temaer
Foto: Connect Køge.
Connect Køge Invest giver iværksættere ny ramme for investeringer

Redaktionen / sn.dk

 

 

Nu lanceres ny platform for investorer med lokale erhvervsfolk i spidsen.

 

Torsdag aften havde Connect Køge Invest stiftende generalforsamling. I tæt samarbejde med Addere Revision og DreistStorgaard Advokater kan Connect Køge derfor nu lancere en ny investorplatform. En investorplatform hvor 16 lokale erhvervsfolk er gået sammen om det fælles mål at tilbyde iværksættere viden og netværk udover kapital.

 

I kraft af den stiftende generalforsamling blev der torsdag den 9. december skabt endnu bedre vilkår og en ny ramme for, at iværksættere nu kan tage deres virksomheder til nye højder. Med Connect Køge Invest er der nemlig skabt en platform, hvor en række investorer er gået sammen om at understøtte og accelerere virksomhederne vækstrejse gennem finansiering, erfaring og netværk i Køgeområdet.

 

– Det er godt nyt for vækstparate iværksættere, når områdets succesfulde erhvervsfolk og serieinvestorer går sammen om at skabe en ny platform for investeringer i virksomheder med potentiale. Det gavner hele erhvervslivet, hvis vi kan bygge et stærkere iværksættermiljø, hvor der er nemmere adgang til både viden, netværk og ikke mindst kapital, siger Allan Munch direktør for Connect Køge og forsætter:

 

– Bag Connect Køge Invest står Addere Revision og DreistStorgaard Advokater. Deres store engagement og aktive medvirken er årsagen til, at vi i dag står med Connect Køge Invest. Sammen har vi nemlig nu opbygget et ekstra ben, der i fællesskab med områdets erhvervsnetværk, banker, rådgivere og vores egen Vækstfabrik kan være med til at skabe et topmiljø for at starte og udvikle nye virksomheder. Selvom udgangspunktet for investorplatformen er Køgeområdet, vil Connect Køge Invest også kigge bredere ud for at finde de rigtige investorer og virksomheder.

 

Stigende ønske om investorer med erfaring

Flere iværksættere ønsker at vokse ved at få risikovillige private investorer, såkaldte Business-Angels, med ombord i deres forretning. Over de seneste år, hvor DR’s ”Løvens Hule” er kørt over skærmen i bedste sendetid, har bevidstheden omkring, hvad der kan bidrage til at bygge en større forretning op i den grad været stigende.

 

Samtidig er den moderne virksomhedsejer meget opmærksom på, at den kapital der bliver skudt ind i virksomheden, ikke kommer uden erfaring. Og ikke mindst viden og netværk der kan bakke den strategiske retning op. Tanken med Connect Køge Invest er derfor at lade flere investorer gå sammen om at skyde kapital i virksomheden med den fordel for virksomheden, at der så er flere investorer til at bidrage med viden og netværk.

 

– Vi er superglade for, at netop de her 16 erhvervsfolk stiller op. Vi har en gruppe af investorer, der er meget kommercielle og har et stærkt netværk i erhvervslivet. For iværksætteren betyder det, at de ud over en kapitalindsprøjtning får adgang til en uvurderlig erfaring og en direkte linje til potentielle kunder og leverandører i jagten på at skalere virksomheden, slutter Allan Munch.

 

Virksomheder, som er interesseret i at høre mere om konceptet og blive en del af Connect Køge Invest, eller iværksættere, som ønsker mere information om Connect Køge Invest og deres muligheder, kan læse mere på Connect Køges hjemmeside under Connect Køge Invest her >

 

 

På billedet ses fra venstre Svend-Aage Dreist Hansen, partner og advokat hos DreistStorgaard Advokater, Søren Nielsen, statsautoriseret revisor hos Addere Revision og Allan Munch, direktør for Connect Køge.

 

frise forsideligenu 5425
Det lokale rederi Erria overtager vietnamesisk selskab
Køgerederiet Erria har nu overtaget det vietnamesiske selskab Mermaid Maritime Vietnam.
Læs mere >
EU-penge giver mindre virksomheder i Køge-området et digitalt løft
Virksomheder på Sjælland har knækket koden. Digitalisering er blevet en gamechanger for os, lyder det fra bl.a. vækstvirksomheden Leon Hansens Maskinfabrik i Køge
Læs mere >
Connect Køge Invest giver iværksættere ny ramme for investeringer
Nu lanceres ny platform for investorer med lokale erhvervsfolk i spidsen.
Læs mere >
En historisk dag på Køge Havn
Fredag blev de sidste 1200 meter af den ambitiøse havneudvidelse færdiggjort som afslutningen på et mere end 15-årigt projekt
Læs mere >
Ny grøn bydel i to plan på Collstrupgrunden i Køge
Et nyt grønt bykvarter med masser af liv i to plan er på vej midt i Køge.
Læs mere >
Smartphone video-kursus for begyndere
Vi lærer dig at lave professionelle videoer
Læs mere >
Køge Idrætspark er med Hal 3 og ny foreningsbygning klar til indvielse
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Alle partier i Køge Byråd skrev under på budgetaftalen for 2022
Onsdag aften indgik alle byrådets partier forlig og skrev under på årets budgetaftale
Læs mere >
Klimasikring, bilfrit torv og idrætspark: Her er de vigtigste punkter i budgetaftalen
Onsdag aften indgik alle partier i Køge Byråd et bredt forlig og skrev under på budgetaftalen for årene 2022-25
Læs mere >
Kom og oplev Vækstfabrikkens nye lokaler i Køge centrum
Vækstfabrikken Køge er flyttet ind til centrum i store, lyse og inspirerende lokaler på Nørregade
Læs mere >
DFDS flytter Klaipeda-godsrute til Køge Havn
Køge Havn har indgået aftale med DFDS om flytning af Fredericia/København-Klaipeda ruten til Køge
Læs mere >
nyhedsbrev
kn logo e frise arkiv II

Køgenu.dk/e

erhvervspartnere:

koegenu erhverv beierholm revision
kne partneradvokater farve
Jobcenter hvid bagg eps
koegenu erhverv connect koege(2)
koegenu erhverv koege kyst
koegenu erhverv dagbladet koege
ErhvervsAvisen logo
koegenu aogj dk andersson og jantzen reklamebureau(2)
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK

Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01

LEDELSE

Martin Foss
T: 56 65 82 00

WEBMASTER

Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01

BOGHOLDERI

Sjællandske Medier

OM KØGENU.DK