temaer
Pressefoto fra Connect Køge.
KØGEVIRKSOMHED VOKSER efter forløbet 'Startup Masterclass'

Det lokale sikkerhedsfirma yourCompany ApS har fokus på at mindske kriminelt relateret svind i de danske virksomheder, og med deltagelse i strategiforløbet Startup Masterclass har den unge virksomhed taget endnu et skridt imod planlagte vækstambitioner.

 

Nu åbner Connect Køge for en ny runde masterclass, der skal få flere unge virksomheder til at udvikle sig i en sikker og profitabel retning.

 

Det er ikke nemt at etablere sig som ny virksomhed. Mange iværksættere må dreje nøglen om uden rigtigt at komme i gang, imens de resterende må kæmpe imod de etablerede virksomheder om at opnå kundernes gunst.

 

Christian Pejtersen, der for tre år siden startede yourCompany, har hele tiden været bevidst om den risiko, der ligger i at starte egen virksomhed, og han har derfor fra starten søgt den sparring, der kan være med til at kvalificere hans forretning fremadrettet.

 

- Min ambition var at vækste og blive et ”rigtigt” firma med ansatte, da jeg ser et stort potentiale, for det jeg kan tilbyde med min virksomhed. Jeg kontaktede Connect Køge, hvor jeg tidligere har deltaget på iværksætterkursus, og spurgte, om ikke der var en ”videregående uddannelse”, og de henviste til Startup Masterclass-forløbet, som de samarbejder med Erhvervshus Sjælland om, fortæller Christian Pejtersen ejer af yourCompany ApS.

 

Giver troen på at turde at vokse

Christian Pejtersen er uddannet i politiet og efterretningstjenesten har efterfølgende arbejdet som sikringsleder i byggebranchen. Der er derfor ingen tvivl om, at han har fagligheden til hjælpe med at forebygge og efterforske svind fra virksomheder.

 

Men som alle andre der starter op med sin første virksomhed, er der en stejl læringskurve, når det drejer sig om at sætte sig ind i virksomhedsdriften. Især når man som Christian har ambitioner om at etablere sig som en markant samarbejdspartner med endnu flere ansatte.

 

Med Startup Masterclass fik Christian Pejtersen, de rette redskaber til at udfri hans ambitioner, og derfor vil han også anbefale mindre virksomheder, som går med drømmen om at vokse, at tilmelde sig Startup Masterclass.

 

- Forløbet har ført til, at jeg har fået mere fart på min virksomhed. Efter Startup Masterclass har jeg fået mere mod på vækst - pt. går jeg med overvejelser om at åbne endnu en virksomhed – og så har jeg ansat to fuldtids- og tre deltidsmedarbejdere. Så der er ingen tvivl om, at det ikke kun har givet mig en faglig ballast, forløbet har også givet mig troen på at turde vokse og tænke større.   

 

Som en direkte effekt af mit masterclass forløb, har jeg stiftet et Advisory Board, der hjælper min virksomhed. Jeg vil derfor klart anbefale Startup Masterclass til virksomhedsejere, som ønsker, at deres virksomhed skal vokse, fortæller Christian Pejtersen.

 
Startup Masterclass er et gratis forløb, som henvender sig til virksomhedsejere, der driver en virksomhed med et CVR-nummer under tre år. Over seks dage giver fem håndplukkede rådgivere, der er blandt de dygtigste indenfor deres felt, håndgribelige og praktiske værktøjer, der er målrettet de deltagende virksomheders udfordringer.

 

Connect Køge er netop ved at rekruttere deltagere til endnu et forløb og vil i starten af december afholde screeninger med interesserede virksomhedsejere. Hvis man vil høre mere om Startup Masterclass, kan man kontakte erhvervskonsulent Jes Pettersson på telefon 20 52 94 04 og på e-mail her >

 

...

 

Om yourCompany

YourCompany’s kernekompetence er at begrænse svind i mindre og mellemstore virksomheder. Deres tilbud er at gøre sikkerhed til en investering i stedet for en omkostning.

 

YourCompany er grundlagt i 2016 og har hovedkvarter ved Køge, men dækker hele landet med fastansatte rådgivere og et netværk af kompetente freelance-medarbejdere.

 

Læs mere om YourCompany her >

 

Om Connect Køge

Erhvervsfonden Connect Køge blev etableret i 2018. Connect Køge arbejder fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeindsatsen – ved at skabe netværk, viden og være en aktiv medspiller i virksomhedernes hverdag og udvikling. Connect Køge bidrager også til at vise aktører fra ind- og udland de mange muligheder, der findes i Køge området.

 

frise forsideligenu 5425
Det lokale rederi Erria overtager vietnamesisk selskab
Køgerederiet Erria har nu overtaget det vietnamesiske selskab Mermaid Maritime Vietnam.
Læs mere >
EU-penge giver mindre virksomheder i Køge-området et digitalt løft
Virksomheder på Sjælland har knækket koden. Digitalisering er blevet en gamechanger for os, lyder det fra bl.a. vækstvirksomheden Leon Hansens Maskinfabrik i Køge
Læs mere >
Connect Køge Invest giver iværksættere ny ramme for investeringer
Nu lanceres ny platform for investorer med lokale erhvervsfolk i spidsen.
Læs mere >
En historisk dag på Køge Havn
Fredag blev de sidste 1200 meter af den ambitiøse havneudvidelse færdiggjort som afslutningen på et mere end 15-årigt projekt
Læs mere >
Ny grøn bydel i to plan på Collstrupgrunden i Køge
Et nyt grønt bykvarter med masser af liv i to plan er på vej midt i Køge.
Læs mere >
Smartphone video-kursus for begyndere
Vi lærer dig at lave professionelle videoer
Læs mere >
Køge Idrætspark er med Hal 3 og ny foreningsbygning klar til indvielse
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Alle partier i Køge Byråd skrev under på budgetaftalen for 2022
Onsdag aften indgik alle byrådets partier forlig og skrev under på årets budgetaftale
Læs mere >
Klimasikring, bilfrit torv og idrætspark: Her er de vigtigste punkter i budgetaftalen
Onsdag aften indgik alle partier i Køge Byråd et bredt forlig og skrev under på budgetaftalen for årene 2022-25
Læs mere >
Kom og oplev Vækstfabrikkens nye lokaler i Køge centrum
Vækstfabrikken Køge er flyttet ind til centrum i store, lyse og inspirerende lokaler på Nørregade
Læs mere >
DFDS flytter Klaipeda-godsrute til Køge Havn
Køge Havn har indgået aftale med DFDS om flytning af Fredericia/København-Klaipeda ruten til Køge
Læs mere >
nyhedsbrev
uge 51      12. - 18. december 2022
tirsdag 13. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 52      19. - 25. december 2022
tirsdag 20. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
kn logo e frise arkiv II

Køgenu.dk/e

erhvervspartnere:

koegenu erhverv beierholm revision
kne partneradvokater farve
Jobcenter hvid bagg eps
koegenu erhverv connect koege(2)
koegenu erhverv koege kyst
koegenu erhverv dagbladet koege
ErhvervsAvisen logo
koegenu aogj dk andersson og jantzen reklamebureau(2)
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK

Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01

LEDELSE

Martin Foss
T: 56 65 82 00

WEBMASTER

Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01

BOGHOLDERI

Sjællandske Medier

OM KØGENU.DK