temaer
Pressefoto / sn.dk
ÅRETS LOKALE LÆREPLADS kåret af Køge Handelsskole

Pressemeddelelse / sn.dk

 

 

Køge Handelsskole uddelte en tidlig julegave, da skolen for nylig kårede Årets lokale læreplads: Dana-Tool A/S løb med æren.

 

Virksomheden blev indstillet af hovedforløbseleven Malene Eriksen, som er i lære som salgselev hos Dana-Tool. Hvert år kårer landets erhvervsskoler de bedste lokale lærepladser inden for de merkantile og de tekniske områder for at inspirere flere virksomheder til at tage elever.

 

Malene Eriksen fra Karise, som i sommer blev første elev færdig med EUD Business på Køge Handelsskole, havde indstillet Havdrup-virksomheden Dana-Tool som årets læreplads i den lokale konkurrence udstedt af EUX & EUD Business på Køge Handelsskole.

 

Uddannelseschef fra afdelingen, Hans Severinsen tog sammen med praktikpladskonsulent Michala Duvier ud for at overrække Dana-Tool A/S prisen som årets lokale læreplads anno 2019 på en regnvåd og grå novemberdag.

 

Og fejringen stod i skærende kontrast hertil: Det blev en varm og hyggelig overrækkelse med blomster, diplom og rosende ord for virksomhedens værdier og hjertelige modtagelse af salgsassistenten Malene Eriksen.

 

- Malene har lavet en rigtig fin indstilling til dommerkomiteen, som bestod af vores to praktikpladskonsulenter, Michala Duvier og Mette Søgaard, og undertegnede. De to praktikpladskonsulenter har stor erfaring med samarbejde med virksomheder omkring elever, og er derfor de bedste til at vurdere, sagde uddannelseschef Hans Severinsen til Dana-Tool og fortsatte:

 

- Malenes indstilling vidner om, at der her hos Dana-Tool er tale om en lille virksomhed med stort nærvær i det daglige, og hvor der er rart at være, og hvor man kan tale sammen, mens man løser sine opgaver. Her behøver der ikke være en modsætning mellem at være på arbejde og samtidig være sammen med rare mennesker.

 

I lægger jo vægt på relationer og menneskelige værdier, lød de indledende bemærkninger til Dana-Tool repræsenteret ved direktør Danny Skaarup, bogholder Marianne Andresen og salgs- og supportmedarbejder Anders Schou.

 

- Jeg har læst lidt om jer på jeres hjemmeside, og specielt har jeg hæftet mig ved jeres værdigrundlag, som måske nok er lidt atypisk for en værktøjsbranche som jeres. I skriver således på hjemmesiden: Ærlighed og menneskelige værdier.

 

Ingen langvarige relationer overlever uden fuldstændig ærlighed. Udviklingen af varige venskaber kræver en ekstra arbejdsindsats. Jeg synes, det er et ret imponerende værdigrundlag at bygge sin virksomhed på. Derfor er det mig en stor glæde, at udnævne Dana-Tool A/S som årets læreplads 2019 i Køges lokalområde, sagde uddannelseschef Hans Severinsen.

 

Han præsenterede Malene Eriksens begrundelse for, at Dana-Tool i Havdrup skulle være Årets Læreplads:

 

»Min læreplads skal kåres, fordi den behandler eleven godt, og man lærer hele tiden noget nyt. Det er nogle flinke og søde personer, som arbejder der, og sælgerne er også flinke. Vi kan have det sjovt og sidde og snakke, mens vi stadig passer vores arbejde - det er dét jeg kalder en god arbejdsplads«.

 

- Jeg har citeret Malenes indstilling ordret, fordi jeg synes, hun rammer helt plet med sin indstilling. Det er dejligt at høre den slags, og det er jo et glimrende eksempel på en virksomhed, som tager sit ansvar alvorligt med, at vi får uddannet fremtidens faglærte arbejdskraft i Danmark og har fokus på de menneskelige værdier og relationer mellem mennesker i det hele taget.

 

Det er bare rigtig godt. Stor respekt fra os på Køge Handelsskole. Jeg vil således slutte af med at ønske et rigtig stort tillykke til Dana-Tool A/S i Havdrup med titlen som »Årets lokale læreplads 2019«, sagde Hans Severinsen.

 

På billedet ses fra venstre mod højre: Uddannelseschef Hans Severinsen, praktikpladskonsulent Michala Duvier, Malene Eriksen, direktør Danny Skaarup og bogholder Marianne Andresen.

 

frise forsideligenu 5425
Det lokale rederi Erria overtager vietnamesisk selskab
Køgerederiet Erria har nu overtaget det vietnamesiske selskab Mermaid Maritime Vietnam.
Læs mere >
EU-penge giver mindre virksomheder i Køge-området et digitalt løft
Virksomheder på Sjælland har knækket koden. Digitalisering er blevet en gamechanger for os, lyder det fra bl.a. vækstvirksomheden Leon Hansens Maskinfabrik i Køge
Læs mere >
Connect Køge Invest giver iværksættere ny ramme for investeringer
Nu lanceres ny platform for investorer med lokale erhvervsfolk i spidsen.
Læs mere >
En historisk dag på Køge Havn
Fredag blev de sidste 1200 meter af den ambitiøse havneudvidelse færdiggjort som afslutningen på et mere end 15-årigt projekt
Læs mere >
Ny grøn bydel i to plan på Collstrupgrunden i Køge
Et nyt grønt bykvarter med masser af liv i to plan er på vej midt i Køge.
Læs mere >
Smartphone video-kursus for begyndere
Vi lærer dig at lave professionelle videoer
Læs mere >
Køge Idrætspark er med Hal 3 og ny foreningsbygning klar til indvielse
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Bagedyst-kendis bag ny havnecafe på Søndre Havn
Med sine 4000 kvadratmeter, spillercafé og mobile tilskuerpladser er Hal 3 på Køge Idrætspark en gevinst for alle, der elsker idræt.
Læs mere >
Alle partier i Køge Byråd skrev under på budgetaftalen for 2022
Onsdag aften indgik alle byrådets partier forlig og skrev under på årets budgetaftale
Læs mere >
Klimasikring, bilfrit torv og idrætspark: Her er de vigtigste punkter i budgetaftalen
Onsdag aften indgik alle partier i Køge Byråd et bredt forlig og skrev under på budgetaftalen for årene 2022-25
Læs mere >
Kom og oplev Vækstfabrikkens nye lokaler i Køge centrum
Vækstfabrikken Køge er flyttet ind til centrum i store, lyse og inspirerende lokaler på Nørregade
Læs mere >
DFDS flytter Klaipeda-godsrute til Køge Havn
Køge Havn har indgået aftale med DFDS om flytning af Fredericia/København-Klaipeda ruten til Køge
Læs mere >
nyhedsbrev
uge 50      5. - 11. december 2022
tirsdag 6. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 51      12. - 18. december 2022
tirsdag 13. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
uge 52      19. - 25. december 2022
tirsdag 20. december kl. 16:00
Juridisk rådgivning for iværksættere >
kn logo e frise arkiv II

Køgenu.dk/e

erhvervspartnere:

koegenu erhverv beierholm revision
kne partneradvokater farve
Jobcenter hvid bagg eps
koegenu erhverv connect koege(2)
koegenu erhverv koege kyst
koegenu erhverv dagbladet koege
ErhvervsAvisen logo
koegenu aogj dk andersson og jantzen reklamebureau(2)
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK

Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01

LEDELSE

Martin Foss
T: 56 65 82 00

WEBMASTER

Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01

BOGHOLDERI

Sjællandske Medier

OM KØGENU.DK