< November 2017 >
M T O T F L S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
kn kyst kasse blaa
kn banner faanyhedsbrev NY
koegenu forborn logo 128x57px
Køgenu   en del af Sjællandske Medier logo(1)
kn kyst top 441x97
Køge Kyst
Hvis man ikke er inviteret med til Prins Henriks fødselsdag på lørdag den 11. juni er der mulighed for at score gode points på familieregnskabet ...

Ta’ Tråden den 11. juni ...

Hvis man ikke er inviteret med til Prins Henriks fødselsdag på lørdag den 11. juni er der mulighed for at score gode points på familieregnskabet ved at invitere hele familien til en tur på Tråden fra Køge Torv til Søndre Havn, hvor der er masser af aktiviteter for børn og voksne i både Tidsrummet og Udsigten.  

Køge Kyst og KØS inviterer nu til en stor familiedag lørdag den 11. juni. Her er der mellem kl. 11 og 16 lagt op til masser af aktiviteter med udgangspunkt i de to områder på Søndre Havn; Tidsrummet og Udsigten.
Allerede fra kl. 11 går man i gang med de første aktiviteter; Billedkunsteren Karen Land Hansen holder workshoppen ”Skeletdyr”, hvor alle er velkomne, og for de helt små vil der være mulighed for sammen med Tanje (fra KØS?) at arbejde med vandbilleder og sammen lave det længste akvarel på Køge Havn…
Klokken 12 indvies en både hyggelig og tankevækkende vandskulptur udført af kunstnere Gert Daae Funder med titlen ”Den, der søger; den, der arbejder; den, der tænker…”, og alle inviteres til at medbringe en plante eller blomst til Tidsrummet, plante den her og vande den med vandet fra den nye vandskulptur…
 

 

På opdagelse i Tidsrummet
Performeren Kristofer Krarup står bag en uden tvivl yderst underholdende rundtur i Tidsrummet – han er nemlig kendt for bl.a. at gennemføre byture i det alternative København og finder ind bag virkeligheden på en både morsom og tankevækkende facon. Måske… Kristofer Krarup træder ind i Tidsrummet kl. 12.30 på lørdag.
 

 

Vælg selv hvordan Tråden skal betrædes…

Udover en opdagelsesrejse i Tidsrummet byder den 11. juni også på mulighed for at følge Tråden fra stelen med hesten på Køge Torv til Udsigten under kyndig vejledning med to forskellige slags briller på.
Kl. 14 tager Lars Kjær fra Køge-arkiverne det første skridt på Tråden til en tur fra folkeliv og fællesskab til korn, kul og badehuse, og undervejs fortæller han om alle stederne langs Tråden. Regn med en tur på 1,7 km og ca. 90 minutter.
Kl. 14.30 kan man lægge øre, øjne og fødder til en vandring med naturvejlederen Henrik Lerdorf fra Det Gørnne Hus i Køge. Henrik ser Tråden gennem både blå og grønne briller, og leder sikkert sin flok langs Tråden frem til Udsigten, hvor turen slutter kl. 16.
 

 

Lounge i Tidsrummet.

Og kl. 16 er der lagt op til fælles hygge med musik, samvær, grill og lidt at drikke i Tidsrummet – tag selv mad med til fællesgrillen og åbn sanserne til arrangementet, som er elektronisk og planlagt i samarbejde med Tapperiets SNR Crew.

 

koegenu koegekyst top testII 279x152

SENESTE ARTIKLER:

Køgenu.dk

kalenderpartnere:

kn partner logo svoemmeland II
Find os på Facebook
kn partner logo koegekyst
DAGBLADET Avisrulle 2014
Danbolig 2016

Køgenu.dk

minipartnere:

ETK minipartner på Køgenu.dk
Events
BABYSALMESANG i Bjæverskov kirke – med efterfølgende kaffe og tid til at pusle og amme.
Udstillinger
KØGE MARITIME MODELBYGGERLAUG har åbent værksted Besøg værkstedet og se de flotte modelskibe
Musik
OPERA- og liedkoncert på Teaterbygningen Køge Klassisk inviterer til opera- og liedkoncert den 22. november kl. 19.30 i Musikcafeen på Teaterbygningen.
Events:
JAGTEN PÅ SVEND STAAL-GRUPPEN – foredrag i Ejby Medborgerhus
Musik:
OPERA- og liedkoncert på Teaterbygningen
Musik:
20 FANTASTISKE ÅR med Papa Bue
Events:
VIDENCAFÉ med Lars Normann Jørgensen tidl. Amnesty
Musik:
20 FANTASTISKE ÅR med Papa Bue
Musik:
DEN DANSKE SANG i jazzede harmonier

Køgenu.dk sponsorer:

kn logo 3f koege bund sponsor(1)
kn logo aogj bund sponsor(2)
kn logo dagbladet bund sponsor
kn logo braunstein bund sponsor
kn logo hvid bund sponsor(2)
kn logo hvid bund sponsor(1)
kn logo hvid bund sponsor
koge logo colorcodes
KØGENU.DK
Sjællandske Medier A/S
Torvet 10
4600 Køge

T: 56 65 07 01
LEDELSE
Jan Gløët
T: 21 29 70 88
WEBMASTER
Sjællandske Medier, Køge
T: 56 65 07 01
BOGHOLDERI
Sjællandske Medier
OM KØGENU.DK