left heart part
play button

Velkommen til KøgeLIV

Køge Erhvervsudviklingsråd arbejder for at øge kendskabet til Køge-området. Vi kalder projektet KøgeLIV. Og det gør vi, fordi vi gerne vil fortælle resten af verden om de mange muligheder, vores område giver, for at leve og udfolde et godt og aktivt liv.

KøgeLIV består af tre netværk, der arbejder med en række aktiviteter, som på forskellige måder viser livet i Køge.  KøgeLIV er på den måde en illustration og dokumentation af den mangfoldighed af liv, som er i Køge-området.

Køge-geografien har allerede det meste – og der skabes endnu mere i de kommende år med blandt andet Køge Kyst-projektet, det kommende supersygehus og en ny jernbane.

By- og områdeudviklingen er imidlertid afhængig af, at mennesker vil bosætte sig i de nye boligområder, at virksomheder vil etablere sig i de nye erhvervsområder, at arbejdskraft i oplandet får øje på Køge-området som et attraktivt arbejdsmarked, at handlende kender butikkerne, og at besøgende finder kulturtilbuddene.

Udfordringen er, at det ikke sker af sig selv. Der skal arbejdes for det. Og vi skal arbejde sammen for at lykkes. KøgeLIV handler i sidste ende om at skabe grundlaget for fremtidig vækst, velstand og arbejdspladser.

Vil du vide mere om baggrunden for KøgeLIV – læs her >

 

Vil du vide mere om KøgeLIV-netværk – læs her >

1

KøgeCamp

Startskuddet på KøgeLIV var konferencen KøgeCamp den 22. juni 2011. Formålet med Køge-Camp var at samle en række personligheder fra alle ... LÆS MERE
2