temaer
NYTILFLYTTET VIRKSOMHED giver Køge Kommune thumbs up 

PRESSEMEDDELELSE fra Køge Erhvervsservice 22.09.2015

 

Køge Kommune ligger i den bedste fjerdedel af landets mest erhvervsvenlige kommuner. Netop erhvervsvenligheden og kommunens geografiske placering var grunden til, at MovAir ville til Køge. De kontaktede derfor erhvervsservicechefen - Køge Kommunes ”ene indgang” for virksomheder  – og fik med egne ord en imponerende velkomst.


Allan E. Jørgensen og Steen Halskov gik en årrække med tanken om at starte egen ingeniør- og handelsfirma op. For tre år siden såMovAir dagens lys, da de rette partnere og lokaler i Næstved dukkede op. Siden er de flyttet til Køge, hvorfra de nu rådgiver og sælgerprodukter til HVAC-branchen (heating, ventilating and air conditioning, red.) i Danmark og det øvrige Skandinavien.

 

”Mens vi gik med tankerne om at starte op, kiggede vi på lokaler i Køge og Næstved, og da de rigtige lokaler til den rette pris dukkede op i Næstved, ja så faldt valget på Næstved. Men med de mange ting som foregår i Køge, og med det fokus der er på erhvervslivet – også fra bankernes side – ønskede vi, at rykke til Køge Kommune. For et halvt år siden flyttede vi så til Køge, og vi er imponeret over den hjælp og modtagelse, vi har fået fra Køge Kommune og ”Én indgang”, fortæller Allan E. Jørgensen.


”Én indgang” skaber tryghed

Allan E. Jørgensen og Steen Halskovs netværk kendte til deres ønske om at flytte deres virksomhed til Køge, og de blev derigennem gjort opmærksom på ”Én indgang”. En service kommunen tilbyder, hvor erhvervsservicechefen som kontaktperson gør det nemt for virksomheder at komme igennem til kommunen. Erhvervsservicechefen bygger så at sige bro mellem virksomheden og kommunens sagsbehandlere, så mødet med kommunen som myndighed bliver en god serviceoplevelse.


”Vi tog kontakt til ”Én indgang” for at finde ud af, hvad der var af ledige lokaler i Køge. I stedet for at vi skulle fare rundt til 10 potentielt egnede ejendomme, udpegede Erhvervsservicechefen Rasmus Holst-Sørensen et par velegnede steder og tog rundt sammen med os. Det kalder vi rigtig god service, som gjorde, at vi i den grad følte os velkomne og i trygge hænder,” siger Allan E. Jørgensen.

 

Kommune med mange muligheder

Med flytningen til Køge kommune fik MovAir adgang til nye muligheder. De har nu nemmere ved at invitere kunder, som kommer fra hele landet og resten af Skandinavien, da Køge ligger centralt, udover at deres lokaler ligger tæt på motorvejsrampen. De er kommet med i netværket ”BYGMED”. En indsats som kommunen har sat i gang for at sikre, at virksomheder i Køge kommune får del i lokalområdets mange bygge- og anlægsopgaver.

 

”Vi er flyttet til Køge, fordi det er en erhvervsvenlig kommune, som samtidig er i rivende udvikling med dens mange bygge- og anlægsprojekter. Ikke at vi skal leve af lokale opgaver, men det er da klart, at vi vil byde ind, hvor vi kan. Så da vi via Rasmus Holst-Sørensen blev gjort opmærksom på ”BYGMED”, undersøgte vi det nærmere og er nu med i netværket. Vi ved godt, at der ingen garantier er for, at vi får opgaver, men bare det, at der er en projektleder på, som gør benarbejdet for én, og at ”BYMED” i det hele taget eksisterer, er et genialt træk og flot service fra kommunens side”, fortæller Steen Halskov.

 

Med de mange bygge- og anlægsprojekter som nyt supersygehus, ny international jernbanestation, ny havn, stort moderne uddannelsescampus og flere store byudviklings­projekter har Køge-området fantastiske rammer for vækst og udvikling. MovAir står klar til at tage del i de opgaver, det betyder dog ikke, at de ikke allerede er i fuld gang andre steder. I øjeblikket arbejder de på en størrekampagne om lufttæpper og EC ventilatorer, hvor temaet er energi og tilbagebetalingstider.

