NY FISKEHANDLER i Nørregade i Køge

Der er stor travlhed i Nørregade 8B i disse dage. Et tidligere kontor skal laves til køkken og butikslokalet skal gøres klar til åbning af den nye fiskehandel onsdag. Men Michael Larsen er vant til ikke at komme sovende til sin løn – hver dag står han og hans kæreste Michelle Sommer op klokken 03 for at tage fat på dagens arbejde med at levere fisk til supermarkeder på Sjælland.

– I sidste uge havde vi 100 arbejdstimer. Det er vigtigt, at vi har friske varer hver dag. Og sådan bliver det også, når vi åbner her i Køge, konstaterer fiskehandleren.

Han har i en årrække stået i lære hos sine svigerforældre i Vordingborg. Familien har været fiskehandlere i generationer og sidste år tog Michel Larsen springet og etablerede sig som selvstændig med egen fiskebil. Den 1. oktober valgte Michelle Sommer at lukke sin frisørsalon efter 16 år for at tage del i familiens erhverv gennem mange årtier. I første omgang kører hun ud med fiskebilen, mens Michael Larsen passer butikken i Køge. Når hun har lært håndværket lidt bedre, kommer hun også bag disken i Nørregade.

– Vi havde talt om, at vi om nogle år måske ville åbne vores egen fiskeforretning, men nu kom tilbuddet og så var det bare om at slå til, siger Michael Larsen med et smil.

MS Fisk får åbningsdage onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *