temaer
PRAKTIK åbner jobmulighed

Pressemeddelelse 05.03.2014

 

På Erhvervsakademi Sjælland bliver kandidaterne klædt på til at træde direkte til ud erhvervslivet – såvel i Danmark som i udlandet.

 

På Campus Køge har to dimittender netop skiftet status fra praktikant til medarbejder hos henholdsvis spanske Camper og københavnske Copenhagen Concepts.


Rumænske Viorela Metesan på 25 år og spanske Marta Torner på 24 år er netop blevet professionsbachelorer i E-konceptudvikling på Erhvervsakademi Sjælland Campus Køge. Afgangseksamen, som de hver især har udført i tilknytning til deres praktiksteder, har udløst faste ansættelser til dem begge. Viorela Metesan, som sammen med sin kinesiske medstuderende lavede opgave om spillet AlphaFlip til topkarakter, fortsætter hos Copenhagen Concepts og er hyret til at stå for Social Media Week i februar. Imens tager Marta Torner sit nye eksamensbevis med hjem til Spanien for at fortsætte i den spanske skovirksomhed Camper som ansvarlig for online markedsføringen. 

Øje på målet
”Jeg var i praktik i ti uger hos Copenhagen Concepts sidste sommer. Jeg havde helt specifikt søgt dem, fordi jeg vidste, de arrangerer den årlige begivenhed Social Media Week i København. Jeg søgte om at blive online community manager for spillet AlphaFlip,” fortæller Viorela Metesan.

 

”AlphaFlip er et digitalt ordspil, hvor man skal være kvik, have sans for strategi og være hurtig på aftrækkeren. Det kan spilles på www.games.com, men skal snart lanceres som en app på Facebook og til iOS. Sammen med en studiekammerat skrev jeg bachelorprojekt om, hvordan man kan give spillet kommerciel succes ved at planlægge strategi for dens lancering. På den måde lagde jeg i min opgave teorien over den praktiske dimension fra praktikken, hvor jeg netop arbejdede med hvordan online markedsføringsplanen skal forløbe, når spillet skal lanceres på Facebook og Apples App Store,” fortæller Viorela Metesan.

 

”Mit praktikophold hos Copenhagen Concepts har åbnet døren til mange muligheder for mig. Nu er jeg tilbage hos dem fast – fra januar som en af projektlederne på Social Media Week – præcis som jeg ønskede det. Indtil afviklingen af det store ugeevent i februar er alt andet lagt på hylden, men i marts håber jeg, at kunne tage fat på at føre mit afgangsprojekt fra E-konceptudvikling ud i livet,” siger Viorela Metesan.


”Jeg har brugt alle aspekter fra min uddannelse allerede nu i min praktik og i min ansættelse: E-markedsføring, social commerce, mobil app, spildesign og meget andet. Da jeg begyndte på studiet for to år siden var det først meget kaotisk – jeg kom direkte fra Rumænien og havde ikke en multimediedesigneruddannelse at bygge på – det havde mange af mine studiekammerater, som fortsatte fra den korte videregående uddannelse multimediedesigneruddannelse på Erhvervsakademi Sjælland Campus Køge – så de var allerede inde i tingene fagligt og socialt. Men jeg kom hurtigt efter det – og jeg er nu kommet godt videre fra uddannelse til job,” siger Viorela Metesan.

 

Uddannelse take away
Mens Viorela Metesan tager sit uddannelsesbevis med til job i Danmark, tager Marta Torner hjem til Spanien for at vende tilbage i job hos sit tidligere praktiksted Camper på Mallorca. Camper er kendt for deres sko og accessories.


”Jeg stod for virksomhedens online marketing og havde ansvar for at koordinere alt på Campers hjemmeside – på den måde var jeg bindeled mellem marketingsafdelingen og Campers andre afdelinger i alt omkring onlinedelen af virksomheden. Jeg lavede også oplæg, skrev tekster til nyhedsbreve, internetbannere og koordinerede kampagner på nettet,” fortæller Marta Torner.

