temaer
BEDSTE LOKALE læreplas 2014

Pressemeddelelse fra Campus Køge 04.11.2014

 

På landets erhvervsskoler kåres i disse dage en række lokale virksomheder inden for de merkantile og de tekniske områder som årets læreplads. Alle deltager i den landsdækkende konkurrence, der handler om at kåre Årets Læreplads i Danmark. I Køge løb UUV Køge Bugt med den lokale pris.


”UUV Køge Bugt har gjort mig til den person, jeg er i dag: Jeg er stærk, tror på mig selv, tør lave fejl, tør tage ansvar og i det hele taget, at jeg er i stand til at hvile i den person, jeg er. Derfor er det kun naturligt, at jeg indstiller UUV til årets læreplads, og jeg gør det med de allerbedste tanker,” lød den flotte motivation fra Michella Thomsen, da hun pegede på sin læreplads som den bedste. Her er hun i lære som kontorassistent med speciale. Mandag den 3. november overraskede Merkantil uddannelseschef Hans Severinsen og praktikpladskonsulenten Michala Duvier fra Køge Handelsskole elev og læreplads med den gode nyhed. Et møde hos UUV Køge Bugt blev pludselig rammen om en fest med tale, blomster og overrækkelse af diplom, som markerede, at Køge Handelsskole indstiller UUV som den lokale vinder i opløbet til Årets læreplads 2014 til Danske Erhvervsskoler-Lederne.


I sin tale til UUV sagde Hans Severinsen blandt andet: ”Jeg er derfor rigtig glad for i dag, at stå her hos UUV Køge Bugt. Michella Thomsens indstilling bevidner i allerhøjeste grad, at der her hos UUV Køge Bugt er tale om en ganske særlig virksomhed med en fantastisk god kultur blandt personalet, og nogle super rare kolleger og ledere, der har været med til at påvirke Michella for livet. Michella skriver mange flotte ord om sine kolleger, sin leder og chef og om virksomheden i det hele taget. Noget af det Michella skriver er bl.a., at hun får mange spændende udfordringer. Hun kan mærke, hun får ros og anerkendelse for sin udførelse af opgaverne, og det har givet hende megen selvtillid og tro på sig selv, og det lægger både hun og vi stor vægt på. Hun fremhæver da også det faktum, at hun ikke føler sig som en elev, men at hun lige fra første dag har følt sig som en ligeværdig og respekteret del kollegaerne. Hun er bl.a. også glad for, at kollegaerne regner hende for at være en naturlig del af teamet, at hun bliver inviteret med til arrangementer, og at hun altid bliver præsenteret som ”vores meget dygtige elev”.

 

Michella roser UUV for at være en meget fleksibel arbejdsplads, der også viser hensyn til, at de ansatte har fritid og børn, og at hun har selv haft glæde af at få frihed til børnefødselsdage osv.”

 

Xtra large rummelighed 

”Michella fremhæver desuden sit arbejde sammen med Mette Gadkjær, og hun er glad for samarbejde og opbakning fra både Christel Jørgensen og leder Mark Jensen,” sagde Hans Severinsen.

 

”Michella roser også UUVs måde at håndtere nyheden om hendes graviditet på. Michella frygtede det værste, da hun skulle fortælle om sin graviditet, men i stedet for surhed og irritation blev hun modtaget med stor glæde, smil og lykønskninger. Det gjorde stort indtryk. Desværre tilstødte der jo også en sygemelding, men end ikke dette gav anledning til sure bemærkninger. I stedet fik Michella straks en buket blomster og ønsker om god bedring. I slutningen af graviditeten besøgte hun kollegaerne på UUV, og som den største selvfølgelighed blev hun mødt med kram, blomster og morgenmadsbuffet. Michella skriver i sin indstilling, at det var en vidunderlig følelse af at være med på ”holdet” selvom hun var ude på barselsorlov.  Det er en fornøjelse at høre den slags bemærkninger fra en elev, og det er bestemt ikke alle virksomheder, der behandler deres elever på så fremragende vis. Det er vist dét, man på moderne dansk kalder rigtig god CSR (Corporate Social Responsibility).

 

Det kan I kun være stolte af her på UUV. I er en rollemodel for andre virksomheder på dette område,” sagde Hans Severinsen.

 

På baggrund af alle indkomne indstillinger udvælger Danske Erhvervsskoler-Lederne tre kandidater til Årets Læreplads i Danmark, og alle skoler får besked senest den 14. november, så de kan nå at forberede sig til kåringen, der finder sted den 27. november i København.

frise forsideligenu 5425
Det lokale rederi Erria overtager vietnamesisk selskab
Køgerederiet Erria har nu overtaget det vietnamesiske selskab Mermaid Maritime Vietnam.
Læs mere >
EU-penge giver mindre virksomheder i Køge-området et digitalt løft
Virksomheder på Sjælland har knækket koden. Digitalisering er blevet en gamechanger for os, lyder det fra bl.a. vækstvirksomheden Leon Hansens Maskinfabrik i Køge
Læs mere >
Connect Køge Invest giver iværksættere ny ramme for investeringer
Nu lanceres ny platform for investorer med lokale erhvervsfolk i spidsen.
Læs mere >
En historisk dag på Køge Havn
Fredag blev de sidste 1200 meter af den ambitiøse havneudvidelse færdiggjort som afslutningen på et mere end 15-årigt projekt
Læs mere >
Ny grøn bydel i to plan på Collstrupgrunden i Køge
Et nyt grønt bykvarter med masser af liv i to plan er på vej midt i Køge.
Læs mere >
Smartphone video-kursus for begyndere
Vi lærer dig at lave professionelle videoer
Læs mere >
Køge Idrætspark er med Hal 3 og ny foreningsbygning klar til indvielse
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Alle partier i Køge Byråd skrev under på budgetaftalen for 2022
Onsdag aften indgik alle byrådets partier forlig og skrev under på årets budgetaftale
Læs mere >
Klimasikring, bilfrit torv og idrætspark: Her er de vigtigste punkter i budgetaftalen
Onsdag aften indgik alle partier i Køge Byråd et bredt forlig og skrev under på budgetaftalen for årene 2022-25
Læs mere >
Kom og oplev Vækstfabrikkens nye lokaler i Køge centrum
Vækstfabrikken Køge er flyttet ind til centrum i store, lyse og inspirerende lokaler på Nørregade
Læs mere >
DFDS flytter Klaipeda-godsrute til Køge Havn
Køge Havn har indgået aftale med DFDS om flytning af Fredericia/København-Klaipeda ruten til Køge
Læs mere >
nyhedsbrev
uge 49      28. november - 4. december 2022
tirsdag 29. november kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 50      5. - 11. december 2022
tirsdag 6. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 51      12. - 18. december 2022
tirsdag 13. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 52      19. - 25. december 2022
tirsdag 20. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
kn logo e frise arkiv II

Køgenu.dk/e

erhvervspartnere:

koegenu erhverv beierholm revision
kne partneradvokater farve
Jobcenter hvid bagg eps
koegenu erhverv connect koege(2)
koegenu erhverv koege kyst
koegenu erhverv dagbladet koege
ErhvervsAvisen logo
koegenu aogj dk andersson og jantzen reklamebureau(2)
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK

Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01

LEDELSE

Martin Foss
T: 56 65 82 00

WEBMASTER

Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01

BOGHOLDERI

Sjællandske Medier

OM KØGENU.DK