Caroline Hendersons julekoncert i Boholte Kirke
Pressefoto fra tapperiet.nu
LUK X
17. december 2022
kl. 15.00
KØB BILLET HER
Lørdag 17. december 2022
kl. 15.00
Billetpris: 350,- kr. pr. person.
• Boholte Kirke
Boholtevej 93
4600 Køge
Pressefoto fra tapperiet.nu

Caroline Hendersons julekoncert i Boholte Kirke

Glæd dig til et kærligt genhør med Caroline Henderson, der sammen med pianist Nikolaj Hess og guitaristen Gustaf Ljunggren spiller deres populære julekoncerter.

 

Her er en stemningsfuld koncert med sange fra ind- og udland, skandinaviske juleklassikere og som altid lidt nye overraskelser på sætlisten til en varm koncert i vintersolhvervstid. Den særlige stemning af nærhed og vedkommenhed er dét, der gør julekoncerterne helt specielle for både Caroline Henderson og publikum.

 
'Jeg ser altid usigeligt frem til mine julekoncerter. Kirkerummet er efter min mening et rum helt fritaget fra samtidens stress. Der er højt til loftet i mere end én forstand og rummet indgiver en sjælden ro – et perfekt scenarie for hjerternes fest' siger Caroline Henderson.

 

Caroline Henderson er vokset op i både Stockholm, New York, Philadelphia og Paris. CV’et byder på alt lige fra sanger, skuespiller på både teaterscenen og i tv-serier både i ind- og udland.

 

Derudover har hun turnéet landet rundt mange gange gennem sin lange, glorværdige karriere. Senest har Henderson haft en gennemgående rolle i ’Vikings Valhalla’ på Netflix. Musikken har dog altid været en bærende kraft gennem Caroline Henderson karriere, og netop julekoncerterne er der noget helt specielt ved:

 
'Mine årlige julekoncerter er blevet en kærkommen vane i mit liv – og til min store glæde også for mit publikum. Det startede som et ønske om at genskabe min egen barndoms jul, hvor jeg sammen med mine bedsteforældre altid var til julekoncert i Svenska Kyrkan i Paris. Nu har mit publikum og jeg sammen skabt en ny tradition i de mange danske kirker lander over, hvilket jeg glæder mig til hver eneste år!'

 

For tusindvis af danskere er Caroline Henderson julekoncerter en tradition landet over og lørdag den 17. december kan publikum og fans i Køgeområdet opleve Henderson og hendes musikalske følgesvende, Nikolaj Hess og Gustaf Ljunggren til julekoncerten i Boholte Kirke.

 

 

Se videoen 'Ring Them Bells' med Caroline Henderson:

 

Video thumbnail

TAPPERIET ER KØGES UNGEKULTURHUS OG SPILLESTED

Tapperiet er et kendt spillested og samtidig ramme for ungekultur i Køge kommune.
LÆS MERE >

 

Brug Tapperiet til at spille musik i øvecontaineren, deltag i aktiviteter og arrangementer og vær med til at skabe nye tiltag og projekter i huset ... eller kom bare og vær i caféen.

 

Tapperiet har gennem årene lagt hus til en masse aktiviteter for og med unge, blandt andet inden for film, skate, kunst og musik.

 

Spillested

Tapperiet har siden 2006 afholdt koncerter i den tidligere rå-industrielle tappehal, der er omdannet til en moderne koncertsal for rytmisk musik.

 

Tapperiets årlige koncertprogram består af omkring 50 koncerter fordelt på en forårs- og en efterårssæson.

 

Koncertprogrammet lægges ud fra et ønske om at præsentere store, samlende koncertoplevelser: Nye navne på den danske livemusikscene og bands og artister inden for en bred vifte af musikgenrer.

 

Fra andet halvår af 2021 er Tapperiet, sammen med Musikforeningen Bygningen og Teaterbygningen, udnævnt som Netværks- og genrespillested af Statens Kunstfond.

 

Udnævnelsen betyder blandt andet et tættere og stærkere samarbejde mellem Køge kommunes spillesteder, et større fokus på et alsidigt og bredt favnende koncertprogram og en indsats for at styrke snævre musikgenrer og musikalske vækstlag.

 

SE ÅBNINGSTIDER >

Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge
T: 56 56 56 94

FLERE ARRANGEMENTER I Tapperiet:

koege nu skate i gule hal indendoers skatepark i koege
03. december 2022 kl. 12.00

Skate i Gule Hal – indendørs skatepark i Køge

Velkommen til Køge Ungdomsskoles indendørs skatepark i Gule Hal ...
koege nu hymns from nineveh spiller julekoncert i koege kirke i koege
09. december 2022 kl. 20.00

Hymns From Nineveh spiller julekoncert i Køge Kirke

Hymns from Nineveh tager på soloturné ...
koege nu the raveonettes genopfoerer whip it on paa tapperiet i koege
09. december 2022 kl. 21.00

The Raveonettes genopfører ‘Whip It On!' på Tapperiet

20 år efter dens udgivelse ...
koege nu prime Is coming 2023 metal bands paa tapperiet i koege
28. januar 2023 kl. 18.00

Prime Is Coming 2023 – metal bands på Tapperiet

Aphyxion, Ghost Iris, The Interbeing ...
koege nu eee gee forever dreaming tour 2023 paa tapperiet i koege
11. februar 2023 kl. 21.00

eee gee – 'Forever Dreaming'-Tour 2023

Den danske sangerinde og sangskriver Emma Grankvist ...
SE ALLE ARRANGEMENTER >


Partnere på Køgenu.dk:


Find alle de hyggelige juleoplevelser i Køge-området