 

”I mit afgangsprojekt tog jeg udgangspunkt i Camper og kom med bud på, hvordan de kunne integrere mobilteknologi i deres B2C strategi. Helt konkret udviklede jeg en app, så kunderne fx kan finde lige de sko fra Camper, de kan lide og få information om, hvor de kan købes – og modtage forslag til andre sko baseret på deres tidligere køb. Jeg kan tage opgaven med direkte i mit fortsatte arbejde for Camper,” fortæller Marta Torner.


”Efter seks måneders praktik er jeg helt inde i virksomhedens kultur, processer og rutiner – Camper havde ikke nogen ansat før til at lave online marketing – det var helt nyt for dem, da jeg kom – stillingen fandtes simpelthen ikke. Nu kan jeg fortsætte der, hvor jeg slap som praktikant – i samme stilling, men med flere opgaver og større ansvar,” siger Marta Torner.


”Jeg har gennem min uddannelse i E-konceptudvikling fået en dybdegående viden og praksis, når det gælder nye teknologier, online værktøjer og viden om, hvordan man rammer kunderne med online aktiviteter og markedsføring. Det har været en god overbygning på den markedsføring- og kommunikationsbaggrund, jeg havde med fra Spanien,” siger Marta Torner.


”Det er den faglige terminologi, kreativiteten og den praktiske tilgang til online verden på E-konceptudvikling på Erhvervsakademi Sjælland Campus Køge, der har skabt min vej ind til Camper – og det har gjort mig i stand til hurtigt at blive integreret i Camper og forstå min position,” siger Marta Torner.

frise forsideligenu 5425
Det lokale rederi Erria overtager vietnamesisk selskab
Køgerederiet Erria har nu overtaget det vietnamesiske selskab Mermaid Maritime Vietnam.
Læs mere >
EU-penge giver mindre virksomheder i Køge-området et digitalt løft
Virksomheder på Sjælland har knækket koden. Digitalisering er blevet en gamechanger for os, lyder det fra bl.a. vækstvirksomheden Leon Hansens Maskinfabrik i Køge
Læs mere >
Connect Køge Invest giver iværksættere ny ramme for investeringer
Nu lanceres ny platform for investorer med lokale erhvervsfolk i spidsen.
Læs mere >
En historisk dag på Køge Havn
Fredag blev de sidste 1200 meter af den ambitiøse havneudvidelse færdiggjort som afslutningen på et mere end 15-årigt projekt
Læs mere >
Ny grøn bydel i to plan på Collstrupgrunden i Køge
Et nyt grønt bykvarter med masser af liv i to plan er på vej midt i Køge.
Læs mere >
Smartphone video-kursus for begyndere
Vi lærer dig at lave professionelle videoer
Læs mere >
Køge Idrætspark er med Hal 3 og ny foreningsbygning klar til indvielse
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Alle partier i Køge Byråd skrev under på budgetaftalen for 2022
Onsdag aften indgik alle byrådets partier forlig og skrev under på årets budgetaftale
Læs mere >
Klimasikring, bilfrit torv og idrætspark: Her er de vigtigste punkter i budgetaftalen
Onsdag aften indgik alle partier i Køge Byråd et bredt forlig og skrev under på budgetaftalen for årene 2022-25
Læs mere >
Kom og oplev Vækstfabrikkens nye lokaler i Køge centrum
Vækstfabrikken Køge er flyttet ind til centrum i store, lyse og inspirerende lokaler på Nørregade
Læs mere >
DFDS flytter Klaipeda-godsrute til Køge Havn
Køge Havn har indgået aftale med DFDS om flytning af Fredericia/København-Klaipeda ruten til Køge
Læs mere >
nyhedsbrev
uge 51      12. - 18. december 2022
tirsdag 13. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 52      19. - 25. december 2022
tirsdag 20. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
kn logo e frise arkiv II

Køgenu.dk/e

erhvervspartnere:

koegenu erhverv beierholm revision
kne partneradvokater farve
Jobcenter hvid bagg eps
koegenu erhverv connect koege(2)
koegenu erhverv koege kyst
koegenu erhverv dagbladet koege
ErhvervsAvisen logo
koegenu aogj dk andersson og jantzen reklamebureau(2)
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK

Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01

LEDELSE

Martin Foss
T: 56 65 82 00

WEBMASTER

Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01

BOGHOLDERI

Sjællandske Medier

OM KØGENU.DK