< Juni 2019 >
M T O T F L S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
kn kyst kasse blaa
Her kan dit banner stå
kn banner faanyhedsbrev NY
koegenu forborn logo 128x57px
Køgenu   en del af Sjællandske Medier logo(1)
koegenu koege kyst soendre strand i koege VENSTRE
NY SCENE TIL MUSIK og ophold klar på Havnepladsen
Allerede nu kan man kigge forbi og se det nye arkitekttegnede byrumsmøbel
NY SCENE TIL MUSIK og ophold klar på Havnepladsen

Nu får Havnepladsen i Køge et nyt ”byrumsmøbel”, som både er musikscene og almindeligt opholdssted.

 

Den nye attraktion bliver indviet for fuld musik af Borup Brass Band onsdag den 21. juni kl. 19.00. Sankt Hans aften, fredag den 23. juni kl. 19.00 spiller Torben Lendager og The Roosters op til fest. På lørdag den 24. juni kl. 14.00 spiller Rolling Stones Tribute-bandet Sticky Fingers, og kl. 19.00 går Sweethearts på scenen. Alle koncerterne er gratis.

 

- Vi restauratører på Køge Havn er meget glade for det gode samarbejde med Køge Kyst, Køge Kommune og Handelsstandsforeningen og glæder os til at benytte scenen og det nye byrum til gavn for alle de besøgende gæster igennem sommeren, siger restauratør Henrik Ibsen, der koordinerer booking af scenen for restaurationerne på havnen, som arbejder sammen med bryggeriet Braunstein og ungdomskulturstedet Tapperiet for at bidrage til bylivet på havnen.

 

Allerede nu kan man kigge forbi og se det nye arkitekttegnede byrumsmøbel, der er udformet med inspiration fra havnens miljø, med form som et skib og et med stort sejl i midten. Køge Kysts projektdirektør Tove Skrumsager Frederiksen glæder sig over at kunne stille scene og opholdssted til rådighed både for Køges borgere og havnens restauranter.

 

Et plus for alle i Køge
- Restauranterne på havnen spiller en hovedrolle i det her projekt, og de har taget scenen til sig fra starten. Jeg håber, at rigtig mange både i og uden for Køge finder vej til Havnepladsen for at gå til koncert eller for at sidde og nyde sommersolen og havnens fine miljø. Både køgensere og gæster i byen vil forhåbentlig opleve scenen som et plus i de måneder, hvor jernbaneoverkørslen er lukket for fodgængere og cyklister, siger Køge Kysts projektdirektør Tove Skrumsager Frederiksen.

 

Restauranterne på havnen, Køge Handelsstandsforening Køge Kyst og Køge Kommune har alle arbejdet aktivt for at finde nogle gode løsninger på havnen, mens jernbaneoverkørslen er lukket i de fire måneder, hvor Køge Kyst forbereder den nye underføring under jernbanen.

 

- Vi er meget glade for det gode samarbejde, som vi har haft med havnens restauranter, Køge Kommune og Køge Kyst om at skabe liv og stemning i byen, samtidig med at byudviklingen står på og påvirker færdslen i byen. Jeg er sikker på, at det nye byrumsmøbel vil være et stærkt bidrag til livet på havnen, siger formand for Køge Handelsstandsforening Søren Storgaard.

 

Også i Køge Kommune er der stor tilfredshed med samarbejdet.

- Jeg glæder mig rigtig meget over, at det har kunnet lade sig gøre at gennemføre det her projekt med den nye scene op til sommeren, siger byrådsmedlem og udvalgsformand Mette Jorsø.

 

Kunstnerisk udsmykning på vej
Første skridt var vejvisning og skilte, der gør opmærksom på, at man skal benytte perrontunnelen eller overskæringen ved Strandvejen for at komme til havnen. Nu er den nye scene på plads. Det næste bliver en kunstnerisk udsmykning af kulturruten Tråden, som nu er omlagt til at gå gennem perrontunnelen på Køge Station.

Lukningen af jernbaneoverkørslen for fodgængere og cyklister skete den 6. juni og fortsætter til begyndelsen af oktober. Årsagen til lukningen er, at det ville være for farligt at gå over banen, fordi signalanlægget til togene er ude af drift under arbejdet, mens togene fortsat kører. 

 

Når jernbaneoverkørslen åbner igen til oktober, vil den være åben for fodgængere og cyklister som normalt, lige til den bliver erstattet af en ny bred underføring under banen.

koegenu koege kyst soendre strand i koege HOEJRE

SENESTE ARTIKLER:

Køgenu.dk

kalenderpartnere:

kn partner logo svoemmeland II
Find os på Facebook
kn partner logo koegekyst
koegenu erhverv dagbladet koege avisrulle
kne partneradvokater farve
koegenu aogj dk andersson og jantzen reklamebureau
EVENTS
ADVOKATVAGTEN er åben for alle Besøg os på Køge Rådhus og få et godt råd
UDSTILLINGER
VIKINGEBORGEN Borgring holder sommeråbent – her kan du følge udgravningen på nærmeste hold
MUSIK
COPENHAGEN DRUMMERS: The Grand Tour 2020 Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers rammer Teaterbygningen
EVENTS:
WHISKYFESTIVAL 2019 hos Braunstein & Friends
MUSIK:
ALEXANDER OSCAR live på Tapperiet
EVENTS:
GREVINDE ALEXANDRA: Mit lykkelige liv
EVENTS:
LOPPEMARKED i Solgårdsparken
MUSIK:
TUREN GÅR TIL Nikolaj Stokholm EXTRA SHOW
MUSIK:
SÅ SYNG DA, KØGE med medlem af folketinget Mogens Jensen
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK

Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01

LEDELSE

Jan Gløët
T: 21 29 70 88

WEBMASTER

Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01

BOGHOLDERI

Sjællandske Medier

OM KØGENU.DK