temaer
VIRKSOMHEDER KAN FÅ HJÆLP til at søge om finansiering

PRESSEMEDDELELSE fra koegeerhvervsservice  08.02.2016

 

Det kan være svært for virksomheder, som står med et ønske om at videreudvikle et projekt eller idé at gennemskue deres muligheder for at søge om investeringer. Den situation stod Facefact og Nerving Autoservice AsP fra Køge i. De tog derfor kontakt til Køge Erhvervsservice, som med succes hjalp dem videre.

 

Der findes et væld af fonde, og det er derfor ikke altid lige nemt at få skabt sig et overblik over, hvilken fond som passer til netop sit projekt, hvilke regler som gør sig gældende for de enkelte fonde, eller hvordan ansøgningen skal skrives.

 

Køge Erhvervsservice har et bredt indblik i fonde og projektstøtteordninger i både Danmark og EU, og så har de et godt kendskab til ansøgningskrav og frister. De kan derfor hjælpe virksomheder i Køge kommune på flere måder, for eksempel hvis de går med et ønske om at søge finansiering til opstart eller til et udviklingsprojekt, som tilfældet var med Nerving Autoservice AsP og Facefact.

 

Tryghed ved at starte op

Christian Nerving gik med drømmen om at starte eget autoværksted op i Køge, men han manglede kapital til komme i gang. Køge Erhvervsservice er i deres daglig virke i dialog med flere af de lokale banker om investeringer i nye og mindre virksomheder. De kunne derfor hjælpe Christian Nerving med at forberede sig til mødet med banken ved at give ham sparring på sin virksomhedsidé og forretningsplan. Foruden en tryghed i at turde springe ud som selvstændig, blev resultatet et opstartslån fra en lokal bank.

 

”Hjælpen og sparringen fra Køge Erhvervsservice gjorde, at jeg fik snakket min forretningsidé igennem, så både jeg og banken var trygge ved investeringen i autoværkstedet. Sidste år kunne jeg så slå dørene op til mit værksted”, forklarer Christian Nerving ejer af Nerving Autoservice AsP.

 

Hjælp til at komme gennem nåleøjet

Udover at være i dialog med flere af de lokale banker har Køge Erhvervsservice et godt overblik over offentlige ordninger, som yder lån eller tilskud, og de ved hvordan ansøgningerne skal skrives for at opnå succes. Den viden kom Torben Højbjerg fra virksomheden Facefact til stor gavn.

 

Torben Højbjerg havde et ønske om at søge medfinansiering gennem en offentlig fond til et projekt, han ville igangsætte. I den forbindelse læste Køge Erhvervsservice projektansøgningen igennem og kom løbende med sparring på, hvordan ansøgningen kunne klare sig gennem nåleøjet.

 

”Jeg fik en idé til et projekt og gik til Køge Erhvervsservice for at få hjælp til at søge om medfinansiering, og det lykkedes. Jeg er sikker på, at den professionelle vejledning og støtte vi fik hos Køge Erhvervsservice var medvirkende til, at vi fik bevillingen fra Offerfonden”, fortæller Torben Højbjerg ejer af Facefact.

 

Alle virksomheder kan få sparring

Alle virksomheder i Køge kommune, der som Facefact og Nerving Autoservice AsP har behov for sparring i forhold til ansøgninger om finansiering, er velkomne til at kontakte konsulent Mette Lerdorf fra Køge Erhvervsservice. Mette Lerdorf træffes på telefon nr. 72 73 64 74 eller e-mail: mette.lerdorf@koege.dk.

 

 

Om Køge Erhvervsservice

Køge Erhvervsservice er en enhed under Køge Kommune, som tilbyder information og vejledning til både etablerede virksomheder og iværksættere, som er bosat i Køge Kommune. Gennem kurser, fortrolig vejledning og arrangementer hjælper Køge Erhvervsservice virksomheder og iværksættere videre i forbindelse med udvikling, vækst og opstart af virksomhed.

