< Juni 2019 >
M T O T F L S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
kn kyst kasse blaa
Her kan dit banner stå
kn banner faanyhedsbrev NY
koegenu forborn logo 128x57px
Køgenu   en del af Sjællandske Medier logo(1)
koegenu koege kyst soendre strand i koege VENSTRE
HAVNEFEST MED ET HAV af oplevelser og aktiviteter
- især i de mange byrum, der efterhånden er etableret på Søndre Havn, vil aktiviteterne og oplevelserne nærmest stå i kø
HAVNEFEST MED ET HAV af oplevelser og aktiviteter

Søndre Havnedag er blevet en tradition. I år er det sjette gang, at Søndre Havn inviterer hele familien til en dag fuld af oplevelser og aktiviteter. Programmet er større end nogensinde, og der er noget for enhver alder og smag. Gå ikke glip af dette års Søndre Havnedag lørdag den 27. august fra kl. 13.

Takket være de mange frivillige, foreninger, institutioner og virksomheder kan Søndre Havnedag løbe af stablen for sjette år i træk. På havnen, men især i de mange byrum, der efterhånden er etableret på Søndre Havn, vil aktiviteterne og oplevelserne nærmest stå i kø. Og der vil uden tvivl være noget for enhver alder og smag.

 

Og hvad kan du så glæde dig til?

I og omkring byrummet Opdagelsen kan du opleve, at Madskolen fremtryller nye retter i udekøkkenet, og du kan se kunsthåndværkermarked med lokale lækkerier. Du kan også komme med på en kulinarisk verdensrejse og få historien bag projekt ’havnebierne’.

 

Vi befinder os på havnen, og så skal der også være plads til det våde element. Hos vinterbadeklubben Valkyrien kan du prøve det sidste nye – havfruesvømning samt forskellige former for gus, og er der en viking gemt i dig, kan du afslutte med et forfriskende isbad.

 

På den nye Søndre Strand vil de mindste nok hygge sig med at hilse på rejser og krabber – eller lære kunsten at spille strandcricket. Her vil Politihjemmeværnet også bygge bivuaker og dæmninger, og bliver du sulten undervejs, kan du få en smagsprøve fra hærens feltrationer. Et andet sted på havnen vil der også være en rigtig brandbil og en havnekran, du kan komme op i.

 

Skattejagt og skateboard

Trænger I til at komme mere vidt omkring, kan skattejagten med arkæologerne fra Køge Museum være en oplagt mulighed. Du kan også se dygtige skateboardere i dyst – eller selv prøve parkourbanen.

 

På selve Havnepladsen er der åbent hus på et skib, vandkanoner og forhindringsbane, og Køge Dykkerklub dykker efter publikums genstande i det mørke vand. Ved bassinet foran Gule Hal kan du også bygge dit eget modelskib og sejle i bassinet.

 

Der vil også være guidede ture blandt andet på den nye Sydmole, og du kan møde de folk, som står bag flere af de nye boliger, der er ved at tage form ud mod Strandengen.

 

Det hele forgår til tonerne af god musik og masser af kulinariske oplevelser. Alt er gratis, dog ikke Sildens Dag.

 

Foto:
Martin Håkan/CoverGanda.dk

Tid:
Lørdag den 27. august 2016 fra kl. 13.

Det foregår på Søndre Havn og rundt omkring i de efterhånden mange forskellige byrum. Også Søndre Strand og arealerne ved strandengen vil blive benyttet til aktiviteter og oplevelser i anledning af havnefesten.

Havnedagen afsluttes med fællesspisning i byrummet Udsigten kl. 18, og en let dessert kan efterfølgende nydes på en gakket vandring gennem havnen kl. 19.

Et samlet overblik over alle aktiviteter, tider og steder kan hentes i et særskilt program for Søndre Havnedag 2016. Programmet kan fås i byens butikker, på institutioner, turistkontoret, KoegeKyst.dk eller på Facebook.com/kkbyliv.

koegenu koege kyst soendre strand i koege HOEJRE

SENESTE ARTIKLER:

Køgenu.dk

kalenderpartnere:

kn partner logo svoemmeland II
Find os på Facebook
kn partner logo koegekyst
koegenu erhverv dagbladet koege avisrulle
kne partneradvokater farve
koegenu aogj dk andersson og jantzen reklamebureau
EVENTS
KOM MED RUNDT i kulturen Hør om kulturen som driver i Køge Kyst-byudviklingsprojektet
UDSTILLINGER
ATELIER SOLEN: Torill Jacobsen udstiller malerier Kom og oplev forskelligheden, kreativiteten og glæden
MUSIK
COPENHAGEN DRUMMERS: The Grand Tour 2020 Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers rammer Teaterbygningen
EVENTS:
WHISKYFESTIVAL 2019 hos Braunstein & Friends
MUSIK:
ALEXANDER OSCAR live på Tapperiet
EVENTS:
GREVINDE ALEXANDRA: Mit lykkelige liv
EVENTS:
LOPPEMARKED i Solgårdsparken
MUSIK:
TUREN GÅR TIL Nikolaj Stokholm EXTRA SHOW
MUSIK:
SÅ SYNG DA, KØGE med medlem af folketinget Mogens Jensen
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK

Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01

LEDELSE

Jan Gløët
T: 21 29 70 88

WEBMASTER

Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01

BOGHOLDERI

Sjællandske Medier

OM KØGENU.DK