temaer
LE34 flytter til Køge Idrætspark og flere nye lejere er på vej

Af Jørgen Petersen

Landinspektørfirmaet LE34 har som første lejer tegnet kontrakt på godt 600 etagemeter i det nye Køge Idrætspark kontordel.

LE34 er vokset ud af sine nuværende lokaler på Søndre Alle. De seneste år er LE34 i Køge vokset markant og har nu 30 medarbejdere og venter at vokse med yderligere 5-10 medarbejdere de kommende år.

"For os giver det nye byggeri en række fordele," siger adm. direktør Kenneth Norre, LE34. "Først og fremmest får vi et godt og tidssvarende indemiljø med lys og luft og bedre muligheder for at indrette arbejdspladser optimalt. Vi får god plads til parkering og ligger tæt på motorvejen. Det sparer tid, når vi skal ud til kunderne. Dernæst opnår vi en god synlighed lige ud til Ringvejen med flere tusinde mennesker, der kører forbi dagligt."

Kenneth Norre understreger samtidig, at det har indgået i beslutningen, at det er lokale folk, der står bag byggeriet.

"Vi vil gerne bakke op om lokale virksomheder i Køge, og vi har haft en god dialog med Just og hans team, som skaber tillid og troværdighed. De har lagt tingene åbent frem, og vi føler os derfor på sikker grund."

 

Og flere andre lejere er på vej, oplyser Kenneth Hansen, erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv, der er sat på byggeriet, som bliver i fire etager. Der forhandles med en supermarkedskæde om at leje stueplanet på 1550 etagemeter. De tre andre etager med hver 720 etagemeter er disponeret til kontor, hvor LE34 tager næsten en hel etage.

Etagerne er fleksible og kan deles op i større og mindre lejemål. Erfaringen er, at når virksomheder ønsker at flytte, vil de helst flytte hurtigt. Derfor er det en fordel, at byggeriet allerede er i gang.

"Køge er i god udvikling, og det har skabt mangel på moderne, effektive kontorlokaler," siger Kenneth Hansen. "I en gammel by som Køge er mange lokaler underlagt begrænsninger for indretningen. I Køge Idrætspark kan man indrette sig frit og udnytte pladsen."

For en måned siden gik selve byggeriet i gang. Køge Kommune har givet byggetilladelse, og entreprenøren har indledt gravearbejdet. Første etape omfatter tre huse. Allerede i oktober næste år kan lejerne flytte ind i det første hus på 3660 etagemeter.

"Arkitektfirmaet Andreas Ravn har tegnet et muret kvalitetsbyggeri i gode materialer indvendigt og udvendigt, gennemlyst med store vinduer," siger Claus Just, direktør for Køge Idrætspark A/S.

Erhvervsbyggeriet er et separat projekt i helhedsplanen for Køge Idrætspark. De tre huse kommer til at stå som tårne i tre af boldbanens hjørner. I anden etape fyldes ud mellem de tre tårne med to længehuse til kontor. Projektværdien udgør godt 200 millioner kroner.

"Det er to projekter i et. Vi har en uhyre attraktiv beliggenhed, hvor vi kan tiltrække virksomheder fra Køge, men også gerne udefra. Det vil skabe arbejdspladser og understøtte den positive udvikling, der er i Køge," siger Claus Just på vegne af de tre lokale investorer.


"Samtidig bidrager vi til den længe ønskede fornyelse af HB Køges fodboldbaner."

"Det klart, at projektet er komplekst og en stor opgave med mange interessenter. Derfor håber vi på en fortsat lokal opbakning til at gennemføre det. Det er vigtigt for alle parter. Økonomien har tidligere været en stopklods for udviklingen. Med købet af byggeretterne kan vi skabe en samlet løsning, som økonomisk også er realiserbar," siger Claus Just.


De tre bag Køge Idrætspark A/S er Morten Bergstrand, HM Rustfri Design, Michael Buhl, XL CF Petersen & Søn og Claus Just, JUST Gruppen, alle selvstændige erhvervsdrivende i Køge gennem mange år. Direktør Claus Just står blandt andet bag flere erhvervsbyggerier i Skandinavisk Transportcenter Køge.

frise forsideligenu 5425
Det lokale rederi Erria overtager vietnamesisk selskab
Køgerederiet Erria har nu overtaget det vietnamesiske selskab Mermaid Maritime Vietnam.
Læs mere >
EU-penge giver mindre virksomheder i Køge-området et digitalt løft
Virksomheder på Sjælland har knækket koden. Digitalisering er blevet en gamechanger for os, lyder det fra bl.a. vækstvirksomheden Leon Hansens Maskinfabrik i Køge
Læs mere >
Connect Køge Invest giver iværksættere ny ramme for investeringer
Nu lanceres ny platform for investorer med lokale erhvervsfolk i spidsen.
Læs mere >
En historisk dag på Køge Havn
Fredag blev de sidste 1200 meter af den ambitiøse havneudvidelse færdiggjort som afslutningen på et mere end 15-årigt projekt
Læs mere >
Ny grøn bydel i to plan på Collstrupgrunden i Køge
Et nyt grønt bykvarter med masser af liv i to plan er på vej midt i Køge.
Læs mere >
Smartphone video-kursus for begyndere
Vi lærer dig at lave professionelle videoer
Læs mere >
Køge Idrætspark er med Hal 3 og ny foreningsbygning klar til indvielse
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Alle partier i Køge Byråd skrev under på budgetaftalen for 2022
Onsdag aften indgik alle byrådets partier forlig og skrev under på årets budgetaftale
Læs mere >
Klimasikring, bilfrit torv og idrætspark: Her er de vigtigste punkter i budgetaftalen
Onsdag aften indgik alle partier i Køge Byråd et bredt forlig og skrev under på budgetaftalen for årene 2022-25
Læs mere >
Kom og oplev Vækstfabrikkens nye lokaler i Køge centrum
Vækstfabrikken Køge er flyttet ind til centrum i store, lyse og inspirerende lokaler på Nørregade
Læs mere >
DFDS flytter Klaipeda-godsrute til Køge Havn
Køge Havn har indgået aftale med DFDS om flytning af Fredericia/København-Klaipeda ruten til Køge
Læs mere >
nyhedsbrev
uge 51      12. - 18. december 2022
tirsdag 13. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 52      19. - 25. december 2022
tirsdag 20. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
kn logo e frise arkiv II

Køgenu.dk/e

erhvervspartnere:

koegenu erhverv beierholm revision
kne partneradvokater farve
Jobcenter hvid bagg eps
koegenu erhverv connect koege(2)
koegenu erhverv koege kyst
koegenu erhverv dagbladet koege
ErhvervsAvisen logo
koegenu aogj dk andersson og jantzen reklamebureau(2)
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK

Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01

LEDELSE

Martin Foss
T: 56 65 82 00

WEBMASTER

Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01

BOGHOLDERI

Sjællandske Medier

OM KØGENU.DK