 

Fakta

Information om MovAir: MovAir®- et ingeniør- og handelsfirma, der sælger kvalitetsprodukter til HVAC-branchen - heating, ventilating and air conditioning - i Danmark og det øvrige Skandinavien både til land, Marine og Offshore. Tilsammen har

de mere end 50 års brancheerfaring, primært med dimensionering og salg af løsninger indenfor marine og offshore, lyddæmpere og kanalsystemer, ventilatorer, lufttæpper og aggregater. Det er MovAirs vision og målsætning at fastholde og udbygge positionen som en af Danmarks førende, professionelle og anerkendte leverandør af HVAC

ventilationskomponenter. Det sikres bl.a. ved altid at have de rigtige leverandører og ventilationskomponenter, der både teknisk og kvalitetsmæssigt lever op til kundernes krav og samtidig er på forkant med den teknologiske udvikling samt omgivelsernes krav.

 

Information om Én Indgang

Køge Kommune har et tilbud om ”’En indgang” for virksomheder. Erhvervsservicechefen står klar til at hjælpe lokale eller tilflyttende virksomheder med de spørgsmål, ønsker eller behov de måtte have. Fra direkte og håndholdt vej til kommunens sagsbehandlere, eller bud på gode lokaliseringsmuligheder i Køge kommune. Med ”Én indgang” bygger Erhvervsservicechefen bro mellem virksomheden og kommunen, så mødet med

kommunen bliver en god serviceoplevelse.

frise forsideligenu 5425
Det lokale rederi Erria overtager vietnamesisk selskab
Køgerederiet Erria har nu overtaget det vietnamesiske selskab Mermaid Maritime Vietnam.
Læs mere >
EU-penge giver mindre virksomheder i Køge-området et digitalt løft
Virksomheder på Sjælland har knækket koden. Digitalisering er blevet en gamechanger for os, lyder det fra bl.a. vækstvirksomheden Leon Hansens Maskinfabrik i Køge
Læs mere >
Connect Køge Invest giver iværksættere ny ramme for investeringer
Nu lanceres ny platform for investorer med lokale erhvervsfolk i spidsen.
Læs mere >
En historisk dag på Køge Havn
Fredag blev de sidste 1200 meter af den ambitiøse havneudvidelse færdiggjort som afslutningen på et mere end 15-årigt projekt
Læs mere >
Ny grøn bydel i to plan på Collstrupgrunden i Køge
Et nyt grønt bykvarter med masser af liv i to plan er på vej midt i Køge.
Læs mere >
Smartphone video-kursus for begyndere
Vi lærer dig at lave professionelle videoer
Læs mere >
Køge Idrætspark er med Hal 3 og ny foreningsbygning klar til indvielse
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Alle partier i Køge Byråd skrev under på budgetaftalen for 2022
Onsdag aften indgik alle byrådets partier forlig og skrev under på årets budgetaftale
Læs mere >
Klimasikring, bilfrit torv og idrætspark: Her er de vigtigste punkter i budgetaftalen
Onsdag aften indgik alle partier i Køge Byråd et bredt forlig og skrev under på budgetaftalen for årene 2022-25
Læs mere >
Kom og oplev Vækstfabrikkens nye lokaler i Køge centrum
Vækstfabrikken Køge er flyttet ind til centrum i store, lyse og inspirerende lokaler på Nørregade
Læs mere >
DFDS flytter Klaipeda-godsrute til Køge Havn
Køge Havn har indgået aftale med DFDS om flytning af Fredericia/København-Klaipeda ruten til Køge
Læs mere >
nyhedsbrev
uge 49      28. november - 4. december 2022
tirsdag 29. november kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 50      5. - 11. december 2022
tirsdag 6. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 51      12. - 18. december 2022
tirsdag 13. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 52      19. - 25. december 2022
tirsdag 20. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
kn logo e frise arkiv II

Køgenu.dk/e

erhvervspartnere:

koegenu erhverv beierholm revision
kne partneradvokater farve
Jobcenter hvid bagg eps
koegenu erhverv connect koege(2)
koegenu erhverv koege kyst
koegenu erhverv dagbladet koege
ErhvervsAvisen logo
koegenu aogj dk andersson og jantzen reklamebureau(2)
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK

Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01

LEDELSE

Martin Foss
T: 56 65 82 00

WEBMASTER

Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01

BOGHOLDERI

Sjællandske Medier

OM KØGENU.DK