temaer
EFTERÅRSKURSER på Køge Handelsskole

De små grå i gear

Når du er træt af daselivet i liggestolen, står vi klar med nyt efterårsudbud på Kursuscentret på Køge Handelsskole. Her kan du boltre dine små grå i ny viden og teorier, som kan give dig et kompetenceløft.

 

"Lige nu er vi alle klar til sommerferie, udeliv og afslappet ferielæsning, men når sensommeren melder sig og sæsonens kvote af D-vitaminer er sunket ind, så står vi klar til at tilbyde faglige input i form af mange forskellige kurser på fx AMU-niveau," siger Charlotte Due, som er projektleder på Kursuscentret Køge Handelsskole.

 

"Vi har fx et tre dages AMU-kursus i kommunikation og konflikthåndtering, hvor du kan lære om kommunikationens betydning for at forebygge, håndtere og forstå forskellige typer af konflikter. På kurset vil du lære, hvordan du håndterer vanskelige situationer eller personer på en konstruktiv måde og lære hvordan konflikter kan vendes til dynamik og udvikling. Det er et kursus med en praktisk tilgang," siger Charlotte Due.

 

"På AMU-niveau tilbyder vi desuden den populære "Grunduddannelse i ledelse", som er et modulopbygget forløb med 16 undervisningsdage fordelt på seks måneder. Indholdet er bl.a. ledelsesværktøjer, samarbejde, kommunikation, mødedeltagelse m.m., og der plads til masser af træning. Vi udbyder derudover to lignende modulopbyggede forløb i efteråret – det ene er "Coaching som arbejdsredskab" og det andet er "Regnskab 1-4" om grundlæggende regnskab. I vores IT-center, der har åbent mandag-onsdag hver uge giver vi dine it-kompetencer et løft. Studiesekretær Katja Lorentzen kan kontaktes for mere info og tilmelding på 5667 0488 eller mail kml@khs.dk– eller man kan se nærmere på www.khs.dk " siger Charlotte Due.

 

Fokus på dig
"Desuden fortsætter vi uddannelsesforløbet "Faglært kontoruddannet på 12 uger" for ufaglærte med en god portion erfaring indenfor administration kan blive faglært kontoruddannet på blot 12 uger. Vi vurderer og afdækker dine kompetencer, inden en GVU-uddannelsesplan baner vejen videre i uddannelse og job. Her er opstart 9. september. Man kan kontakte voksenvejleder Karen Skipper på kms@khs.dk for mere info," siger Charlotte Due.

 

"På Center for karrierevejledning tilbyder vi løbende 14-dages afklaringsforløb. Her vil vi sammen med dig se på dit samlede CV – meritter fra kurser, jobs, tillidserhverv med mere – og endevende dine muligheder for at komme videre i uddannelse og ud i job. Også her kan du kontakte voksenvejleder Karen Skipper på kms@khs.dk," siger Charlotte Due.

 

Akademiuddannelse på Erhvervsakademi Sjælland
"På Erhvervsakademi Sjælland, Center for efter- og videreuddannelse, findes et væld af akademifag – både dag- og aftenhold. Dagholdene begynder fra slutningen af august, og her kan du vælge mellem fagmoduler indenfor ledelse, kommunikation, coaching, konflikthåndtering, økonomi, projektstyring, arbejdsmiljø med mere. Fagmodulerne er tilrettelagt med otte til ti undervisningsdage og afvikles over seks uger. På aftenhold er der opstart uge 35. De forløber alle over 15 uger. Ønsker du yderligere info eller at tilmelde dig, så tag kontakt til studiesekretær Mette Grasberger på 5667 0742 eller mg@easj.dk", siger Charlotte Due.

 

"Efteråret byder med andre ord på mange uddannelsesmuligheder, når liggestolen er klappet sammen – og endnu flere end dem, jeg har beskrevet. Vi sidder altid klar med uddannelsesvejledning til både ledige, beskæftigede og virksomheder. Men lige nu ønsker vi blot alle en god sommer!," siger Charlotte Due på vegne af undervisere og studiesekretærer på Kursuscentret på Køge Handelsskole.

 

Tilmelding:
på T: 56 67 04 88 eller på mail – eller man kan se nærmere på vores hjemmeside > 

 

frise forsideligenu 5425
Det lokale rederi Erria overtager vietnamesisk selskab
Køgerederiet Erria har nu overtaget det vietnamesiske selskab Mermaid Maritime Vietnam.
Læs mere >
EU-penge giver mindre virksomheder i Køge-området et digitalt løft
Virksomheder på Sjælland har knækket koden. Digitalisering er blevet en gamechanger for os, lyder det fra bl.a. vækstvirksomheden Leon Hansens Maskinfabrik i Køge
Læs mere >
Connect Køge Invest giver iværksættere ny ramme for investeringer
Nu lanceres ny platform for investorer med lokale erhvervsfolk i spidsen.
Læs mere >
En historisk dag på Køge Havn
Fredag blev de sidste 1200 meter af den ambitiøse havneudvidelse færdiggjort som afslutningen på et mere end 15-årigt projekt
Læs mere >
Ny grøn bydel i to plan på Collstrupgrunden i Køge
Et nyt grønt bykvarter med masser af liv i to plan er på vej midt i Køge.
Læs mere >
Smartphone video-kursus for begyndere
Vi lærer dig at lave professionelle videoer
Læs mere >
Køge Idrætspark er med Hal 3 og ny foreningsbygning klar til indvielse
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Alle partier i Køge Byråd skrev under på budgetaftalen for 2022
Onsdag aften indgik alle byrådets partier forlig og skrev under på årets budgetaftale
Læs mere >
Klimasikring, bilfrit torv og idrætspark: Her er de vigtigste punkter i budgetaftalen
Onsdag aften indgik alle partier i Køge Byråd et bredt forlig og skrev under på budgetaftalen for årene 2022-25
Læs mere >
Kom og oplev Vækstfabrikkens nye lokaler i Køge centrum
Vækstfabrikken Køge er flyttet ind til centrum i store, lyse og inspirerende lokaler på Nørregade
Læs mere >
DFDS flytter Klaipeda-godsrute til Køge Havn
Køge Havn har indgået aftale med DFDS om flytning af Fredericia/København-Klaipeda ruten til Køge
Læs mere >
nyhedsbrev
uge 51      12. - 18. december 2022
tirsdag 13. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 52      19. - 25. december 2022
tirsdag 20. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
kn logo e frise arkiv II

Køgenu.dk/e

erhvervspartnere:

koegenu erhverv beierholm revision
kne partneradvokater farve
Jobcenter hvid bagg eps
koegenu erhverv connect koege(2)
koegenu erhverv koege kyst
koegenu erhverv dagbladet koege
ErhvervsAvisen logo
koegenu aogj dk andersson og jantzen reklamebureau(2)
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK

Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01

LEDELSE

Martin Foss
T: 56 65 82 00

WEBMASTER

Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01

BOGHOLDERI

Sjællandske Medier

OM KØGENU.DK