temaer
VI VIL GIVE GÆSTERNE en helt ny madoplevelse

Det nye år er skudt i gang, og for Claus Greisgaard og Martin Kristensen fra Slagter Stig & Co. i Køge betyder det helt nye tider. Efter mere end 11 år med buffet har de besluttet, at der skal ske noget. Den 7. januar præsenterede de et helt nyt madkoncept.

 

I restauranten ved Å-bassinet ved Søndre Havn er de store buffetborde mellem jul og nytår blevet skiftet ud med nye anretterborde, så restauranten får et levende køkken, hvor gæsterne kan følge med i, hvad kokkene laver. 400 skåle er blevet indkøbt til de mange nye spændende salater, saucer og tilbehør, og det nye menukort er netop kommet fra tryk. Kødet er stadig i centrum, for det er det, Slagter Stig & Co. altid har haft en særlig forkærlighed til, og sådan bliver det ved med at være, men fremover kommer kødet i finere selskab.

 

– Vi vil gerne højne niveauet og skabe større madoplevelser, uden at det skal koste mere for vores gæster. Førhen tog buffeten alt fokus, og der var ikke rigtigt mulighed for at tilberede mindre og mere delikate småretter og kræse om de enkelte serveringer. Det giver det nye koncept os mulighed for. Der bliver flere snacks og nye side orders; vi vil for eksempel fremover kunne lave en lækker bygotto med svampe og en hjemmerørt bearnaise, fortæller Claus Greisgaard, der ejer Slagter Stig & Co. i Køge.

 

Mindre madspild og billigere menu

Brunch- og frokostserveringerne fortsætter, som de plejer, men når den store aftenbuffet lukker ned, tror køkkenchef Martin Kristensen, at Slagter Stig & Co. bevæger sig i den rigtige retning i forhold til madspild, som er meget oppe i tiden. Det vil der være mindre af med det nye koncept. Også for gæsterne er der en klar bonus at hente i det nye. Fremover behøver de ikke gå ombord i en stor buffet, men kan nøjes med at betale for de retter, de vælger. Og skal det være let, bliver der med tiden treretters menuer sammensat af køkkenchefen.

 

– Selv om vi har ændret vores aftenkoncept for at kunne skabe større madoplevelser, vil det faktisk for nogle blive billigere at spise hos os. Du betaler kun for det, du vælger, og vi vil også opfordre til, at man vælger flere retter på kortet som delemad, så man kan nå at smage på lidt mere, siger Claus Greisgaard.

 

frise forsideligenu 5425
Det lokale rederi Erria overtager vietnamesisk selskab
Køgerederiet Erria har nu overtaget det vietnamesiske selskab Mermaid Maritime Vietnam.
Læs mere >
EU-penge giver mindre virksomheder i Køge-området et digitalt løft
Virksomheder på Sjælland har knækket koden. Digitalisering er blevet en gamechanger for os, lyder det fra bl.a. vækstvirksomheden Leon Hansens Maskinfabrik i Køge
Læs mere >
Connect Køge Invest giver iværksættere ny ramme for investeringer
Nu lanceres ny platform for investorer med lokale erhvervsfolk i spidsen.
Læs mere >
En historisk dag på Køge Havn
Fredag blev de sidste 1200 meter af den ambitiøse havneudvidelse færdiggjort som afslutningen på et mere end 15-årigt projekt
Læs mere >
Ny grøn bydel i to plan på Collstrupgrunden i Køge
Et nyt grønt bykvarter med masser af liv i to plan er på vej midt i Køge.
Læs mere >
Smartphone video-kursus for begyndere
Vi lærer dig at lave professionelle videoer
Læs mere >
Køge Idrætspark er med Hal 3 og ny foreningsbygning klar til indvielse
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Alle partier i Køge Byråd skrev under på budgetaftalen for 2022
Onsdag aften indgik alle byrådets partier forlig og skrev under på årets budgetaftale
Læs mere >
Klimasikring, bilfrit torv og idrætspark: Her er de vigtigste punkter i budgetaftalen
Onsdag aften indgik alle partier i Køge Byråd et bredt forlig og skrev under på budgetaftalen for årene 2022-25
Læs mere >
Kom og oplev Vækstfabrikkens nye lokaler i Køge centrum
Vækstfabrikken Køge er flyttet ind til centrum i store, lyse og inspirerende lokaler på Nørregade
Læs mere >
DFDS flytter Klaipeda-godsrute til Køge Havn
Køge Havn har indgået aftale med DFDS om flytning af Fredericia/København-Klaipeda ruten til Køge
Læs mere >
nyhedsbrev
uge 50      5. - 11. december 2022
tirsdag 6. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 51      12. - 18. december 2022
tirsdag 13. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 52      19. - 25. december 2022
tirsdag 20. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
kn logo e frise arkiv II

Køgenu.dk/e

erhvervspartnere:

koegenu erhverv beierholm revision
kne partneradvokater farve
Jobcenter hvid bagg eps
koegenu erhverv connect koege(2)
koegenu erhverv koege kyst
koegenu erhverv dagbladet koege
ErhvervsAvisen logo
koegenu aogj dk andersson og jantzen reklamebureau(2)
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK

Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01

LEDELSE

Martin Foss
T: 56 65 82 00

WEBMASTER

Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01

BOGHOLDERI

Sjællandske Medier

OM KØGENU.DK