem vil jeg sige, kom og vær med til at skabe en fælles jul.”

 
”Julen er den tid på året, hvor det gør allermest ondt at være alene. Det er mit håb, at genoplivningen af traditionen med at fejre jul på tværs af hjemmene kan være med til at styrke fællesskabet i lokalsamfundet,” fortsætter Lars Ulrik Jensen.

 

”Det ligger i kirkens DNA at binde mennesker sammen, og hvor er det godt, at erhvervslivet og andre i Herfølge vil samarbejde med os. Måtte det sprede sig som ringe i vandet,” slutter sognepræsten.

 

FLERE ARRANGEMENTER I • Herfølge Kirke:

koegenu herfoelgekoret og otto laust hansen inviterer til aaben sangaften i herfoelge sognegaard ved koege
08. december 2021 kl. 19.00

Herfølgekorets Julekoncert i Herfølge Kirke

Årets store julekoncert i Herfølge Kirke ...
koege nu julekoncerten 2021 med jette torp trio i koege
02. december 2021 kl. 19.30

'Julekoncerten 2021' med Jette Torp Trio

Med afsæt i udgivelsen 'Jul' fra 2018, spiller Jette Torp Trio klassiske julesalmer ...
koege nu alle de hyggelige juleoplevelser frontbanner(1)


køgenu erhverv erhvervsnyheder fra køge-området