 

For mere information om Køge Erhvervsservice se her: www.koegeerhvervsservice.dk

 

Om Facefact
Facefact har specialiseret sig i en række ydelser med særligt fokus på sikkerhed, service, konflikthåntering og mental forberedelse. Facefact hjælper endvidere virksomheder med at beskrive deres vold- og sikkerhedspolitikker og med at give den fysiske indretning et grundigt eftersyn. Konsulenter hos Facefact har mange års erfaring med undervisning i sikkerhed og konflikthåndtering og har flere store danske virksomheder på referencelisten som for eksempel Netto, DSB, Dong og Politiet.

 

For mere information om Facefact se her: www.facefact.dk

 

Om Nerving Autoservice AsP

Nerving Autoservice AsP startede op i juli 2015 af Christian Nerving der med sine 15 års erfaring indenfor branchen har et stort kendskab til mange bilmærker. Nerving Autoservice AsP tilbyder reparationer og service af alle person-, varebiler og trailer uanset mærke og årgang. Hos Nerving Autoservice AsP er det den personlige kontakt mellem kunde og mekaniker, som er sat i centrum, da det skal være trygt for kunden at aflevere sin bil. Kerneværdierne er baseret på godt håndværk, personlig service og rimelige priser.


For mere information om Nerving Autoservice AsP ser her: www.nervingautoservice.dk

 

 

frise forsideligenu 5425
Det lokale rederi Erria overtager vietnamesisk selskab
Køgerederiet Erria har nu overtaget det vietnamesiske selskab Mermaid Maritime Vietnam.
Læs mere >
EU-penge giver mindre virksomheder i Køge-området et digitalt løft
Virksomheder på Sjælland har knækket koden. Digitalisering er blevet en gamechanger for os, lyder det fra bl.a. vækstvirksomheden Leon Hansens Maskinfabrik i Køge
Læs mere >
Connect Køge Invest giver iværksættere ny ramme for investeringer
Nu lanceres ny platform for investorer med lokale erhvervsfolk i spidsen.
Læs mere >
En historisk dag på Køge Havn
Fredag blev de sidste 1200 meter af den ambitiøse havneudvidelse færdiggjort som afslutningen på et mere end 15-årigt projekt
Læs mere >
Ny grøn bydel i to plan på Collstrupgrunden i Køge
Et nyt grønt bykvarter med masser af liv i to plan er på vej midt i Køge.
Læs mere >
Smartphone video-kursus for begyndere
Vi lærer dig at lave professionelle videoer
Læs mere >
Køge Idrætspark er med Hal 3 og ny foreningsbygning klar til indvielse
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Alle partier i Køge Byråd skrev under på budgetaftalen for 2022
Onsdag aften indgik alle byrådets partier forlig og skrev under på årets budgetaftale
Læs mere >
Klimasikring, bilfrit torv og idrætspark: Her er de vigtigste punkter i budgetaftalen
Onsdag aften indgik alle partier i Køge Byråd et bredt forlig og skrev under på budgetaftalen for årene 2022-25
Læs mere >
Kom og oplev Vækstfabrikkens nye lokaler i Køge centrum
Vækstfabrikken Køge er flyttet ind til centrum i store, lyse og inspirerende lokaler på Nørregade
Læs mere >
DFDS flytter Klaipeda-godsrute til Køge Havn
Køge Havn har indgået aftale med DFDS om flytning af Fredericia/København-Klaipeda ruten til Køge
Læs mere >
nyhedsbrev
uge 49      28. november - 4. december 2022
tirsdag 29. november kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 50      5. - 11. december 2022
tirsdag 6. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 51      12. - 18. december 2022
tirsdag 13. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 52      19. - 25. december 2022
tirsdag 20. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
kn logo e frise arkiv II

Køgenu.dk/e

erhvervspartnere:

koegenu erhverv beierholm revision
kne partneradvokater farve
Jobcenter hvid bagg eps
koegenu erhverv connect koege(2)
koegenu erhverv koege kyst
koegenu erhverv dagbladet koege
ErhvervsAvisen logo
koegenu aogj dk andersson og jantzen reklamebureau(2)
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK

Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01

LEDELSE

Martin Foss
T: 56 65 82 00

WEBMASTER

Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01

BOGHOLDERI

Sjællandske Medier

OM KØGENU.DK