temaer
Foto: Henrik Førby Jensen / sn.dk
NY VAREHUSCHEF varsler nye tider i Kvickly Køge

I efteråret tiltrådte den 53-årige Flemming Ramø stillingen som varehuschef for Kvickly i Køge og den tidligere officer og varehuschef i Føtex er godt i gang med at sætte sit præg på forretningen i Vestergade.

 

- Jeg kan få ting til at ske. Jeg kan eksekvere. Det var også dét, jeg var kendt for hos Dansk Supermarked, fastslår han med et lodret håndkantslag gennem luften.

 

Den mest revolutionerende nyhed er, at kunderne hos Kvickly fra fredag den 14. februar kan bestille deres varer online til afhentning i butikken eller levering på adressen. Oplæringen af personalet har været i gang et stykke tid.

 

- Hvis man bestiller varerne inden klokken 11, pakker vi dem, så de er klar til afhentning i butikken. Det kalder vi »bestil og afhent«. Bestiller man inden klokken 24, leverer vi varerne på adressen. De indsatte i Køge Arrest er allerede kunder hos os på den måde. De får simpelthen en liste at vælge ud fra, forklarer varehuschefen.

 

Ny ledelse
Han er uddannet i hæren, men besluttede at skifte spor til en civil karriere i stedet for at tage hul på kaptajnsuddannelse. Derefter fulgte en årrække hos Dansk Supermarked og en chefstilling hos Sportmaster. En solid erfaring - og han er ikke i tvivl om opgaven i Køge.

 

- Jeg har skiftet en stor del af ledelsesgruppen ud. Butikken her i Vestergade har ikke leveret på det niveau, man har forventninger om. Det er jeg kommet for at lave om på og jeg har brug for medarbejdere, der er motiverede for at trække i den rigtige retning.

 

Hvis man ikke er glad for sit arbejde hos Kvickly, skal man finde sig et andet job. Jeg vil have flere medarbejdere på gulvet og de skal være glade for at hjælpe kunderne - vi er simpelthen ikke serviceminded nok! fastslår Flemming Ramø.

 

Han tilføjer, at ingen er blevet fyret - der er udelukkende tale om omplaceringer af de udskiftede medarbejdere.

 

En stor oprydning
Helt konkret har den nye varehuschef taget fat på en fysisk oprydning i butikken for at skabe et klarere overblik og en bedre indkøbsoplevelse. Der bliver mere plads til kunderne og deres indkøbsvogne og færre såkaldte »prutter« - små varegrupper, der typisk placeres på hyldehjørner i butikkerne.

 

Desuden er der flyttet rundt i kasseområdet hvor kasse 1 og kiosken er slået sammen for at frigøre medarbejdere til at være til rådighed for på gulvet.

 

er er indført faste morgenrutiner, så huller på hylderne fyldes op, varerne står pænt og datovarer fjernes. Overskydende varer afleveres hver aften klokken 20.45 til organisationen »Stop Madspild«. Flemming Ramø har også blik for bæredygtighed.

  

- Vi gør det ikke kun juleaften og nytårsaften - vi skal være bæredygtige og kunderne er mine gæster. De skal føle sig velkomne. Vi er startet på en oprydning i den helt store stil - der skal være mere struktur i tingene.

 

Vi er ikke i mål endnu, men vi er i gang med den proces. Det gælder også på lageret. Vi tog simpelthen ikke nye produkter ind, før vi havde ryddet op, lyder det med overbevisning.

 

Nemt, lækkert og økologisk.
Også i vareudbuddet varsler Flemming Ramø masser af fornyelse. I sidste uge indtog BrødCOOPerativet butikken med et koncept, der giver helt friske og nye brød til kunderne hver dag.

 

- Det er svært at beskrive, men BrødCOOPerativet leverer vanvittigt lækre brød, der er anderledes end andre brød, mener Flemming Ramø. Det bages i en kombineret Micro, Fugt og varmluft ovn på under et minut. Pt mest fastfood, men vi arbejder også på sunde alternativer, siger han og fortsætter ivrigt:

 

- Frugt og grønt bliver vigtigere og vigtigere i vores madkultur, derfor har vi indført at vi altid har den økologiske udgave og helst i Änglemark samt »smag forskellen« på hylderne. Vores indgangsparti er altid fyldt med grønt og masser af friske blomster. Det skal være lækkert at besøge os, fastslår han.

 

En opgradering af butikkens delikatesse og slagterafdeling er også en høj prioritet. Flemming Ramø har store forventninger til salg af »convenience« retter. Lækre retter, som ikke kræver anden forberedelse end 20 minutter i ovnen hjemme i privaten.

 

- Convenience eksploderer i de her år. Det bliver større og større og lækrere og lækrere. Vi ved jo godt, at for meget pizza ikke er godt for os, men folk vil gerne have hurtig og lækker mad. Jeg har hentet en dygtig slagtermester til butikken og vi har jo Slagter Olsen, der er kendt i hele byen, fortæller han.

 

- Jeg leder i øjeblikket efter de rigtige til vores delikatesse - her ligger der også en stor rejse for os. Vi kommer til at udvide sortimentet kraftigt.

 

Ambitionerne er også tårnhøje når det gælder udbuddet af vin. Flemming Ramø er godt klar over, at konkurrencen er særdeles skarp i Køge på det område, men han er klar til »kamp«.

