temaer
IVÆRKSÆTTERKURSUS SKABTE KLARHED for virksomheden 4600 NORD

Connect Køge klæder iværksættere på til livet som selvstændig med deres iværksætterkursus. Designerparret Heidi og Jimmy Kessler deltog på kurset i 2016. De havde en forretningsplan, men var i tvivl om, hvordan de kom godt fra start og tilmeldte sig derfor kurset. To år efter har de nu godt gang i sejlene med deres design­virksomhed 4600 NORD.

 

Heidi og Jimmy Kessler brugte et års tid på at tænke deres forretningsgrundlag igennem, udvikle et firmanavn og få deres logo på plads. De havde de nødvendige kompetencer og erfaringer med markedsføring, salg og forretningsstrategi, men ønskede et større overblik over opstartsfasen, og hvilken virksomhedsform de skulle vælge. De tilmeldte sig derfor iværksætterkurset, der dengang blev drevet af Køge Erhvervsservice, og som nu tilbydes af Connect Køge med næste opstart den 26. februar.

For Heidi og Jimmy Kessler var målet med kurset at få afklaring på nogle store beslutninger, som de stod over for og for at få et fælles grundlag at tale om virksomheden ud fra. Alt sammen for at få skabt en levedygtig forretning med vækstpotentiale – og det lykkes. I dag står de med virksomheden 4600 NORD, som er et dansk design brand, der tilbyder eksklusive designprodukter af høj håndværksmæssig kvalitet.

 

Et godt miks mellem eksperter og netværk

Under iværksætterkurset deltager kursisterne i gruppearbejde, øvelser og workshops, hvor fokus på udfordringerne i egen virksomhed bliver sat i centrum. På kurset spiller undervisningen dog også en central rolle, og her fik designerparret og de andre deltagere undervisning af eksperter indenfor jura, revision, markedsføring, finansiering og økonomi. Kombinationen af undervisning og gruppearbejde har en stor effekt i forhold til, om virksomheden kommer godt fra start.

 

- Vi fik god sparring med de eksperter, som underviste, og det gjorde, at vi blev skarp på nogle vigtige områder som for eksempel skatteregler og virksomhedsform. Vi kunne derfor træffe det rigtige valg i forhold til, hvilken virksomhedstype vi skulle stifte. Og som kurset skred frem, fik vi et godt overblik over, hvad vi særligt skulle være opmærksomme på – også på punkter som er nødvendige at tage aktiv stilling til fra start for at undgå udfordringer på længere sigt. Udover sparring med eksperterne fik vi mulighed for at dele vores bekymringer og entusiasme med ligesindede iværksættere, fortæller Heidi Kessler medejer af 4600 NORD.

 

Kurset sætter netop fokus på samværet og netværk deltagerne imellem. Det, at få udvidet sit netværk, er et kæmpe plus, og samtidigt styrker det den enkelte deltager at møde andre lokale selvstændige. Ligeledes skaber det en god energi og potentiale for samarbejde og sparring i løbet af kursusgangene og efter kursets afslutning.

 

Bag om kurset

Iværksætterkurset er et samarbejde mellem Connect Køge og Ringsted Kommune og er for borgere som bor eller har en virksomhed i Køge og Ringsted kommuner.

 

Er der borgere i Køge og Ringsted kommuner, som er interesseret i at komme på iværksætterkurset, starter næste omgang af iværksætterkurset den 26. februar 2018.

 

For mere information om kurset se hjemmesiden www.koegeerhvervsservice.dk under Kalenderoversigt. Her vil der også være information om programmet, tilmelding og frister. Eller kontakt Jes Pettersson på T: 20 52 94 04 eller e-mail >

 

4600 NORD

Er et dansk design brand, som tilbyder eksklusive designprodukter af høj håndværksmæssig kvalitet. Produkterne er formgivet og produceret i Danmark.

 

Bag 4600 NORD står designduoen Heidi og Jimmy Kessler. Med Jimmys uddannelse som møbeldesigner fra Danmarks Designskole og Heidis baggrund som marketingchef, har de skabt et brand, som samtidig har referencer til firmaets location i det nordlige Køge. Her har de deres Design Studio og deres kreative værksted, hvor formgivning og udviklingen af nye produkter finder sted. For mere information besøg hjemmesiden www.4600nord.dk.