 

- Vi har et kæmpe bagland og kan tilbyde kvalitetsvin til de bedste priser. Kvickly vil være det foretrukne mad- og vinhus i Køge.

 

frise forsideligenu 5425
TRE VIRKSOMHEDER BAG LOKAL JULEKURV der støtter Mødrehjælpen i Køge
Trods coronakrise og fortsatte nedlukninger skal der også i år være plads til at være ekstra gode ved hinanden i den søde juletid.
Læs mere >
BYD IND PÅ DE KOMMUNALE OPGAVER – virtuelt møde for håndværksvirksomheder i Køge kommune
Håndværksvirksomheder i Køge kommune inviteres til informationsmøde om kommunale opgaver 2021
Læs mere >
BASAL EKSPORT: Kom godt fra start – med Zealand International
Har du ambitioner om eksport til markeder som Tyskland, Sverige, Storbritannien eller Norge?
Læs mere >
DET BETYDER HJÆLPEPAKKEN for din virksomhed
Et flertal i Folketinget indgik i sidste uge en aftale om at forlænge og udvide hjælpepakkerne til erhvervslivet
Læs mere >
NU KAN FEMERN-TUNNELPROJEKTET også gå igang i Tyskland
Den 22. september 2020 begynder de mundtlige retsmøder vedrørende den tyske godkendelse af Femern Bælt-tunnelen i Leipzig.
Læs mere >
SLUT MED AT KALDE SJÆLLAND FOR UDKANT – jubel over Femern-afgørelse
Det har skabt jubel, ikke bare Lolland-Falster, men også langt oppe på Sjælland, at den tyske forvaltningsdomstol mandag middag afviste alle klager over den tyske godkendelse af Femern Bælt-projektet.
Læs mere >
SKAL DIN JULEHANDEL LØFTES SMUKT – så ring til Rekruttering Køge Bugt ...
Vi kan hjælpe dig med at rekruttere de juleassistancer, der kan være med til at optimere din julehandel direkte eller gennem nethandel.
Læs mere >
CASPER MØLLER FRA BILHUSET KØGE A/S hyldes for sin indsats under Covid-19
Casper Møller fra Bilhuset Køge A/S er med til at inspirere i en vanskelig tid for mange.
Læs mere >
CASPER MØLLER FRA BILHUSET KØGE A/S hyldes for sin indsats under Covid-19
Casper Møller fra Bilhuset Køge A/S er med til at inspirere i en vanskelig tid for mange.
Læs mere >
OMSTILLINGSPULJEN for Corona-ramte virksomheder
Tilskud til innovation og omstilling af virksomheder der er særligt hårdt ramt af følgerne af covid-19.
Læs mere >
ØSTBANEN KLAR TIL AFGANG fra Køge mod Roskilde
Samtidig med, at Region Sjælland og de østsjællandske kommuner kæmper for en statslig finansiering af nye skinner på Østbanen, udvides banestrækningen om godt to måneder helt til Roskilde.
Læs mere >
DANMARKS BEDSTE ESCAPEROOM ligger i Køge
Stoltheden og glæden lyser ud af grundlægger Palle Rasmussen, mens han fortæller om den seneste succeshistorie for firmaet Riddle House.
Læs mere >
HOTEL NIELS JUEL vil udvide og fordoble antallet af værelser
Hotel Niels Juel i Køge ønsker at udvide og dermed fordoble antallet af hotelværelser, så det øges fra 51 til 100.
Læs mere >
nyhedsbrev
uge 49      30. november - 6. december 2020
uge 50      7. - 13. december 2020
uge 51      14. - 20. december 2020
tirsdag 15. december kl. 16:00
JURIDISK RÅDGIVNING for iværksættere >
uge 2      4. - 10. januar 2021
uge 4      18. - 24. januar 2021
kn logo e frise arkiv II

Køgenu.dk/e

erhvervspartnere:

koegenu erhverv glb revision
kne partneradvokater farve
Jobcenter hvid bagg eps
koegenu erhverv hotel niels juel(1)
ErhvervsAvisen logo

Køgenu.dk

kalenderpartnere:

koegenu koege svoemmeland logo front
Find os på Facebook
kn partner logo koegekyst
koegenu erhverv dagbladet koege avisrulle
kne partneradvokater farve
koegenu aogj dk andersson og jantzen reklamebureau
EVENTS
ADVOKATVAGTEN er åben for alle Besøg os på Køge Rådhus og få et godt råd
UDSTILLINGER
GÅ PÅ TRAKTORMUSEUM og se på rigtig mekanik Besøg vores museum og se de mange modeller fra traktorens start
MUSIK
SPILLEMANDSBAL med Mads Hansens Kapel Ungt og virilt balorkester dybt forankret i den danske instrumentaltradition
EVENTS:
LINDA P.'S sabotagehunger
MUSIK:
INTIMKONCERT MED NÖHR hos Lysglimt i Gule Hal
EVENTS:
HUMØRBOMBEN LINDY besøger Køge
EVENTS:
OPDAG ELSE i Dragen Børneteater på Teaterbygningen
MUSIK:
PETER SOMMER & TIGGERNE i Musikforeningen Bygningen
MUSIK:
CABAL + CLIENTS + MØL på Tapperiet
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK

Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01

LEDELSE

Jan Gløët
T: 21 29 70 88

WEBMASTER

Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01

BOGHOLDERI

Sjællandske Medier

OM KØGENU.DK