 

Connect Køge:

Connect Køge er en erhvervsfond, der arbejder fokuseret på at styrke erhvervsudviklingen og turismen i Køgeområdet og vise nye aktører fra ind- og udland de mange muligheder, der findes i Køge kommune. Iværksætterkurset tilbydes i samarbejde med Ringsted Kommune og er for borgere, som bor eller har en virksomhed i Køge og Ringsted Kommuner.

 

Kontakt:

Connect Køge på T: 72 73 64 74.

 

 

Kursus start

 

Tid:

Mandag den 26. februar og løber over de 7 efterfølgende mandage fra kl.18:00 til 21:30, men med ferie i uge 14.

 

Sted:

Connect Køge, Galoche Allé 15, 1. Sal, 4600 Køge.

 

Pris:

800,- kr. der inkluderer forplejning og materialer.

 

 

 

 

frise forsideligenu 5425
NY IT-BUTIK med teknikere
Ny IT-butik i Rådhusstrædet i Køge centrum tilbyder rådgivning og reparation af IT-udstyr
Læs mere >
FAKTA OG IRMA åbner 14. juni 2018 på Stationspladsen
Sæt allerede nu kryds i kalenderen ud for torsdag 14. juni. En dag, der bare skriger på, at man skal rykke ud med indkøbsposerne under armen og handle igennem
Læs mere >
HANSTHOLM KØKKEN åbner i Køge
I august åbner Hanstholm Køkken en ny konceptbutik på Brogade i hjertet af Køge. Hermed breder de nye ejere, Søren Overgaard og Carsten B. Andersen, de stolte håndværkstraditioner
Læs mere >
KOM INDENFOR i Danmarks vildeste diner
Nu er der langt om længe nyt om hvornår Irma Køge flytter til Strædet ved Køge Station
Læs mere >
BANEDANMARK ELEKTRIFICERER mellem Køge Nord og Næstved
Den 11. maj begynder Banedanmark at lægge mastefundamenter ud mellem Køge Nord og Næstved
Læs mere >
JUBILÆUMSBRAG i systuen
»skal der være fest - så lad der være fest«. Der vil være hidtil usete priser på udvalgte produkter og nogle rigtig flotte gaver ...
Læs mere >
STOR JOBMESSE på Teaterbygningen i Køge
Mød over 40 forskellige virksomheder og uddannelsesinstitutioner
Læs mere >
POSTNORD TÆNKER stort i Køge
Den nye 25.000 kvm store gods- og pakketerminal har kørt et par dage inden den officielle indvielse
Læs mere >
IRMA KØGE GØR KLAR til et brag af en genåbningsfest
Nu er der langt om længe nyt om hvornår Irma Køge flytter til Strædet ved Køge Station
Læs mere >
nyhedsbrev
kn logo e frise arkiv II

Køgenu.dk/e

erhvervspartnere:

kne erhvervsservice logo
GLBrevi logo 2130x27
kne partneradvokater farve
Jobcenter hvid bagg eps
kn partner logo hotelnielsjuel
ErhvervsAvisen logo
RKK Skilt kun logo småt

Køgenu.dk

kalenderpartnere:

kn partner logo svoemmeland II
Find os på Facebook
kn partner logo koegekyst
DAGBLADET Avisrulle 2014
Danbolig 2016

Køgenu.dk

minipartnere:

ETK minipartner på Køgenu.dk
Events
STRANDLØB: Strandløb med Kulturfuglen på Ølsemagle Revle Voksne og børn træner til Kulturfuglens strandløb
Udstillinger
FORMAT ARTSPACE i Køge Kunstforening Galleriet ´Art Space’ fra Nansensgade i København holder sommerferie i Køge
Musik
CAROLINE HENDERSON: Julekoncert i Køge Kirke Glæd dig allerede til julen nu
Events:
BLIV INSPIRERET til CAMPUS+
Musik:
SCANDINAVIAN PINK FLOYD PROJECT 'Wish You Were Here'
Events:
SILDENS DAG 2018 i Køge
Events:
HISTORISK VANDRING i Køge Ådal
Musik:
CAJUN KAFFEBAR på Bygningen
Musik:
MICHAEL LEARNS TO ROCK: 30 års popmusik og nyt album

Køgenu.dk sponsorer:

kn logo 3f koege bund sponsor(1)
kn logo aogj bund sponsor(2)
kn logo dagbladet bund sponsor
kn logo braunstein bund sponsor
kn logo hvid bund sponsor(2)
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK
Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01
LEDELSE
Jan Gløët
T: 21 29 70 88
WEBMASTER
Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01
BOGHOLDERI
Sjællandske Medier
OM KØGENU.DK